Emma Watson kruipt achter de camera!

Dieter Blarinckx-27 oktober 2021 om 08:00

De Britse actrice Emma Watson ken je hoogstwaarschijnlijk uit de ‘Harry Potter’-films als Hermelien Griffel, of als Belle uit Disney’s ‘Beauty and the Beast’, maar naast actrice zet Watson zich ook vaak in het voor het klimaat en het goede doel. Maar wist je dat ze ook te vinden is áchter de camera?

Bij haar laatste post op instagram vertelt ze dat ze tijdens de lockdown de camera onder de loep nam en zich verdiepte in het camerawerk. Het is naar haar eigen zeggen “het meest empowering” dat ze heeft geleerd tijdens die maanden lockdown.

Of we Watson dan ook binnenkort als cameravrouw aan het werk zullen zien, weten we helaas nog niet.

Temptation-ster Rodanya bevallen van tweede kindje

Karen Luiken-01 december 2021 om 14:32

De ‘Temptation Island’-familie heeft er een nieuw lid bij. Rodanya en Morgan, die twee jaar geleden meededen aan het televisieprogramma, zijn de trotse ouders geworden van hun tweede kindje.

Rodanya deelt het heugelijke nieuws via Instagram. Daar post ze een (onherkenbare) foto van haar kersverse dochtertje, dat Feyla Mae is genoemd. De kleine zag op 30 november het levenslicht.

Het meisje is het zusje van Levay. Hij kwam in januari 2020 ter wereld en is nu bijna twee jaar oud. Hoewel Rodanya lange tijd mysterieus deed over wie de vader was, bleek het achteraf om Morgan te gaan.

Terrortwin Esmee heeft compleet nieuw gezicht

Karen Luiken-01 december 2021 om 08:45

Esmee Ipema, vooral bekend als terrortwin uit ‘Ex On The Beach’, heeft een compleet andere look. Niet in de vorm van een kapsel, haarkleur of make-up, maar een nieuw gezicht. Ze heeft flink aan zichzelf laten sleutelen.

De realityster is onder het mes geweest voor een aantal nieuwe ingrepen. “Na lang getwijfeld te hebben heb ik toch ervoor gekozen om opnieuw te beginnen met mijn fillers”, schrijft Esmee. Ze gaat vanaf nu door het leven met ‘flat lips', volgens de brunette het tegenovergestelde van ‘duck’ lippen.

Maar daar blijft het niet bij, want ze heeft ook nog prikjes laten zetten in haar kaak, kin, jukbeenderen en lippen. “Ik ben enorm tevreden, omdat ze al mijn verwachtingen kunnen waarmaken.”

Bekijk hieronder het resultaat. Links is hoe het eerst was, rechts zie je de nieuwe Esmee.

Ontdek meer