Netflix komt met 18 (!) nieuwe kerstfilms

Karen Luiken-27 oktober 2021 om 12:08

Het aftellen naar kerst is met een fantastisch nieuwtje van Netflix officieel begonnen. De streamingsdienst kondigt aan in de komende wintermaanden met maar liefst achttien nieuwe kerstparels te komen, zowel films als series. Tijd voor een kleine sneak peek!

Love Hard - 5 november
De hopeloos romantische, maar eeuwig vrijgezelle journalist Natalie (Nina Dobrev) uit LA denkt dat het beter gaat als ze een droomman uit de oostkust, Tag (Darren Barnet), naar rechts swipet. Ze neemt een sprong in het diepe en stapt in het vliegtuig om haar crush te verrassen voor de feestdagen, maar ontdekt dat ze is gecatfished door Tag’s jeugdvriend, Josh (Jimmy O. Yang), die net zo ongelukkig in de liefde is als zij. Deze luchtige romantische komedie neemt je mee in het verhaal van haar poging om verliefd te worden. In Love Hard spelen ook James Saito, Harry Shum Jr., Mikaela Hoover en Heather McMahan.

Father Christmas is Back - 7 november
Vier ruziënde zussen krijgen een spoedcursus in familie-saamhorigheid wanneer hun lang verloren vader opeens in hun chique, voorouderlijke landhuis verschijnt voor kerst.

The Princess Switch 3: Romancing the Star - 18 november
Wanneer een relikwie van onschatbare waarde wordt gestolen, roepen Koningin Margaret (Vanessa Hudgens) en Prinses Stacy (Vanessa Hudgens) de hulp in van Margaret’s brutale look-alike nicht Fiona (Vanessa Hudgens), die samenwerkt met een onstuimige, mysterieuze man uit haar verleden om het relikwie terug te vinden… dat wakkert de vonken van een prikkelende kerstromance weer aan.

A Castle For Christmas - 26 november
De beroemde auteur Sophie Brown (Brooke Shields) reist naar Schotland in de hoop een klein kasteel te kopen, maar de prikkelbare eigenaar Duke Myles (Cary Elwes) is huiverig om te verkopen aan een buitenlander. Het paar botst constant terwijl ze proberen een compromis te vinden, maar misschien vinden ze wel meer dan ze hadden verwacht.

Christmas Flow - 17 november
Een onwaarschijnlijke kerstromance bloeit op tussen een bekende rapper en een verbeten journalist. Gaan ze het ondanks hun verschillen samen redden?

Blown Away: Christmas - 19 november
Vijf kunstenaars keren terug naar de glasblazerij met hun feestelijke ontwerpen. De winnaar gaat met een bedrag van $10,000 naar huis, en mag daarnaast nog eens $10,000 doneren aan een goed doel naar keuze. Blown Away: Christmas wordt gepresenteerd door Bobby Berk met als vast jurylid Katherine Gray.

Elves - 28 november
In de hoop om hun band te herstellen tijdens Kerst, reist een familie van vier naar een afgelegen Deens eiland. Het eiland wordt bestuurd door een streng religieuze gemeenschap die samen leven met woeste wezens in de bossen die… elven blijken te zijn. Wanneer de familie een baby elf vindt en mee naar huis neemt, wordt het evenwicht op het eiland verstoord en raakt de familie verwikkeld in een strijd om leven of dood.

Wafeltje en Mochi: Feestmaalfestijn - 23 november
Michelle Obama’s Wafeltje en Mochi zijn voor de feestdagen thuis in het land van diepvries eten als Steve the Mop belt en vraagt naar hun tradities voor de feestdagen. Overijverig als altijd verzint Wafeltje een feestdag: Freezie Day, en reizen ze met dikke pret rond de wereld naar Noorwegen en Hawaii. Uiteindelijk leren Wafeltje en Mochi dat tradities rondom de feestdagen vooral gaan om samenzijn en herinneringen maken met de mensen waar je van houdt.

