'André Hazes en Sarah van Soelen uit elkaar'

Karen Luiken-27 oktober 2021 om 03:41

De geruchtenmolen draait overuren: zijn André Hazes en Sarah van Soelen uit elkaar? Hoewel er nog geen keiharde bevestiging is, zijn er verschillende dingen die wijzen op een breuk.

André en Sarah kregen zes maanden geleden een relatie. Ze zaten op een roze wolk en dat mocht de hele wereld weten. Op Instagram werden in veelvoud schattige foto’s gedeeld waar de liefde vanaf spatte. Die beelden staan er nog steeds, maar er zijn al een tijdje geen nieuwe kiekjes bij gekomen. Ook zijn de twee al weken niet samen gespot.

Dat kan verschillende oorzaken hebben. De eerste optie: André kampt met een burn-out en zat daarom een tijdje in het buitenland om rust te nemen. De andere: het is over het uit. Een nieuw plaatje dat Sarah op Instagram heeft geplaatst, zou dat laatste kunnen bevestigen. De influencer droeg tijdens haar relatie met André altijd een ketting met de naam van haar lover, maar dat sieraad spotten we nu nergens meer.

Vanessa Hudgens brengt bezoekje aan school uit 'High School Musical'

Karen Luiken-27 juni 2022 om 15:09

Terwijl het gros van ons zich voorbereidt op een welverdiende vakantie zonder lessen en leraren, gaat Vanessa Hudgens juist terug de schoolbanken in. De actrice heeft een bezoekje gebracht aan de school die centraal stond in ‘High School Musical’.

Vanessa post op Instagram een foto van het nostalgische tafereel. “Weet je nog hoe je op de kleuterschool een kind ontmoette en niets over diegene wist, en je vervolgens tien seconden later beste vrienden was omdat je alleen jezelf hoefde te zijn?”, schrijft ze in het onderschrift, refererend naar een quote die haar ‘High School Musical’-personage ooit uitsprak.

De actrice speelde jarenlang Gabrielle Montez, een meisje dat smoorverliefd werd op Troy Bolton, de aanvoerder van het basketbalteam van East High School. Ze was in drie ‘High School Musical’-films te zien.

Sarah van Soelen niet te zien in docu André Hazes

Karen Luiken-27 juni 2022 om 06:49

Sarah van Soelen verschijnt niet in de documentaire van haar ex André Hazes. Ze heeft geen behoefte om een rol te hebben in het project, zegt ze tegen Shownieuws.

Toen Sarah en André nog samen waren, werkte Sarah en haar familie mee aan de documentaire. Maar nu het eenmaal over is tussen de twee wil ze er niks meer mee te maken hebben.

De exen hebben inmiddels geen contact meer met elkaar. Sarah: “Ik hoop alleen maar dat hij heel erg gelukkig wordt, in welke zin dan ook en met wie dan ook, maar vooral met zichzelf. Dat zou ik heel fijn vinden.”

Ondertussen woont Sarah nog steeds in het huis dat samen met André kocht. "Ik ben er content mee en ik zeg heel eerlijk, ik heb geen kastruimte meer over dus ik ben heel blij dat ik alleen woon."

Ontdek meer