Is 'Riverdale'-ster KJ Apa in het geheim getrouwd?

Karen Luiken-26 oktober 2021 om 13:52

Het gerucht gaat dat KJ Apa officieel van de markt is. De ‘Riverdale’-ster zou volgens verschillende fans het jawoord hebben gegeven aan Clara Berry, de dame met wie hij eind september een kindje verwelkomde.

De geruchtenmolen heeft een slinger gekregen door een filmpje dat KJ Apa op Instagram heeft gezet. Daarin zien we de acteur een bijzonder kopje koffie drinken. In het goedje zit moedermelk dat afkomstig is van zijn lover Clara.

Opmerkelijk? Misschien, maar het gaat vooral om de tekst die erbij staat: 'Mijn vrouw is een melkmachine en ik hou ervan'. KJ Apa heeft het hier over zijn ‘vrouw’. Niet zijn vriendin, niet zijn partner, niet de moeder van zijn kind, maar zijn ‘vrouw’. Betekent dit dat hij in het geheim met haar getrouwd is? Fans denken van wel.

Het zou natuurlijk geen gekke gedachte zijn. Het koppel kreeg een dikke maand geleden namelijk nog een zoontje. “Hij is pure perfectie”, schreef Clara toen op social media. “Ik heb geluk dat ik nu twee mannen in mijn leven heb die mijn hart vullen met gigantisch veel liefde.”

Vanessa Hudgens brengt bezoekje aan school uit 'High School Musical'

Karen Luiken-27 juni 2022 om 15:09

Terwijl het gros van ons zich voorbereidt op een welverdiende vakantie zonder lessen en leraren, gaat Vanessa Hudgens juist terug de schoolbanken in. De actrice heeft een bezoekje gebracht aan de school die centraal stond in ‘High School Musical’.

Vanessa post op Instagram een foto van het nostalgische tafereel. “Weet je nog hoe je op de kleuterschool een kind ontmoette en niets over diegene wist, en je vervolgens tien seconden later beste vrienden was omdat je alleen jezelf hoefde te zijn?”, schrijft ze in het onderschrift, refererend naar een quote die haar ‘High School Musical’-personage ooit uitsprak.

De actrice speelde jarenlang Gabrielle Montez, een meisje dat smoorverliefd werd op Troy Bolton, de aanvoerder van het basketbalteam van East High School. Ze was in drie ‘High School Musical’-films te zien.

Sarah van Soelen niet te zien in docu André Hazes

Karen Luiken-27 juni 2022 om 06:49

Sarah van Soelen verschijnt niet in de documentaire van haar ex André Hazes. Ze heeft geen behoefte om een rol te hebben in het project, zegt ze tegen Shownieuws.

Toen Sarah en André nog samen waren, werkte Sarah en haar familie mee aan de documentaire. Maar nu het eenmaal over is tussen de twee wil ze er niks meer mee te maken hebben.

De exen hebben inmiddels geen contact meer met elkaar. Sarah: “Ik hoop alleen maar dat hij heel erg gelukkig wordt, in welke zin dan ook en met wie dan ook, maar vooral met zichzelf. Dat zou ik heel fijn vinden.”

Ondertussen woont Sarah nog steeds in het huis dat samen met André kocht. "Ik ben er content mee en ik zeg heel eerlijk, ik heb geen kastruimte meer over dus ik ben heel blij dat ik alleen woon."

Ontdek meer