Dit is de nieuwe vriendin van EOTB-ster Dion

Karen Luiken-28 juli 2021 om 06:11

Het lukte Dion niet om de liefde te vinden tijdens de opnames van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’. Heel erg was dat niet, want hij kwam vooral voor de lust. Hij dook met verschillende dames het bed in en beleefde zelfs nog een nachtelijk avontuurtje met zijn ex Stash. Hoewel hij toen obviously niet open stond voor een relatie, blijkt hij nu hartstikke gelukkig in de liefde. Hij heeft een vriendinnetje!

Dion maakt zijn nieuwe relatie bekend via Instagram. Daar deelt hij een foto waar hij kussend te zien is met een knappe brunette die de naam Mariessa Verstappen draagt. “Gek op jou”, schrijft hij erbij. En dat de liefde wederzijds blijkt, zien we als we het profiel van de dame in kwestie bezoeken. Ook daar is een kiekje van Dion te vinden. “Everything is better with you”, zo klinkt het in een onderschrift.

Cute!

Contact tussen Amy en K3 verwaterd

Karen Luiken-19 januari 2022 om 07:41

Van de band die Amy met Hanne en Marthe opbouwde tijdens ‘K2 zoekt K3’ is niet veel meer over. In een gesprek met HLN vertelt de verliezende finalist dat ze de zangeressen nauwelijks nog spreekt.

Amy geeft toe dat ze Hanne, Marthe en het gloednieuwe K3’tje Julia na de finale slechts een enkele keer heeft gesproken via Instagram. “Ik heb Julia gisteren toevallig een berichtje gestuurd, maar ik denk dat ze ondertussen een nieuw nummer heeft.”

En ook van Studio100 hoort Amy weinig. Ze had gehoopt op een nieuwe job bij het entertainmentbedrijf, maar daar is helaas (nog) geen sprake van. “Gertje heeft mij geen bericht gestuurd, maar hij mag dat nog steeds doen.”

Wel zegt Amy dat er andere leuke dingen op de planning staan. “Daar kan ik nog niet te veel over zeggen.”

Daniel Radcliffe heeft nieuwe grote rol beet

Dieter Blarinckx-18 januari 2022 om 21:16

Hij zal voor velen altijd Harry Potter blijven, maar toch heeft acteur Daniel Radcliffe een nieuwe grote rol beet. De inmiddels 32-jarige Britse acteur kruipt binnenkort in de huid van muzikant Weird Al Yankovic. Dat werd begin deze week bekendgemaakt.

‘Weird: The Al Yankovic Story’, vertelt het verhaal van de bekende zanger rond de tijd dat hij zijn eerste grote hits ‘Eat It’ en ‘Like a Surgeon’ maakte, maar ook zijn celebrity-affaires en extravagante levensstijl komen aan bod. Opnames zullen al starten in februari.

Waar en wanneer de film net te zien zal zijn, is helaas nog niet geweten, dus stay tuned!

Ontdek meer