Bekijk hier de exclusieve trailer van 'Bittersweet Sixteen'!

Lola Obasuyi Van Acker-28 oktober 2021 om 08:00

Net zoals veel mensen, pikte Anna Verheyen, dochter van bekende regisseur Jan Verheyen, een hobby op tijdens de eerste lockdown van 2020. Zij besloot om een verhaal te schrijven over de typische gebeurtenissen op de middelbare school die ze zelf maar al te goed kent en breide zo een heel script aan elkaar.

De focus wordt gelegd op de subtiele pesterijen en venijnig gedrag tussen de tienermeisjes op school met een grote climax op de sweet sixteen party van personage Lotte die volledig uit de hand loopt.

Deze Vlaamse high school drama is een film voor en door tieners want zelf is Anna nog maar 15 jaar. Of ze nu echt in de voetsporen van haar vader zal treden weet ze nog niet zeker maar ze vond dit alvast een fantastische ervaring die smaakt naar meer.

Enkele bekende gezichten maken ook hun debuut op het grote doek. Steffi Mercie en Stien Edlund scoorden hun eerste filmrol en zijn volledig in de wolken.

Bekijk hier alvast de exclusieve trailer van 'Bittersweet Sixteen'! De film zal vanaf 22 december te zien zijn in de bioscoop.

TAGMAG ging ook een kijkje nemen op de set van 'Bittersweet Sixteen' en interviewde de cast!

Dus zó werd het zinken in 'Titanic' gefilmd!

Dieter Blarinckx-01 juli 2022 om 19:20

Eén van de meest succesvolle en impressionante films tot op vandaag, blijft toch wel de kaskraker 'Titanic' uit 1997. Maar wat velen zich nog steeds afvragen is hoe ze niet de zinkscènes gefilmd hebben. En daar is nu een simpel antwoord op!

Het YouTube-kanaal StudioBinder postte onlangs een video waarin duidelijk en simpel wordt uitgelegd hoe regisseur James Cameron de verschillende zinkscènes net filmde en in beeld bracht.

Wat velen onder jullie bijvoorbeeld al niet wisten is dat Cameron een praktisch exacte replica bouwde van het schip, dat zelfs in een helling in het water geplaatst kon worden!

Benieuwd naar meer? Check dan zeker de video hieronder:

Levi's heeft verrassing voor Minions-fans

Karen Luiken-01 juli 2022 om 08:19

Vanaf vandaag draait de nieuwe ‘Minions’-film in de bioscopen en dat moet natuurlijk gevierd worden. Omdat Levi’s maar al te graag meedoet aan het feestje, brengt het merk speciaal voor fans van de gele poppetjes een zomerse collectie uit.

De samenwerking tussen Levi’s en ‘Minions’ bevat een reeks originele pins en patches die geïnspireerd zijn op stijlen uit de jaren ’70 en ’80. Je kunt ze op je favoriete jeans bevestigen, jasje, shirt of trui.

"Zoals elke volger van de ‘Minion’s-films weet, zijn Minions leuk, oneerbiedig en echt iconisch. Net als Levi's zijn ze allebei direct herkenbaar en geliefd over de hele wereld”, zegt Karen Riley-Grant van Levi’s. “Het idee achter de samenwerking was dus om deze twee iconen samen te brengen voor een beetje ondeugend plezier. Wat is een betere manier om jouw Levi's jeans te personaliseren dan met een beetje creatieve Minions chaos?"

De pins en patches zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de Levi’s Tailor Shop op de Meir in Antwerpen.

1
2
3

Ontdek meer