'André Hazes en Sarah van Soelen uit elkaar'

Karen Luiken-27 oktober 2021 om 03:41

De geruchtenmolen draait overuren: zijn André Hazes en Sarah van Soelen uit elkaar? Hoewel er nog geen keiharde bevestiging is, zijn er verschillende dingen die wijzen op een breuk.

André en Sarah kregen zes maanden geleden een relatie. Ze zaten op een roze wolk en dat mocht de hele wereld weten. Op Instagram werden in veelvoud schattige foto’s gedeeld waar de liefde vanaf spatte. Die beelden staan er nog steeds, maar er zijn al een tijdje geen nieuwe kiekjes bij gekomen. Ook zijn de twee al weken niet samen gespot.

Dat kan verschillende oorzaken hebben. De eerste optie: André kampt met een burn-out en zat daarom een tijdje in het buitenland om rust te nemen. De andere: het is over het uit. Een nieuw plaatje dat Sarah op Instagram heeft geplaatst, zou dat laatste kunnen bevestigen. De influencer droeg tijdens haar relatie met André altijd een ketting met de naam van haar lover, maar dat sieraad spotten we nu nergens meer.

Temptation-ster Rodanya bevallen van tweede kindje

Karen Luiken-01 december 2021 om 14:32

De ‘Temptation Island’-familie heeft er een nieuw lid bij. Rodanya en Morgan, die twee jaar geleden meededen aan het televisieprogramma, zijn de trotse ouders geworden van hun tweede kindje.

Rodanya deelt het heugelijke nieuws via Instagram. Daar post ze een (onherkenbare) foto van haar kersverse dochtertje, dat Feyla Mae is genoemd. De kleine zag op 30 november het levenslicht.

Het meisje is het zusje van Levay. Hij kwam in januari 2020 ter wereld en is nu bijna twee jaar oud. Hoewel Rodanya lange tijd mysterieus deed over wie de vader was, bleek het achteraf om Morgan te gaan.

Terrortwin Esmee heeft compleet nieuw gezicht

Karen Luiken-01 december 2021 om 08:45

Esmee Ipema, vooral bekend als terrortwin uit ‘Ex On The Beach’, heeft een compleet andere look. Niet in de vorm van een kapsel, haarkleur of make-up, maar een nieuw gezicht. Ze heeft flink aan zichzelf laten sleutelen.

De realityster is onder het mes geweest voor een aantal nieuwe ingrepen. “Na lang getwijfeld te hebben heb ik toch ervoor gekozen om opnieuw te beginnen met mijn fillers”, schrijft Esmee. Ze gaat vanaf nu door het leven met ‘flat lips', volgens de brunette het tegenovergestelde van ‘duck’ lippen.

Maar daar blijft het niet bij, want ze heeft ook nog prikjes laten zetten in haar kaak, kin, jukbeenderen en lippen. “Ik ben enorm tevreden, omdat ze al mijn verwachtingen kunnen waarmaken.”

Bekijk hieronder het resultaat. Links is hoe het eerst was, rechts zie je de nieuwe Esmee.

Ontdek meer