Lumos! Bekijk de eerste trailer van 'Hogwarts Tournament of Houses'

Dieter Blarinckx-29 oktober 2021 om 07:33

Potterheads, deze is voor jullie! We brachten jullie een maandje terug al het magische nieuws dat er een heuse quiz in de maak is die volledig in het teken staat van de magische 'Harry Potter'-franchise. Toen kregen we een eerste teaser trailer te zien. Maar nu is de volledige trailer gedropt!

In 'Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses' nemen de vier huizen van Zweinstein (Hogwarts) het tegen elkaar op in een magische tv-quiz. De vragen en opdrachten staan natuurlijk helemaal in het teken van all things Potter. De quiz zal gehost worden door niemand minder dan Dame Helen Mirren.

Vanaf 28 november zal de quiz te zien zijn in de Verenigde Staten én te streamen zijn via HBO Max. Hoe of waar we de quiz hier in Vlaanderen kunnen bekijken, is helaas nog niet bekend.

Bekijk de trailer hieronder:

Junior en Pauline zijn nog steeds samen!

Dieter Blarinckx-22 juni 2022 om 14:05

Wie naar de laatste aflevering van ‘Junior op zoek naar de Liefde’ keek, zag hoe de 29-jarige enthousiast voor Pauline koos. En de twee zijn nog steeds samen!

Via instagram maakte Junior bekend dat hij en Pauline nog steeds een koppel zijn. De opnames liggen nu al enkele maanden achter de rug, dus het kersverse koppel is zéér blij dat ze het nieuws nu eindelijk bekend mogen maken.

“Het is niet langer meer #junioropzoeknaardeliefde maar #juniorheeftdeliefdegevonden 😌❤️”, klinkt het bij de schattige foto van de twee.

Veel succes samen!

Nieuwe 'Tien Om Te Zien' start vanaf 25 juli!

Dieter Blarinckx-22 juni 2022 om 08:16

Deze zomer trekt VTM weer naar de Belgische kust voor een gloednieuw seizoen van het muzikale programma 'Tien Om Te Zien'!

VTM maakte zopas wat meer details bekend rond het nieuwe seizoen dat deze zomer zal plaatsvinden op het strand van Westende:

"Hoera, zomer! Vanaf 25 juli hosten Aaron en Laura, samen met Willy en Anne, Tien Om Te Zien 🤩 Wie wil jij op ons podium in Westende zien?
Je kan trouwens nu al ✨Golden Circle✨ tickets kopen via vtmtickets.be. Wees er snel bij!", klinkt het bij de aankondiging via sociale media.

Net zoals vorig jaar zullen Aaron Blommaert en Laura Tesoro ook mee presenteren, naast VTM-coryfeeën Anne De Baetzelier en Willy Sommers!

Ontdek meer