EOTB-sterren Jørney en Odim zijn weer samen

Karen Luiken-28 juli 2021 om 05:46

Ze leerden elkaar kennen in ‘Ex On The Beach: Double Dutch’, werden verliefd en kregen een relatie. Vervolgens werd Jørney zwanger van Odim en zetten ze er niet veel later een punt achter. Toch lijken de realitysterren nu gelukkiger dan ooit. Een nieuwe vlog van Jørney maakt duidelijk dat de twee het weer proberen samen.

Jørney maakte vier weken geleden bekend zwanger te zijn van Odim. Het koppel was op dat moment niet bij elkaar, maar gaf aan uit te willen zoeken wat ze voor elkaar voelden. Dat hebben ze gedaan. Een maand na de zwangerschapsaankondiging stralen ze als nooit tevoren.

Uit een video die Jørney op YouTube heeft gezet, blijkt dat ze samen een weekendje in Oostende zijn geweest. Als lovers, niet als vrienden. Da’s wel duidelijk. Ze kunnen niet van elkaar afblijven, kussen elkaar, houden elkaar vast en delen complimentjes uit.

Hailey Bieber ontkent dat Justin haar mishandelt

Karen Luiken-20 september 2021 om 06:44

Er gaat al een tijdje een gerucht rond dat Justin Bieber zijn vrouw Hailey slecht zou behandelen en haar zelfs zou hebben mishandeld. Maar in tegenstelling tot wat veel mensen misschien denken, is The Biebs juist hartstikke goed voor zijn grote liefde. Van mishandeling is absoluut geen sprake, laat Hailey weten in een podcast van Demi Lovato.

“Er doen zoveel verhalen de ronde over mij, over hem, over ons samen”, aldus het model. “Justin zou niet aardig tegen mij zijn en me mishandelen. Hier klopt helemaal niks van. Het tegenovergestelde is juist waar.”

Hailey noemt Justin haar beste vriend en is ontzettend blij dat ze met iemand is die haar iedere dag speciaal laat voelen. “We zijn nog nooit zo geobsedeerd door elkaar geweest en hebben veel plezier samen.”

Temptations Demi weer gelukkig in de liefde

Karen Luiken-19 september 2021 om 12:42

Demi Rutting heeft een nieuw liefje. De brunette die twee jaar geleden met haar toenmalige vriend Sidney Bout meedeed aan ‘Temptation Island’, is samen met ene Daan Raijmakers. Via Instagram maakt ze haar rela official.

De ultieme relatietest (lees: Temptation Island) heeft in 2019 niet goed uitgepakt voor Demi en Sidney. Kort na het programma besloten ze een punt achter hun relatie te zetten. De perfecte match die zij niet voor elkaar leken te zijn, lijkt Demi nu wel te hebben gevonden bij haar nieuwe vriend. “Ik ben voor hem gevallen doordat ik op zo’n bizar goed en fijn niveau met hem kan communiceren”, zegt Demi tegen LoveReality. “Ik kan alles met hem bespreken en voel me in de zes maanden dat ik hem ken zo ontzettend op mijn gemak bij hem.”

De twee hebben elkaar leren kennen via Instagram. “Ik voel me heel erg tot hem aangetrokken”, vervolgt Demi. “Hij is heel erg bezig met mindset en gezondheid en dat is precies waar ik nu ook mee bezig ben. Het was niet de planning, maar we zijn heel spontaan naar elkaar toegegroeid en zijn nu echt samen.”

Ontdek meer