Dochtertje van Ed Sheeran óók besmet met corona

Karen Luiken-26 oktober 2021 om 14:00

Het is drama in huize Sheeran. Niet alleen papa Ed is besmet geraakt met Covid, ook zijn 1-jarige dochtertje Lyra heeft het virus te pakken. De twee zitten samen in thuisisolatie, zo laat de zanger weten in een gesprek met Daily Mail.

Het had een mooie week moeten worden voor Ed. Aanstaande vrijdag brengt hij zijn nieuwe album uit en dat gaat natuurlijk gepaard met de nodige afspraken en interviews. Interviews die hij allemaal vanuit huis zal moeten doen. De zanger heeft namelijk corona en zit daarom in thuisisolatie. Niet alleen, maar samen met zijn dochtertje. Want ook zij blijkt besmet te zijn geraakt.

“Ik zit in zelfisolatie met mijn dochter”, aldus de Britse popster. “Ik ben alleen met haar, zonder mijn vrouw, omdat we allebei positief getest zijn. Ik ga nu tien dagen alleen met haar doorbrengen.” Of hij dat erg vindt? Integendeel. “Soms ben ik weg en breng ik maar twee dagen in een week met haar door. Dat ik nu tien dagen bij haar kan zijn, vind ik geweldig.”

Zien: Avril Lavigne recreëert iconische albumcover

Dieter Blarinckx-01 juli 2022 om 19:06

Het is 20 jaar geleden dat Avril Lavigne’s debuutalbum ‘Let Go’ uitkwam. En die albumcover staat bij velen waarschijnlijk op het netvlies gebrand. En nu heeft ze die iconische cover gerecreëerd!

Op TikTok plaatse Lavigne een video waarin ze de plaats waar de originele cover werd geshoot terug bezocht. Ze poseerde op exact dezelfde manier, op exact dezelfde plek in de New Yorkse buurt SoHo, uiteraard in een volledig zwarte outfit.

De Canadese zangeres is volop bezig aan haar comeback en staat volgend jaar ook op het podium van Vorst Nationaal!

Check de remake van het album hier:

'Taylor Swift in het geheim verloofd'

Karen Luiken-01 juli 2022 om 14:38

De trouwklokken luiden binnenkort voor Taylor Swift. De zangeres zou zich in het geheim hebben verloofd met haar Britse vriend Joe Alwyn, meldt The Sun.

Het smoorverliefde koppel zou geen plannen hebben om de verloving publiekelijk aan te kondigen. Ze houden het nieuws ‘achter gesloten deuren’ en genieten in een kleine kring van hun roze wolk.

“Taylor en Joe zijn ongelooflijk gelukkig en heel verliefd”, zegt een bron volgens The Sun. “Ze zijn al een paar maanden verloofd, maar hebben het alleen aan hun inner circle verteld. Familie en goede vrienden weten het en niemand mag er iets over zeggen.”

De insider zegt ook nog dat Taylor haar verlovingsring alleen draagt als ze thuis is. “Nogmaals: slechts een handjevol mensen weet van de bruiloft. Taylor heeft een deel van haar team nog niet eens over de verloving verteld. Ze willen hun liefde zoveel mogelijk uit de buurt van de camera’s houden. Dit is iets tussen hen.”

Ontdek meer