Villa van Meilandjes verkocht (en dit is wat ze ervoor kregen)

Karen Luiken-29 oktober 2021 om 04:29

Nog geen jaar nadat de familie Meiland een grote villa in het Nederlandse plaatsje Noordwijk aanschafte, is het pand alweer verkocht. En niet voor het minste bedrag. Martien en Erica hebben volgens RTL Boulevard maar liefst 2.850.000 euro voor hun woning gekregen.

We hebben de Meilandjes leren kennen toen ze nu in hun chateau in Frankrijk woonden. Dat kasteel verruilden ze een tijdje geleden voor een woning in de Achterhoek, maar ze verhuisden vanwege een conflict met de gemeente al snel naar Noordwijk. Daar kochten ze een luxe villa van 2.695.000 euro, wat natuurlijk niet niks is. Toch besloten ze niet al te lang geleden alweer een te koop-bord in de tuin te zetten. Met succes: ze maken zo'n anderhalve ton winst.

Reden voor de verhuizing? Ze willen meer privacy. "Dit huis is gewoon te druk", aldus kasteelheer Martien. "Elke dag staan de mensen voor de deur en zelfs van het hek trekken sommigen zich niets aan."

Sarah van Soelen niet te zien in docu André Hazes

Karen Luiken-27 juni 2022 om 06:49

Sarah van Soelen verschijnt niet in de documentaire van haar ex André Hazes. Ze heeft geen behoefte om een rol te hebben in het project, zegt ze tegen Shownieuws.

Toen Sarah en André nog samen waren, werkte Sarah en haar familie mee aan de documentaire. Maar nu het eenmaal over is tussen de twee wil ze er niks meer mee te maken hebben.

De exen hebben inmiddels geen contact meer met elkaar. Sarah: “Ik hoop alleen maar dat hij heel erg gelukkig wordt, in welke zin dan ook en met wie dan ook, maar vooral met zichzelf. Dat zou ik heel fijn vinden.”

Ondertussen woont Sarah nog steeds in het huis dat samen met André kocht. "Ik ben er content mee en ik zeg heel eerlijk, ik heb geen kastruimte meer over dus ik ben heel blij dat ik alleen woon."

Lizzo komt op tegen abortuswet en doneert een miljoen!

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 16:20

De Amerikaanse zangeres Lizzo heeft zich openlijk uitgesproken over de abortuswet die afgelopen week in Amerika onder vuur lag. Ze is ontgoocheld in Amerika en heeft ook besloten een serieuze som te doneren.

Sinds vorige week werd er in de Verenigde Staten beslist dat vrouwen niet meer grondwettelijk recht hebben op een abortus. Een actie die de klok even 150 jaar terugdraait. Zo vindt ook Lizzo, die nu 500.000 dollar van haar aankomende The Special Tour zal doneren aan verschillende abortusorganisaties. De organisatie van haar tour, Live Nation, doet op haar beurt hetzelfde. Zo zal er in totaal maar liefst 1 miljoen dollar gedoneerd worden!

“Het belangrijkste is actie en luide stemmen. Organisaties als Planned Parenthood en Abortion Funds hebben geld nodig om diensten te kunnen blijven aanbieden aan mensen die het meeste worden benadeeld door dit verbod”, aldus Lizzo.

Ontdek meer