Netflix komt met 18 (!) nieuwe kerstfilms

Karen Luiken-27 oktober 2021 om 12:08

Het aftellen naar kerst is met een fantastisch nieuwtje van Netflix officieel begonnen. De streamingsdienst kondigt aan in de komende wintermaanden met maar liefst achttien nieuwe kerstparels te komen, zowel films als series. Tijd voor een kleine sneak peek!

Love Hard - 5 november
De hopeloos romantische, maar eeuwig vrijgezelle journalist Natalie (Nina Dobrev) uit LA denkt dat het beter gaat als ze een droomman uit de oostkust, Tag (Darren Barnet), naar rechts swipet. Ze neemt een sprong in het diepe en stapt in het vliegtuig om haar crush te verrassen voor de feestdagen, maar ontdekt dat ze is gecatfished door Tag’s jeugdvriend, Josh (Jimmy O. Yang), die net zo ongelukkig in de liefde is als zij. Deze luchtige romantische komedie neemt je mee in het verhaal van haar poging om verliefd te worden. In Love Hard spelen ook James Saito, Harry Shum Jr., Mikaela Hoover en Heather McMahan.

Father Christmas is Back - 7 november
Vier ruziënde zussen krijgen een spoedcursus in familie-saamhorigheid wanneer hun lang verloren vader opeens in hun chique, voorouderlijke landhuis verschijnt voor kerst.

The Princess Switch 3: Romancing the Star - 18 november
Wanneer een relikwie van onschatbare waarde wordt gestolen, roepen Koningin Margaret (Vanessa Hudgens) en Prinses Stacy (Vanessa Hudgens) de hulp in van Margaret’s brutale look-alike nicht Fiona (Vanessa Hudgens), die samenwerkt met een onstuimige, mysterieuze man uit haar verleden om het relikwie terug te vinden… dat wakkert de vonken van een prikkelende kerstromance weer aan.

A Castle For Christmas - 26 november
De beroemde auteur Sophie Brown (Brooke Shields) reist naar Schotland in de hoop een klein kasteel te kopen, maar de prikkelbare eigenaar Duke Myles (Cary Elwes) is huiverig om te verkopen aan een buitenlander. Het paar botst constant terwijl ze proberen een compromis te vinden, maar misschien vinden ze wel meer dan ze hadden verwacht.

Christmas Flow - 17 november
Een onwaarschijnlijke kerstromance bloeit op tussen een bekende rapper en een verbeten journalist. Gaan ze het ondanks hun verschillen samen redden?

Blown Away: Christmas - 19 november
Vijf kunstenaars keren terug naar de glasblazerij met hun feestelijke ontwerpen. De winnaar gaat met een bedrag van $10,000 naar huis, en mag daarnaast nog eens $10,000 doneren aan een goed doel naar keuze. Blown Away: Christmas wordt gepresenteerd door Bobby Berk met als vast jurylid Katherine Gray.

Elves - 28 november
In de hoop om hun band te herstellen tijdens Kerst, reist een familie van vier naar een afgelegen Deens eiland. Het eiland wordt bestuurd door een streng religieuze gemeenschap die samen leven met woeste wezens in de bossen die… elven blijken te zijn. Wanneer de familie een baby elf vindt en mee naar huis neemt, wordt het evenwicht op het eiland verstoord en raakt de familie verwikkeld in een strijd om leven of dood.

Wafeltje en Mochi: Feestmaalfestijn - 23 november
Michelle Obama’s Wafeltje en Mochi zijn voor de feestdagen thuis in het land van diepvries eten als Steve the Mop belt en vraagt naar hun tradities voor de feestdagen. Overijverig als altijd verzint Wafeltje een feestdag: Freezie Day, en reizen ze met dikke pret rond de wereld naar Noorwegen en Hawaii. Uiteindelijk leren Wafeltje en Mochi dat tradities rondom de feestdagen vooral gaan om samenzijn en herinneringen maken met de mensen waar je van houdt.

Robin Robin - 24 november
Een stop-motion feestdagen musical special van Aardman Animations. Wanneer haar ei per ongeluk een vuilnisbelt op rolt, wordt Robin opgevoed door een lieve muizenfamilie. Naarmate ze ouder wordt worden de onderlinge verschillen steeds duidelijker. Robin begint aan een meesterlijke overval om aan haar familie te bewijzen dat ze een goede muis kan zijn – maar ontdekt uiteindelijk wie ze werkelijk is.

Shaun het Schaap: De Vlucht voor Kerstmis - 3 december
In deze 30 minuten durende special speelt ‘s werelds favoriete schaap de hoofdrol in zijn eigen winterverhaal. Shaun's enthousiasme voor de feestdagen verandert al snel in verbijstering wanneer een boerderij-inval er per ongeluk voor zorgt dat Timmy vermist raakt. Kan Shaun Timmy tijdig terugvinden voordat hij iemand anders’ cadeautje wordt? Maak je klaar voor een fantastisch avontuur waarin iedereen leert wat de echte betekenis van Kerstmis is.

En verder...

  • Single All The Way – 2 december
  • The Great British Baking Show: Holidays, seizoen 4 – 3 december
  • David and the Elves – 6 december
  • StarBeam: Beaming in the New Year – 15 december
  • A California Christmas: City Lights – 16 december
  • A Naija Christmas – ergens in december
  • How To Ruin Christmas, seizoen 2 – ergens in december

Zien: nieuwe beelden van 'The Rings of Power'

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:39

Deze herfst kan je terug even afreizen naar Middle Earth met de gloednieuwe serie 'The Rings of Power'. En daar werden zopas gloednieuwe beelden van gedropt.

De langverwachte 'Lord of the Rings'-serie zal vanaf september te streamen zijn via Amazon. Helaas is voorlopig nog niet bekend waar we die in Vlaanderen net allemaal kunnen zien, maar daar zal snel meer info over droppen!

Via de officiële kanalen werden er zopas enkele gloednieuwe beelden gedropt en natuurlijk moesten we die gewoon met jullie delen!

Check de nieuwe spot hier:

Vierde seizoen 'Westworld' nu te streamen!

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:32

We hebben er drie jaar op moeten wachten, maar eindelijk is het gloednieuwe seizoen van 'Westworld' gedropt!

De serie werd zo’n zes jaar geleden op de wereld losgelaten en was een schot in de roos. Een fantastische cast en een bangelijk verhaal zorgden meteen voor een trouwe fanbase. En nu staat de eerste aflevering van het langverwachte vierde seizoen online. Dit nieuwe deel gaat verder waar seizoen drie eindigde. En als we naar de trailer kijken, herkennen we meteen enkele oude bekenden!

‘Westworld’ is nu bij ons te streamen via Streamz!

Check hieronder de eerste beelden:

Ontdek meer