Zayn Malik en Gigi Hadid uit elkaar na incident

Karen Luiken-29 oktober 2021 om 04:16

Gigi Hadid en Zayn Malik zijn al een paar weken uit elkaar. Volgens bronnen van TMZ zou daar een ruzie tussen Zayn en Gigi's moeder Yolanda aan vooraf zijn gegaan, waarbij de voormalige One Direction-zanger zou hebben uitgehaald.

Yolanda Hadid beweert dat Zayn haar vorige week heeft geslagen en dat ze serieus overweegt om aangifte te doen bij de politie. Zayn heeft via Twitter gereageerd op het incident en zegt: “Zoals jullie allemaal weten ben ik erg op mijn privacy gesteld en ik wil graag een veilige ruimte creëren voor mijn dochter om in op te groeien. Een plek waar privé familieaangelegenheden niet in de spotlight worden gezet. In een poging om die ruimte voor mijn dochter te creëren, stemde ik ermee in om de beschuldigen van een familielid van mijn partner niet te betwisten.”

De zanger legt uit dat de ruzie met het ‘familielid’ - waarmee hij volgens de geruchten Yolanda bedoelt - plaatsvond toen Gigi een paar weken van huis was. “Dit had een privékwestie moeten zijn, maar het lijkt erop dat er momenteel verdeeldheid is terwijl ik zo mijn best heb gedaan dit te herstellen.”

Meerdere bronnen van People bevestigen dat Zayn en Gigi nu uit elkaar zijn. “Ze zijn niet langer samen, maar zijn wel allebei goede ouders. Ze doen aan co-ouderschap."

Temptation-ster Rodanya bevallen van tweede kindje

Karen Luiken-01 december 2021 om 14:32

De ‘Temptation Island’-familie heeft er een nieuw lid bij. Rodanya en Morgan, die twee jaar geleden meededen aan het televisieprogramma, zijn de trotse ouders geworden van hun tweede kindje.

Rodanya deelt het heugelijke nieuws via Instagram. Daar post ze een (onherkenbare) foto van haar kersverse dochtertje, dat Feyla Mae is genoemd. De kleine zag op 30 november het levenslicht.

Het meisje is het zusje van Levay. Hij kwam in januari 2020 ter wereld en is nu bijna twee jaar oud. Hoewel Rodanya lange tijd mysterieus deed over wie de vader was, bleek het achteraf om Morgan te gaan.

Terrortwin Esmee heeft compleet nieuw gezicht

Karen Luiken-01 december 2021 om 08:45

Esmee Ipema, vooral bekend als terrortwin uit ‘Ex On The Beach’, heeft een compleet andere look. Niet in de vorm van een kapsel, haarkleur of make-up, maar een nieuw gezicht. Ze heeft flink aan zichzelf laten sleutelen.

De realityster is onder het mes geweest voor een aantal nieuwe ingrepen. “Na lang getwijfeld te hebben heb ik toch ervoor gekozen om opnieuw te beginnen met mijn fillers”, schrijft Esmee. Ze gaat vanaf nu door het leven met ‘flat lips', volgens de brunette het tegenovergestelde van ‘duck’ lippen.

Maar daar blijft het niet bij, want ze heeft ook nog prikjes laten zetten in haar kaak, kin, jukbeenderen en lippen. “Ik ben enorm tevreden, omdat ze al mijn verwachtingen kunnen waarmaken.”

Bekijk hieronder het resultaat. Links is hoe het eerst was, rechts zie je de nieuwe Esmee.

Ontdek meer