Netflix deelt langverwachte trailer 'Tiger King 2'

Karen Luiken-27 oktober 2021 om 14:57

Dacht je dat je alles gezien had in het eerste seizoen van ‘Tiger King’? Mooi niet. Het tweede seizoen is op komst en daarin worden nóg meer onthullingen gedaan over Amerika’s meest beruchte bezitters van grote katachtigen. Netflix deelt vandaag de eerste beelden.

De plotselinge bekendheid en ongewenste aandacht van de autoriteuten doen de gemoederen in het vervolg hoog oplopen. Joe Exotic zit achter de tralies en Carole Baskin vecht voor het eigendomsrecht van zijn fameuze dierentuin. We krijgen meer te weten over de personages, hun motieven, achtergrondverhalen en geheimen. Uiteraard keren vrienden en vijanden zoals Jeff Lowe, Tim Stark, Allen Glover en James Garretson ook weer terug voor een seizoen dat opnieuw bol staat van moord, chaos en waanzin.

‘Tiger King 2’ is vanaf 17 november te zien.

Koreaanse versie 'La Casa de Papel' nu online

Karen Luiken-25 juni 2022 om 06:32

Het grote moment is daar: ‘La Casa de Papel’ is terug. Niet met een Spaanse cast, zoals we van de serie gewend zijn, maar met een Koreaanse. ‘Money Heist: Korea - Joint Economic Area’ staat nu op Netflix!

In het verhaal staat Korea aan de vooravond van de eenwording, en Noord- en Zuid-Korea drukken een Eenheidsmunt als basis voor de opbouw van een stabiele gezamenlijke economie. Maar in tegenstelling tot de verwachtingen van de mensen, zorgt de gemeenschappelijke munt er enkel voor dat de rijken rijker worden, wat leidt tot grote ongelijkheid.

Een groep dieven verenigt zich tegen deze oneerlijke wereld. Onder leiding van een meesterbrein die bekendstaat als ‘De Professor’ bedenkt de bende een plan voor een overval als nooit tevoren: het stelen van geld dat nog niet bestaat. Echter staan een gezamenlijke task force, geleid door de Zuid-Koreaanse onderhandelingsspecialist Seon Woojn, een Noord-Koreaanse agent genaamd Cha Moohyu, epische mind games en tijd hen flink in de weg.

Het eerste seizoen van de serie bestaat uit twaalf afleveringen. De eerste zes staan al online, de rest volgt later. De cast bestaat onder anderen uit ‘Squid Game’-acteur Park Hae-soo, ‘Lost’-actrice Yunjin Kim en ‘Burning’-ster Jeon Jong-seo.

HBO dropt nieuwe poster van 'House of the Dragon'

Dieter Blarinckx-23 juni 2022 om 15:36

Deze zomer wordt de eerste spin-off van 'Game of Thrones' gedropt via HBO Max. Om fans al warm te maken dropte HBO zopas een nieuwe 'House of the Dragon'-poster!

In 'House of the Dragon' zoomen we in op de familie Targaryen en keren we terug naar Westeros, de wereld van 'Game of Thrones'. Het verhaal van de spin-off speelt zich af voor de gebeurtenissen uit de 'Game of Thrones'-serie, maar toch zullen we enkele bekende namen zien passeren.

In Amerika zal de serie vanaf 21 augustus te streamen zijn via HBO Max. Of 'm ook vanaf die datum bij ons te zien zal zijn via Streamz, is voorlopig nog niet geweten.

Check de gloednieuwe poster hier:

Ontdek meer