EOTB-sterren Jørney en Odim zijn weer samen

Karen Luiken-28 juli 2021 om 05:46

Ze leerden elkaar kennen in ‘Ex On The Beach: Double Dutch’, werden verliefd en kregen een relatie. Vervolgens werd Jørney zwanger van Odim en zetten ze er niet veel later een punt achter. Toch lijken de realitysterren nu gelukkiger dan ooit. Een nieuwe vlog van Jørney maakt duidelijk dat de twee het weer proberen samen.

Jørney maakte vier weken geleden bekend zwanger te zijn van Odim. Het koppel was op dat moment niet bij elkaar, maar gaf aan uit te willen zoeken wat ze voor elkaar voelden. Dat hebben ze gedaan. Een maand na de zwangerschapsaankondiging stralen ze als nooit tevoren.

Uit een video die Jørney op YouTube heeft gezet, blijkt dat ze samen een weekendje in Oostende zijn geweest. Als lovers, niet als vrienden. Da’s wel duidelijk. Ze kunnen niet van elkaar afblijven, kussen elkaar, houden elkaar vast en delen complimentjes uit.

Contact tussen Amy en K3 verwaterd

Karen Luiken-19 januari 2022 om 07:41

Van de band die Amy met Hanne en Marthe opbouwde tijdens ‘K2 zoekt K3’ is niet veel meer over. In een gesprek met HLN vertelt de verliezende finalist dat ze de zangeressen nauwelijks nog spreekt.

Amy geeft toe dat ze Hanne, Marthe en het gloednieuwe K3’tje Julia na de finale slechts een enkele keer heeft gesproken via Instagram. “Ik heb Julia gisteren toevallig een berichtje gestuurd, maar ik denk dat ze ondertussen een nieuw nummer heeft.”

En ook van Studio100 hoort Amy weinig. Ze had gehoopt op een nieuwe job bij het entertainmentbedrijf, maar daar is helaas (nog) geen sprake van. “Gertje heeft mij geen bericht gestuurd, maar hij mag dat nog steeds doen.”

Wel zegt Amy dat er andere leuke dingen op de planning staan. “Daar kan ik nog niet te veel over zeggen.”

Daniel Radcliffe heeft nieuwe grote rol beet

Dieter Blarinckx-18 januari 2022 om 21:16

Hij zal voor velen altijd Harry Potter blijven, maar toch heeft acteur Daniel Radcliffe een nieuwe grote rol beet. De inmiddels 32-jarige Britse acteur kruipt binnenkort in de huid van muzikant Weird Al Yankovic. Dat werd begin deze week bekendgemaakt.

‘Weird: The Al Yankovic Story’, vertelt het verhaal van de bekende zanger rond de tijd dat hij zijn eerste grote hits ‘Eat It’ en ‘Like a Surgeon’ maakte, maar ook zijn celebrity-affaires en extravagante levensstijl komen aan bod. Opnames zullen al starten in februari.

Waar en wanneer de film net te zien zal zijn, is helaas nog niet geweten, dus stay tuned!

Ontdek meer