Netflix komt met 18 (!) nieuwe kerstfilms

Karen Luiken-27 oktober 2021 om 12:08

Het aftellen naar kerst is met een fantastisch nieuwtje van Netflix officieel begonnen. De streamingsdienst kondigt aan in de komende wintermaanden met maar liefst achttien nieuwe kerstparels te komen, zowel films als series. Tijd voor een kleine sneak peek!

Love Hard - 5 november
De hopeloos romantische, maar eeuwig vrijgezelle journalist Natalie (Nina Dobrev) uit LA denkt dat het beter gaat als ze een droomman uit de oostkust, Tag (Darren Barnet), naar rechts swipet. Ze neemt een sprong in het diepe en stapt in het vliegtuig om haar crush te verrassen voor de feestdagen, maar ontdekt dat ze is gecatfished door Tag’s jeugdvriend, Josh (Jimmy O. Yang), die net zo ongelukkig in de liefde is als zij. Deze luchtige romantische komedie neemt je mee in het verhaal van haar poging om verliefd te worden. In Love Hard spelen ook James Saito, Harry Shum Jr., Mikaela Hoover en Heather McMahan.

Father Christmas is Back - 7 november
Vier ruziënde zussen krijgen een spoedcursus in familie-saamhorigheid wanneer hun lang verloren vader opeens in hun chique, voorouderlijke landhuis verschijnt voor kerst.

The Princess Switch 3: Romancing the Star - 18 november
Wanneer een relikwie van onschatbare waarde wordt gestolen, roepen Koningin Margaret (Vanessa Hudgens) en Prinses Stacy (Vanessa Hudgens) de hulp in van Margaret’s brutale look-alike nicht Fiona (Vanessa Hudgens), die samenwerkt met een onstuimige, mysterieuze man uit haar verleden om het relikwie terug te vinden… dat wakkert de vonken van een prikkelende kerstromance weer aan.

A Castle For Christmas - 26 november
De beroemde auteur Sophie Brown (Brooke Shields) reist naar Schotland in de hoop een klein kasteel te kopen, maar de prikkelbare eigenaar Duke Myles (Cary Elwes) is huiverig om te verkopen aan een buitenlander. Het paar botst constant terwijl ze proberen een compromis te vinden, maar misschien vinden ze wel meer dan ze hadden verwacht.

Christmas Flow - 17 november
Een onwaarschijnlijke kerstromance bloeit op tussen een bekende rapper en een verbeten journalist. Gaan ze het ondanks hun verschillen samen redden?

Blown Away: Christmas - 19 november
Vijf kunstenaars keren terug naar de glasblazerij met hun feestelijke ontwerpen. De winnaar gaat met een bedrag van $10,000 naar huis, en mag daarnaast nog eens $10,000 doneren aan een goed doel naar keuze. Blown Away: Christmas wordt gepresenteerd door Bobby Berk met als vast jurylid Katherine Gray.

Elves - 28 november
In de hoop om hun band te herstellen tijdens Kerst, reist een familie van vier naar een afgelegen Deens eiland. Het eiland wordt bestuurd door een streng religieuze gemeenschap die samen leven met woeste wezens in de bossen die… elven blijken te zijn. Wanneer de familie een baby elf vindt en mee naar huis neemt, wordt het evenwicht op het eiland verstoord en raakt de familie verwikkeld in een strijd om leven of dood.

Wafeltje en Mochi: Feestmaalfestijn - 23 november
Michelle Obama’s Wafeltje en Mochi zijn voor de feestdagen thuis in het land van diepvries eten als Steve the Mop belt en vraagt naar hun tradities voor de feestdagen. Overijverig als altijd verzint Wafeltje een feestdag: Freezie Day, en reizen ze met dikke pret rond de wereld naar Noorwegen en Hawaii. Uiteindelijk leren Wafeltje en Mochi dat tradities rondom de feestdagen vooral gaan om samenzijn en herinneringen maken met de mensen waar je van houdt.

Robin Robin - 24 november
Een stop-motion feestdagen musical special van Aardman Animations. Wanneer haar ei per ongeluk een vuilnisbelt op rolt, wordt Robin opgevoed door een lieve muizenfamilie. Naarmate ze ouder wordt worden de onderlinge verschillen steeds duidelijker. Robin begint aan een meesterlijke overval om aan haar familie te bewijzen dat ze een goede muis kan zijn – maar ontdekt uiteindelijk wie ze werkelijk is.

Shaun het Schaap: De Vlucht voor Kerstmis - 3 december
In deze 30 minuten durende special speelt ‘s werelds favoriete schaap de hoofdrol in zijn eigen winterverhaal. Shaun's enthousiasme voor de feestdagen verandert al snel in verbijstering wanneer een boerderij-inval er per ongeluk voor zorgt dat Timmy vermist raakt. Kan Shaun Timmy tijdig terugvinden voordat hij iemand anders’ cadeautje wordt? Maak je klaar voor een fantastisch avontuur waarin iedereen leert wat de echte betekenis van Kerstmis is.

