Dit kun je verwachten van de comeback van 'Riverdale'

Karen Luiken-28 juli 2021 om 06:02

‘Riverdale’ keert binnenkort na lang wachten eindelijk terug. De serie ging er even tussenuit voor een break, maar zal vanaf half augustus weer op Netflix verschijnen. Enne, geloof ons: dat is iets om naar uit te kijken. Hoe we dat weten? De makers van de show hebben een nieuwe trailer gedeeld die veel goeds belooft.

De laatste aflevering van ‘Riverdale’ verscheen alweer in april. We hebben het straks vier maanden zonder moeten doen, dus het is te hopen dat de serie met een knaller terugkeert. Well, that’s gonna happen. Jughead verdween, maar maakt godzijdank een comeback. Betty zoekt het gevaar op door met een kettingzaag op zoek te gaan naar de mogelijke moordenaar van haar zus. Ondertussen doet Veronica een poging om Reggie naar de good guys te halen, probeert Archie iedereen om zich heen te redden en draagt Toni een baby in haar armen. Oh ja, en Josie keert terug!

Je ziet de eerstvolgende aflevering van ‘Riverdale’ op 12 augustus op Netflix. Daarna kun je iedere week nieuwe beelden verwachten.

'Gerben & Steffi Op Kot' nu te zien via VTMGO!

Dieter Blarinckx-25 september 2021 om 14:43

Het Vlaamse TikTok-koppel Gerben & Steffi is vanaf nu te zien in de gloednieuwe online reeks ‘Gerben & Steffi Op Kot’. Ze zetten een nieuwe stap in hun relatie en gaan samen op kot in de schoonste stad van Vlaanderen, Gent.

Ze filmen er het reilen en zeilen van hun kotleven samen, en posten deze dan integraal op VTMGO!

Benieuwd? De eerste drie aflevering zijn alvast hier te bekijken!

Tweede seizoen 'Tiger King' komt nog dit jaar naar Netflix

Karen Luiken-24 september 2021 om 05:00

'Tiger King' keert terug naar je beeldbuis. De veelbesproken show komt binnenkort met een tweede seizoen naar Netflix. De streamingsdienst laat weten dat de nieuwe afleveringen nog dit jaar online verschijnen.

“Tiger King komt dit jaar terug”, zo klinkt het op Twitter. “Het tweede seizoen belooft net zoveel chaos en waanzin als het eerste.” Bij de tweet wordt een foto gedeeld van Joe Exotic. Hij zit momenteel een gevangenisstraf van 22 jaar uit wegens het plannen van een moord op Carole Baskin en dierenmishandeling.

Geruchten over een tweede seizoen van ‘Tiger King’ gingen al een tijdje rond, maar zijn nu pas bevestigd. Hoewel er nog niet veel over bekend is, lijken we uit een aankondigingsvideo van Netflix – waarin meerdere shows voorbij komen – te kunnen opmaken dat zowel Joe Exotic als Carole Baskin een comeback zal maken.

Ontdek meer