Quentin aangereden door Channah: 'Kon wel dood zijn'

Karen Luiken-27 oktober 2021 om 14:27

Trouble in paradise voor Channah en Quentin. De relatie van het koppel, dat onlangs nog naar Curaçao verhuisde, loopt momenteel niet zo lekker. De twee hebben ruzie en dat is volgens Quentin behoorlijk uit de hand gelopen. Channah zou hem opzettelijk hebben aangereden.

Dat beweert hij via Instagram Stories. De realityster deelt beelden waarop te zien is hoe zijn auto zwaar beschadigd is geraakt door een ongeluk. Volgens hem veroorzaakt door Channah, die jaloers zou zijn geweest. “Ben blij dat ik nog leef”, schrijft hij. “Achter op haar auto geklapt omdat ze dacht dat ik met een chick was. Deze shit gaat me te ver, mijn respect is weg.”

Het is goed afgelopen, maar dat had volgens Quentin zomaar anders kunnen zijn. “Shit is real. Kon dood zijn. Door mijn eigen baby momma. Iedereen mag het weten.”

Channah heeft op haar beurt ook gereageerd en zegt tegen Fawry Not Sawry dat zij en Quentin al een paar dagen uit elkaar zijn. “Ik wil alles zo goed mogelijk laten verlopen voor de kids, dat is het belangrijkste. Quen en ik zijn beide veilig en niet gewond.”

Timothée Chalamet verwijderde posts en ontvolgde iedereen

Dieter Blarinckx-23 juni 2022 om 20:49

De Frans-Amerikaanse acteur Timothée Chalamet heeft al zijn postjes op insta verwijderd. Al zijn posts. Ook ontvolgde de 26-jarige acteur iedereen op het sociale mediaplatform.

Hoogstwaarschijnlijk gaat het hier om een PR-stunt voor zijn gloednieuwe film 'Bones and All'.

De film volgt Lee (Chalamet) en Maren (Russell) tijdens het Amerika van Ronald Reagan en door de Koude Oorlog. Het zou een romantische film zijn, maar met een luguber horrorkantje!

Vandaag ging Chalamet even helemaal loco op insta en verwijderde al zijn posts, ontvolgde hij iedereen en veranderde hij als klap op de vuurpijl ook zijn profielfoto. Op die foto zien we de acteur met roos haar, refererend naar zijn personage Lee in 'Bones and All'.

Meer info zal ongetwijfeld snel volgen!

Rapper Lil Tjay gewond na schietpartij

Karen Luiken-23 juni 2022 om 06:12

Rapper Lil Tjay is gewond geraakt bij een schietpartij. Hij zou in de nacht van dinsdag op woensdag net na middernacht zijn neergeschoten in Edgewater, een plaatsje in New Jersey. Dat meldt TMZ.

De rapper is met spoed naar het ziekenhuis gebracht en geopereerd. Over de aard van zijn verwondingen is niets bekend.

De politie is op zoek gegaan naar verdachten en heeft inmiddels drie mannen aangehouden. Eén daarvan zou de schutter zijn die meerdere keren op Lil Tjay heeft geschoten. Eén van de vrienden van de rapper die op het moment van de schietpartij bij de artiest was, zou ook zijn geraakt.

Lil Tjay, geboren met de naam Tione Jayden Merritt, is voornamelijk bekend van zijn nummers ‘In My Head’ en ‘Calling My Phone’. Onlangs is aangekondigd dat hij binnenkort zijn derde album zal uitbrengen.

Ontdek meer