Quentin aangereden door Channah: 'Kon wel dood zijn'

Karen Luiken-27 oktober 2021 om 14:27

Trouble in paradise voor Channah en Quentin. De relatie van het koppel, dat onlangs nog naar Curaçao verhuisde, loopt momenteel niet zo lekker. De twee hebben ruzie en dat is volgens Quentin behoorlijk uit de hand gelopen. Channah zou hem opzettelijk hebben aangereden.

Dat beweert hij via Instagram Stories. De realityster deelt beelden waarop te zien is hoe zijn auto zwaar beschadigd is geraakt door een ongeluk. Volgens hem veroorzaakt door Channah, die jaloers zou zijn geweest. “Ben blij dat ik nog leef”, schrijft hij. “Achter op haar auto geklapt omdat ze dacht dat ik met een chick was. Deze shit gaat me te ver, mijn respect is weg.”

Het is goed afgelopen, maar dat had volgens Quentin zomaar anders kunnen zijn. “Shit is real. Kon dood zijn. Door mijn eigen baby momma. Iedereen mag het weten.”

Channah heeft op haar beurt ook gereageerd en zegt tegen Fawry Not Sawry dat zij en Quentin al een paar dagen uit elkaar zijn. “Ik wil alles zo goed mogelijk laten verlopen voor de kids, dat is het belangrijkste. Quen en ik zijn beide veilig en niet gewond.”

EOTB-ster Jørney stond op punt van barsten bij ontdekken zwangerschap

Karen Luiken-26 november 2021 om 13:14

Het kan nu ieder moment gebeuren: ‘Ex On The Beach’-ster Jørney is 37 weken zwanger en zal zeer binnenkort haar eerste kindje verwelkomen. In een bericht op Instagram blikt ze terug op de afgelopen maanden, die voor diepe dalen maar ook grote hoogtepunten hebben gezorgd.

Dat haar zwangerschap zo snel zou gaan, had Jørney nooit verwacht. Sterker nog: ze ging ervan uit dat de afgelopen acht maanden de langste acht maanden van haar leven zouden worden. “Stel je voor dat je de meest ongelooflijke vakantie van je leven boekt en dan de opwinding om er acht maanden op te moeten wachten. Vermenigvuldig dat gevoel met ongeveer 75 miljoen en je kunt je goed voorstellen hoe het voelt om op je baby te wachten”, aldus de realityster.

“Ik was zo opgewonden, nerveus en bang dat ik op het punt stond te barsten. Maar toen ik eenmaal over de schok en opwinding van het zwanger zijn heen was, werd mijn leven vrijwel weer normaal. Ik bleef werken, sporten leuke dingen doen en voor ik het wist was ik 30 weken zwanger.”

Inmiddels zit ze op 37 weken en kan de kleine ieder moment komen. Jørney zal dus binnen no time moeder zijn, net zoals Odim straks vader wordt. De twee gaan het kindje alleen niet als koppel opvoeden; begin deze maand gingen ze (niet voor de eerste keer) uit elkaar.

Zus van 'Mean Girls'-ster op 46-jarige leeftijd overleden

Karen Luiken-26 november 2021 om 04:56

Verschrikkelijk nieuws voor ‘Mean Girls’-actrice Lacey Chabert. De brunette laat via Instagram weten dat haar zus op 46-jarige leeftijd is overleden.

“Mijn mooie zus Wendy. Onze harten zijn verbrijzeld in een miljoen stukjes waarvan ik niet weet hoe we ze in elkaar zullen zetten nu je er niet meer bent”, aldus de actrice in een emotioneel bericht. “We houden meer van je en aanbidden je meer dan we ooit kunnen zeggen. Dat zullen we voor altijd blijven doen. Het schokkende verlies heeft ons gebroken achtergelaten.”

Lacey schrijft dat haar leven nooit meer hetzelfde zal zijn zonder haar zus. “Maar we houden vast aan de belofte dat we in de eeuwigheid weer samen zullen zijn.”

In een ander bericht bedankt Lacey haar fans voor alle steun die ze heeft ontvangen. “Ik dank jullie uit de grond van mijn hart voor jullie liefde in deze verwoestende tijd. Ik heb jullie berichten gelezen en ze hebben me diep geraakt. Er is zoveel dat ik met jullie wil delen over mijn hilarische, gulle, meest goedhartige zus Wendy en dat zal ik over een tijdje ook doen.”

Ontdek meer