OMG: er komt mogelijk een nieuwe dramaserie à la 'Bridgerton'

Karen Luiken-27 juli 2021 om 09:08

Fan van ‘Bridgerton’? Dan ga je dit nieuws heel leuk vinden. Sarah Ferguson, de tante van de Britse prins Harry, is in gesprek met streamingsplatforms om haar debuutroman ‘Her Heart for a Compass’ om te zetten in een dramaserie. Volgens Variety gaat het om een op ‘Bridgerton’ geïnspireerde show.

Het boek van de Britse royal wordt op 3 augustus gepubliceerd. Hopelijk volgt de verfilming niet veel later. “Haar team is in gesprek met ten minste één streamingsdienst en zal andere benaderen zodra het boek is afgerond”, vertelt een bron. “Hieronder vallen ook Amazon en Netflix.”

Het boek is een historische fictie die gebaseerd is op het leven van de familie van schrijfster Sarah Ferguson. Het speelt zich af tijdens het Victoriaanse tijdperk en vindt plaats in grote herenhuizen in Engeland, Schotland, Ierland en New York. “Ik heb goede hoop dat ‘Her Heart for a Compass’ tot leven zal komen op het scherm”, zegt de royal. “De zaken bevinden zich nog in een zeer vroeg stadium, maar we zijn al in gesprek met enkele programmamakers over de potentie om er een historisch drama van te maken.”

Temptation-mannen volledig van de kaart na eerste kampvuurbeelden

Karen Luiken-18 september 2021 om 04:00

De eerste beelden van hun liefjes kwamen keihard aan bij de dames, maar ook het kampvuur van de heren slaat in als een bom. Vooral bij Bert. Hij is volledig de kluts kwijt als hij ziet hoe ‘zijn’ Delphine zich in de andere villa gedraagt. Zijn compagnon Wout probeert hem nog moed in te praten, maar of dat lukt? Je ziet het terug in onderstaand fragment.

Zien: De trailer van ‘You’ seizoen 3

Lore Ketels-17 september 2021 om 15:52

Binnen een kleine maand is het zo ver, dan komt het langverwachte derde seizoen van ‘You’ uit.

Netflix gaf ons de afgelopen weken al enkele kleine teasers, zo wisten we al dat het kindje van Joe en Love de naam Henry kreeg en dat hun nieuwe buurvrouw een belangrijke rol ging spelen in het nieuwe seizoen.

Maar vanaf vandaag weten we eindelijk meer, sinds een uurtje staat de trailer van het derde seizoen online. En jongens, het beloofd een ongelooflijk spannend seizoen te worden.

De trailer enkel voor meer vragen maar hij geeft toch al enkele belangrijke details prijs.
De mysterieuze buurvrouw krijgt eindelijk een naam en een gezicht: Nathalie, een mooie blonde vrouw waarvan we kunnen zeggen dat ze een beetje op Love lijkt.
Het is ook duidelijk dat niet iedereen het er levend vanaf zal brengen dit seizoen, Joe en Love worden een echt moordkoppel, ze gaan over lijken voor hun liefde.

Wat we wel al weten is dat het nagelbijten gaat zijn vanaf minuut één.

Hou 15 oktober alvast vrij zodat je het hele seizoen kan bingewatchen!

Ontdek meer