Dit is de nieuwe vriendin van EOTB-ster Dion

Karen Luiken-28 juli 2021 om 06:11

Het lukte Dion niet om de liefde te vinden tijdens de opnames van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’. Heel erg was dat niet, want hij kwam vooral voor de lust. Hij dook met verschillende dames het bed in en beleefde zelfs nog een nachtelijk avontuurtje met zijn ex Stash. Hoewel hij toen obviously niet open stond voor een relatie, blijkt hij nu hartstikke gelukkig in de liefde. Hij heeft een vriendinnetje!

Dion maakt zijn nieuwe relatie bekend via Instagram. Daar deelt hij een foto waar hij kussend te zien is met een knappe brunette die de naam Mariessa Verstappen draagt. “Gek op jou”, schrijft hij erbij. En dat de liefde wederzijds blijkt, zien we als we het profiel van de dame in kwestie bezoeken. Ook daar is een kiekje van Dion te vinden. “Everything is better with you”, zo klinkt het in een onderschrift.

Cute!

Hailey Bieber ontkent dat Justin haar mishandelt

Karen Luiken-20 september 2021 om 06:44

Er gaat al een tijdje een gerucht rond dat Justin Bieber zijn vrouw Hailey slecht zou behandelen en haar zelfs zou hebben mishandeld. Maar in tegenstelling tot wat veel mensen misschien denken, is The Biebs juist hartstikke goed voor zijn grote liefde. Van mishandeling is absoluut geen sprake, laat Hailey weten in een podcast van Demi Lovato.

“Er doen zoveel verhalen de ronde over mij, over hem, over ons samen”, aldus het model. “Justin zou niet aardig tegen mij zijn en me mishandelen. Hier klopt helemaal niks van. Het tegenovergestelde is juist waar.”

Hailey noemt Justin haar beste vriend en is ontzettend blij dat ze met iemand is die haar iedere dag speciaal laat voelen. “We zijn nog nooit zo geobsedeerd door elkaar geweest en hebben veel plezier samen.”

Temptations Demi weer gelukkig in de liefde

Karen Luiken-19 september 2021 om 12:42

Demi Rutting heeft een nieuw liefje. De brunette die twee jaar geleden met haar toenmalige vriend Sidney Bout meedeed aan ‘Temptation Island’, is samen met ene Daan Raijmakers. Via Instagram maakt ze haar rela official.

De ultieme relatietest (lees: Temptation Island) heeft in 2019 niet goed uitgepakt voor Demi en Sidney. Kort na het programma besloten ze een punt achter hun relatie te zetten. De perfecte match die zij niet voor elkaar leken te zijn, lijkt Demi nu wel te hebben gevonden bij haar nieuwe vriend. “Ik ben voor hem gevallen doordat ik op zo’n bizar goed en fijn niveau met hem kan communiceren”, zegt Demi tegen LoveReality. “Ik kan alles met hem bespreken en voel me in de zes maanden dat ik hem ken zo ontzettend op mijn gemak bij hem.”

De twee hebben elkaar leren kennen via Instagram. “Ik voel me heel erg tot hem aangetrokken”, vervolgt Demi. “Hij is heel erg bezig met mindset en gezondheid en dat is precies waar ik nu ook mee bezig ben. Het was niet de planning, maar we zijn heel spontaan naar elkaar toegegroeid en zijn nu echt samen.”

Ontdek meer