Deze 'Glee'-actrice is in het huwelijksbootje gestapt

Karen Luiken-27 juli 2021 om 08:39

Weddingbells voor Jenna Ushkowitz! De 'Glee'-ster is afgelopen weekend in het huwelijksbootje gestapt met David Stanley.

De grote dag vond plaats in Los Angeles, waar ongeveer 100 gasten getuige waren van het huwelijk. “We zijn zo dankbaar dat we de dag van onze dromen mochten hebben”, vertelt Jenna aan Brides. “Het was een groot geschenk dat we dit met onze vrienden en familie konden delen.”

Jenna en David zijn dik drie jaar samen. Ze leerden elkaar in 2018 kennen na een ontmoeting via een datingapp. Afgelopen jaar maakten de smoorverliefde lovebirds hun verloving bekend.

Goed nieuws voor EOTB-ster Dusty

Karen Luiken-17 september 2021 om 06:40

Het gaat langzaam maar zeker beter met Dusty Taconis. De ‘Ex On The Beach: Double Dutch’-ster raakte twee maanden geleden zwaargewond bij een ernstig ongeluk en moest toen met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht. Maar hoe slecht het toen met hem ging, zo goed gaat het nu. In een filmpje geeft hij een positieve update over zijn gezondheid.

Dusty kwam bij het ongeluk hard ten val en liep daarbij meerdere hersenbloedingen op. Eenmaal in het ziekenhuis moest hij een paar dagen aan de beademing. Het was niet zeker of hij het wel zou redden.

Dat laatste is gelukkig wel gebeurd. Dusty leerde opnieuw praten, lopen en schrijven. Ook moest hij naar een revalidatiecentrum om te herstellen. Daar heeft hij een tijdje moeten overnachten, maar inmiddels is hij weer thuis. “Yes, yes, yes, dames en heren. Het is voor het eerst weer wakker worden in mijn eigen huisje”, zegt hij in een video op Instagram. “Ik ga naar de sportschool en ga weer heel veel meer leuke dingen doen. Ik ben weer een beetje de oude aan het worden.”

Maxime Meiland bevallen van dochtertje

Karen Luiken-16 september 2021 om 12:09

Wat goeeed! De familie Meiland is een nieuw lid rijker. Maxime is deze week bevallen van een dochtertje.

Het kleine meisje heeft de naam Vivé gekregen, zo maken de ouders bekend via Instagram. “Daar is ze dan, onze lieve Vivé. Negen maanden lang hebben we met smart op je gewacht en nu ben je dan ook eindelijk bij ons. Je zult van ons alle liefde krijgen, net zoals je grote zus, die nu al niet meer zonder jou kan."

Vivé is dinsdag geboren. Ze is het eerste kindje voor Maxime en Leroy samen, maar de tweede voor Maxime. Zij beviel vier jaar geleden van dochtertje Claire.

Ontdek meer