Zayn Malik en Gigi Hadid uit elkaar na incident

Karen Luiken-29 oktober 2021 om 04:16

Gigi Hadid en Zayn Malik zijn al een paar weken uit elkaar. Volgens bronnen van TMZ zou daar een ruzie tussen Zayn en Gigi's moeder Yolanda aan vooraf zijn gegaan, waarbij de voormalige One Direction-zanger zou hebben uitgehaald.

Yolanda Hadid beweert dat Zayn haar vorige week heeft geslagen en dat ze serieus overweegt om aangifte te doen bij de politie. Zayn heeft via Twitter gereageerd op het incident en zegt: “Zoals jullie allemaal weten ben ik erg op mijn privacy gesteld en ik wil graag een veilige ruimte creëren voor mijn dochter om in op te groeien. Een plek waar privé familieaangelegenheden niet in de spotlight worden gezet. In een poging om die ruimte voor mijn dochter te creëren, stemde ik ermee in om de beschuldigen van een familielid van mijn partner niet te betwisten.”

De zanger legt uit dat de ruzie met het ‘familielid’ - waarmee hij volgens de geruchten Yolanda bedoelt - plaatsvond toen Gigi een paar weken van huis was. “Dit had een privékwestie moeten zijn, maar het lijkt erop dat er momenteel verdeeldheid is terwijl ik zo mijn best heb gedaan dit te herstellen.”

Meerdere bronnen van People bevestigen dat Zayn en Gigi nu uit elkaar zijn. “Ze zijn niet langer samen, maar zijn wel allebei goede ouders. Ze doen aan co-ouderschap."

Zien: Avril Lavigne recreëert iconische albumcover

Dieter Blarinckx-01 juli 2022 om 19:06

Het is 20 jaar geleden dat Avril Lavigne’s debuutalbum ‘Let Go’ uitkwam. En die albumcover staat bij velen waarschijnlijk op het netvlies gebrand. En nu heeft ze die iconische cover gerecreëerd!

Op TikTok plaatse Lavigne een video waarin ze de plaats waar de originele cover werd geshoot terug bezocht. Ze poseerde op exact dezelfde manier, op exact dezelfde plek in de New Yorkse buurt SoHo, uiteraard in een volledig zwarte outfit.

De Canadese zangeres is volop bezig aan haar comeback en staat volgend jaar ook op het podium van Vorst Nationaal!

Check de remake van het album hier:

'Taylor Swift in het geheim verloofd'

Karen Luiken-01 juli 2022 om 14:38

De trouwklokken luiden binnenkort voor Taylor Swift. De zangeres zou zich in het geheim hebben verloofd met haar Britse vriend Joe Alwyn, meldt The Sun.

Het smoorverliefde koppel zou geen plannen hebben om de verloving publiekelijk aan te kondigen. Ze houden het nieuws ‘achter gesloten deuren’ en genieten in een kleine kring van hun roze wolk.

“Taylor en Joe zijn ongelooflijk gelukkig en heel verliefd”, zegt een bron volgens The Sun. “Ze zijn al een paar maanden verloofd, maar hebben het alleen aan hun inner circle verteld. Familie en goede vrienden weten het en niemand mag er iets over zeggen.”

De insider zegt ook nog dat Taylor haar verlovingsring alleen draagt als ze thuis is. “Nogmaals: slechts een handjevol mensen weet van de bruiloft. Taylor heeft een deel van haar team nog niet eens over de verloving verteld. Ze willen hun liefde zoveel mogelijk uit de buurt van de camera’s houden. Dit is iets tussen hen.”

Ontdek meer