Kerstshoppen zal dit jaar véél vroeger moeten

Samuel Wornoo-28 oktober 2021 om 09:28

Althans, dat is wat Björn Gulden, de CEO van Duitse sportartikelenfabrikant Puma zegt. Het advies komt nadat toeleveringsketens wereldwijd enorme vertragingen melden.

De vertragingen zijn in de voedingsindustrie te wijten aan havenblokkades en producttekorten. In de schoenen- en kledingindustrie liggen de problemen dan weer aan fabriekssluitingen in Vietnam.

Wie wacht tot december met kerstshoppen loopt dus kans om met lege handen te zitten op Kerstmis, en dat zou jammer zijn.

NikkieTutorials dropt nieuwe NIMYA-producten

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:50

NikkieTutorials heeft als sinds een dik jaar haar eigen beautymerk NIMYA, en daar dropt ze nu nieuwe items van!

Voor haar eigen brand NIMYA lanceerde Nikkie zopas de gloednieuwe 'Spill The Juice'-collectie. Het gaat om een speciale lippenbalsem en lipgloss! En ze zijn volledig vegan en cruelty free!

Voor de balsem betaal je zo'n 13,99 euro, voor de gloss 15,99 euro.

Benieuwd naar meer? Check hier haar site of bekijk haar laatste video hieronder:

Amazon komt (eindelijk) naar België

Dieter Blarinckx-21 juni 2022 om 06:37

De kogel is door de kerk: vanaf september lanceert de Amerikaanse online shop Amazon eindelijk een Belgische afdeling. Wie nu via Amazon wil komen moet langs de Nederlandse, Duitse of Franse divisie gaan. Maar daar komt nu dus verandering in.

Onder de noemer "Operation Red Devil", kwam het Amerikaanse Business Insider te weten dat Amazon een Belgische release plant van hun populaire online webshop. Het bedrijf van Jeff Bezos is wereldwijd een van de pioniers op het vlak van online shopping. Nederland, Duitsland en Frankrijk hadden al hun eigen webshop, maar wij bleven achter. Tot nu...

Uit de documenten van Business Insider valt af te leiden dat Amazon tegen eind september een eigen Belgische webshop wil lanceren. Maar een officieel bericht van Amazon blijft voorlopig nog uit...

Stay tuned!

Ontdek meer