Nieuwe trailer 'Chucky' geeft je rillingen

Karen Luiken-28 juli 2021 om 06:20

Bereid je voor op een nieuwe portie pure horror. ‘Chucky’ is terug. De engste pop ter wereld die van iedereens jeugd een nachtmerrie maakt, zal binnenkort in een televisieserie te zien zijn. Dit zijn de nieuwste beelden.

De serie vertelt het verhaal over ‘Chucky’, een pop die op het eerste gezicht schattig lijkt, maar waar een bloeddorstige moordenaar achter schuilt. Wanneer het speelgoed opduikt bij een vintage uitverkoop in een Amerikaans plaatsje, worden inwoners geterroriseerd met een reeks gruwelijke moorden die de duistere geheimen van de stad blootleggen.

De trailer laat zien dat Chucky vriendjes wordt met de gepeste jongen Jake. Omdat de scholier zijn problemen niet zelf op durft te lossen, besluit Chucky hem een handje te helpen. Of Jake dat nou wil of niet.

De serie krijgt acht afleveringen en gaat op 12 oktober in première bij de Amerikaanse zenders SYFY en USA. Laten we hopen dat wij er binnenkort ook van kunnen genieten.

'Gerben & Steffi Op Kot' nu te zien via VTMGO!

Dieter Blarinckx-25 september 2021 om 14:43

Het Vlaamse TikTok-koppel Gerben & Steffi is vanaf nu te zien in de gloednieuwe online reeks ‘Gerben & Steffi Op Kot’. Ze zetten een nieuwe stap in hun relatie en gaan samen op kot in de schoonste stad van Vlaanderen, Gent.

Ze filmen er het reilen en zeilen van hun kotleven samen, en posten deze dan integraal op VTMGO!

Benieuwd? De eerste drie aflevering zijn alvast hier te bekijken!

Tweede seizoen 'Tiger King' komt nog dit jaar naar Netflix

Karen Luiken-24 september 2021 om 05:00

'Tiger King' keert terug naar je beeldbuis. De veelbesproken show komt binnenkort met een tweede seizoen naar Netflix. De streamingsdienst laat weten dat de nieuwe afleveringen nog dit jaar online verschijnen.

“Tiger King komt dit jaar terug”, zo klinkt het op Twitter. “Het tweede seizoen belooft net zoveel chaos en waanzin als het eerste.” Bij de tweet wordt een foto gedeeld van Joe Exotic. Hij zit momenteel een gevangenisstraf van 22 jaar uit wegens het plannen van een moord op Carole Baskin en dierenmishandeling.

Geruchten over een tweede seizoen van ‘Tiger King’ gingen al een tijdje rond, maar zijn nu pas bevestigd. Hoewel er nog niet veel over bekend is, lijken we uit een aankondigingsvideo van Netflix – waarin meerdere shows voorbij komen – te kunnen opmaken dat zowel Joe Exotic als Carole Baskin een comeback zal maken.

Ontdek meer