Robin Robin - 24 november
Een stop-motion feestdagen musical special van Aardman Animations. Wanneer haar ei per ongeluk een vuilnisbelt op rolt, wordt Robin opgevoed door een lieve muizenfamilie. Naarmate ze ouder wordt worden de onderlinge verschillen steeds duidelijker. Robin begint aan een meesterlijke overval om aan haar familie te bewijzen dat ze een goede muis kan zijn – maar ontdekt uiteindelijk wie ze werkelijk is.

Shaun het Schaap: De Vlucht voor Kerstmis - 3 december
In deze 30 minuten durende special speelt ‘s werelds favoriete schaap de hoofdrol in zijn eigen winterverhaal. Shaun's enthousiasme voor de feestdagen verandert al snel in verbijstering wanneer een boerderij-inval er per ongeluk voor zorgt dat Timmy vermist raakt. Kan Shaun Timmy tijdig terugvinden voordat hij iemand anders’ cadeautje wordt? Maak je klaar voor een fantastisch avontuur waarin iedereen leert wat de echte betekenis van Kerstmis is.

En verder...

  • Single All The Way – 2 december
  • The Great British Baking Show: Holidays, seizoen 4 – 3 december
  • David and the Elves – 6 december
  • StarBeam: Beaming in the New Year – 15 december
  • A California Christmas: City Lights – 16 december
  • A Naija Christmas – ergens in december
  • How To Ruin Christmas, seizoen 2 – ergens in december

Opnames tweede seizoen 'Knokke off' van start

Karen Luiken-16 april 2024 om 10:05- Foto:

Mayli Sterkendries / VRT

Het uitkijken naar het tweede seizoen van ‘Knokke off’ kan beginnen. VRT maakt vandaag bekend dat de opnames van het langverwachte vervolg officieel van start zijn gegaan.

Het tweede seizoen gaat verder na de dramatische gebeurtenissen van vorig seizoen waarbij we Louise, Daan en Alex volgen in hun zoektocht naar liefde en erkenning. Kiest de knappe, rijke Louise voor de sympathieke volksjongen, voor de flamboyante miljonairszoon, of toch voor zichzelf? Ontsnappen de jongeren uit de wereld van verderf waarin ze zijn opgegroeid? En komen hun meedogenloze ouders nog steeds overal mee weg wanneer de grootmoeder van Alex orde op zaken komt stellen?

De hoofdrollen worden wederom gespeeld door Pommelien Thijs als Louise, Willem De Schryver als Alex en Eliyha Altena als Daan. Andere terugkomers zijn Ruth Becquart, Geert Van Rampelberg, Ini Massez, Pieter Genard, Anna Drijver, Jasmine Sendar en Emma Moorgat. Verder komen er ook een aantal nieuwe gezichten bij, waar nu nog niks over bekend is. Daar deelt VRT later meer over.

Mayli Sterkendries / VRT

Netflix lost trailer voor het derde seizoen van 'Bridgerton'

Chelsy Vanlerberghe-11 april 2024 om 14:07

Dearest gentle reader, Lady Whistledown is making her return! Netflix heeft zojuist de trailer gedropt voor het nieuwste seizoen van Bridgerton, waarin fans al een sneak peek krijgen van het prille liefdesgeluk van Penelope Featherington en Colin Bridgerton.

Waar in het vorige seizoen Anthony Bridgerton centraal stond, zal het verhaal deze keer rond Colin en Penelope draaien. Volgens de officiële synopsis van seizoen 3 op Netflix is Penelope eindelijk klaar om haar langdurige verliefdheid op Colin achter zich te laten. Maar dat betekent niet dat ze niet meer openstaat voor liefde. Nee, Penelope heeft besloten dat het tijd is om te trouwen - en het liefst met iemand die haar de vrijheid geeft om haar geheime leven als Lady Whistledown voort te zetten, ver weg van de bemoeizuchtige ogen van haar moeder en zussen.

Het langverwachte derde seizoen van de kostuumdrama wordt uitgebracht in twee delen van elk 4 afleveringen. Het eerste deel staat gepland voor 16 mei 2024, gevolgd door het tweede deel op 13 juni 2024.

Ontdek meer