Nieuwe trailer 'Chucky' geeft je rillingen

Karen Luiken-28 juli 2021 om 06:20

Bereid je voor op een nieuwe portie pure horror. ‘Chucky’ is terug. De engste pop ter wereld die van iedereens jeugd een nachtmerrie maakt, zal binnenkort in een televisieserie te zien zijn. Dit zijn de nieuwste beelden.

De serie vertelt het verhaal over ‘Chucky’, een pop die op het eerste gezicht schattig lijkt, maar waar een bloeddorstige moordenaar achter schuilt. Wanneer het speelgoed opduikt bij een vintage uitverkoop in een Amerikaans plaatsje, worden inwoners geterroriseerd met een reeks gruwelijke moorden die de duistere geheimen van de stad blootleggen.

De trailer laat zien dat Chucky vriendjes wordt met de gepeste jongen Jake. Omdat de scholier zijn problemen niet zelf op durft te lossen, besluit Chucky hem een handje te helpen. Of Jake dat nou wil of niet.

De serie krijgt acht afleveringen en gaat op 12 oktober in première bij de Amerikaanse zenders SYFY en USA. Laten we hopen dat wij er binnenkort ook van kunnen genieten.

Opnames vijfde seizoen 'Selling Sunset' afgerond

Karen Luiken-25 januari 2022 om 16:34

Het is nog even wachten op een releasedatum, maar de opnames van het vijfde seizoen van ‘Selling Sunset’ zijn afgerond. Dat laat castlid Mary Fitzgerald weten op Instagram.

In de nieuwe afleveringen krijgen we opnieuw een kijkje in de wereld van Mary, Christine, Maya, Chrishell en Heather. We volgen de dames terwijl ze als makelaar de meest prachtige huizen verkopen en zien hoe het er in hun privélevens aan toe gaat.

Waar fans voornamelijk met smart op zitten wachten, zijn beelden van de romance tussen Chrishell en haar baas Jason. De relatie is inmiddels weer voorbij, maar dat mag de pret niet drukken.

Een ander onderwerp om naar uit te kijken, is de drama die zich rondom Christine afspeelt. Want besluit ze om na al die ruzies uit het vierde seizoen om te blijven bij Oppenheim Group, of stopt ze (voorgoed)?

Genoeg drama dus. En da’s maar goed ook, want na het vijfde seizoen volgen er nóg twee seizoenen. Dat hebben bronnen bevestigd in een gesprek met Us Weekly.

Nieuwe HBO-serie 'The Gilded Age' nu op Streamz

Dieter Blarinckx-25 januari 2022 om 07:11

Wie fan is van de glitter & glamour van ‘Downton Abbey’ moet zeker de nieuwe HBO-serie ’The Gilded Age’ eens een kans geven.

De langverwachte nieuwe reeks van schrijver en producent Julian Fellowes, de producer ook van ‘Downton Abbey’, staat vanaf vandaag op Streamz!

‘The Gilded Age’ volgt Cynthia Nixon (vooral bekend als Miranda uit ‘Sex and the City’ in de rol van de ongehuwde Ada Brook en Christine Baranski als weduwe Agnes van Rhijn. Beiden zijn zussen en leden van de New Yorkse aristocratie. Ze nemen hun arme nichtje Marian in huis, die net op tijd arriveert om de bijzonder rijke nieuwe buren te leren kennen.

Stream ‘The Gilded Age’ nu via Streamz!

Ontdek meer