En verder...

  • Single All The Way – 2 december
  • The Great British Baking Show: Holidays, seizoen 4 – 3 december
  • David and the Elves – 6 december
  • StarBeam: Beaming in the New Year – 15 december
  • A California Christmas: City Lights – 16 december
  • A Naija Christmas – ergens in december
  • How To Ruin Christmas, seizoen 2 – ergens in december

Deze topseries kan je in december bekijken op Streamz!

Samuel Wornoo-29 november 2021 om 10:35

De koude winterdagen houden ons massaal binnen, het perfecte moment om enkele topseries te bingewatchen. Dit is in december het kijkaanbod op Streamz.

D5R - seizoen 10

Dit najaar gaat het tiende seizoen van de populaire jongerenreeks van start. ‘D5R’ volgt al tien seizoenen lang vijf vrienden die elkaar kennen van de middelbare school, maar ook daarbuiten onafscheidelijk zijn. Sinds seizoen 8 worden de afleveringen integraal opgenomen in studentenstad Gent. In het nieuwste seizoen volgen we opnieuw de bruisende levens van Leyla (Angela Jakaj), Kyra (Liandra Sadzo), Wout (Sander Provost), Vincent (Thijs Antonneau) en Amber (Jamie-Lee Six). Thema’s zoals vriendschap en relaties komen daarbij uitgebreid aan bod, maar ook maatschappelijke topics worden aangekaart.

Alex Rider - seizoen 2

Alex Rider keert terug voor een tweede seizoen, en het lijkt erop dat het gevaarlijker is dan ooit voor de MI6 jonge held. In het vervolg van het spannende spionagedrama probeert Alex zijn leven als student in evenwicht te houden met nieuwe geheime missies. Hij doet een dappere poging om terug te keren naar een normaal leven en vrienden te maken - maar wanneer Damian Cray (Toby Stephens), de vader van zijn nieuwste vriendin, Sabina (Charithra Chandran), wordt aangevallen door de man die mogelijk zijn oom heeft vermoord, loopt het al snel uit de hand.

#Loveme - vanaf 22 december 2021

En dan een stukje magie van eigen makelij: TAGMAG komt met een spiksplinternieuwe datingshow ‘#LoveMe’, waarin Jaël Ost op zoek gaat naar een vriend met de hulp van haar familie, vrienden en matchmaker Nicolas Caeyers. Acht vrijgezelle mannen proberen het hart van influencer Jaël voor zich te winnen op uitstap in de Ardennen, via quiz shows, karakoke nights en candle light dinners. Op het einde van de rit kunnen de drie finalisten hun ideale date organiseren om Jaël nog een laatste keer te imponeren. Nadien kiest ze met wie ze een romantische citytrip zal maken.

'Fate: The Winx Saga'-sterren maken relatie insta-official

Nico De Greef-28 november 2021 om 13:24

Actrice Abigail Cowen (23) en model Danny Griffin (24) lijken op Instagram hun liefdesrelatie te hebben bevestigd. In de voorbije weken verschenen op de Instagram-accounts van de Netflix-sterren een aantal spraakmakende fotokiekjes waarop de twee wel erg intiem met elkaar omgaan.

Abigail en Danny zijn momenteel te zien als Bloom en Sky in de populaire Netflix-reeks Fate: The Winx Saga. In de reeks vormen hun personages een romantisch koppel, maar die vonk lijkt sinds kort ook over te zijn geslagen tussen de acteurs.

Recent deelde het kersverse koppel een foto van zichzelf voor een spiegel waarop te zien is hoe ze de handen niet van elkaar kunnen afhouden. Op een andere foto is dan weer te zien hoe de twee tortelduifjes hun voorhoofden liefdevol tegen elkaar drukken. Ook de commentaren van mede-castleden op de kiekjes liegen er niet om. Verschillende castleden van Fate: The Winx Saga lieten al hun support blijken. Onder meer Hannah van der Westhuysen en Precious Mustapha (beter bekend als Stella en Aisha) lieten al harten-emoji achter op de foto's waarmee ze de relatie tussen hun co-stars lijken te bevestigen. Abigail en Danny hebben zelf nog niet gereageerd op de geruchten.

Het eerste seizoen van Fate: The Winx Saga verscheen vorig jaar op streamingdienst Netflix en werd zó goed ontvangen dat er begin dit jaar snel een tweede seizoen werd besteld. De opnames van dat tweede seizoen zijn inmiddels al afgerond. Wanneer de nieuwe afleveringen te zien zullen zijn, is echter nog niet bekend.

1
2

Ontdek meer