Bekijk hier de exclusieve trailer van 'Bittersweet Sixteen'!

Lola Obasuyi Van Acker-28 oktober 2021 om 08:00

Net zoals veel mensen, pikte Anna Verheyen, dochter van bekende regisseur Jan Verheyen, een hobby op tijdens de eerste lockdown van 2020. Zij besloot om een verhaal te schrijven over de typische gebeurtenissen op de middelbare school die ze zelf maar al te goed kent en breide zo een heel script aan elkaar.

De focus wordt gelegd op de subtiele pesterijen en venijnig gedrag tussen de tienermeisjes op school met een grote climax op de sweet sixteen party van personage Lotte die volledig uit de hand loopt.

Deze Vlaamse high school drama is een film voor en door tieners want zelf is Anna nog maar 15 jaar. Of ze nu echt in de voetsporen van haar vader zal treden weet ze nog niet zeker maar ze vond dit alvast een fantastische ervaring die smaakt naar meer.

Enkele bekende gezichten maken ook hun debuut op het grote doek. Steffi Mercie en Stien Edlund scoorden hun eerste filmrol en zijn volledig in de wolken.

Bekijk hier alvast de exclusieve trailer van 'Bittersweet Sixteen'! De film zal vanaf 22 december te zien zijn in de bioscoop.

TAGMAG ging ook een kijkje nemen op de set van 'Bittersweet Sixteen' en interviewde de cast!

'The Suicide Squad' vanaf nu in de winkel!

Samuel Wornoo-01 december 2021 om 17:30

Verzamel een bont allegaartje schurken, plaats ze op een afgesloten eiland en je krijgt vuurwerk! The Suicide Squad, een van de verrassingen van dit bioscoopjaar, is een doldwaze rit die je aan je stoel gekluisterd houdt. Met onder andere Margot Robbie, John Cena, Idris Elba, Joel Kinnaman en Viola Davis kon regisseur James Gunn rekenen op een ijzersterke cast!

Welkom in de hel, oftewel Belle Reve, de gevangenis met het hoogste sterftecijfer van de Verenigde Staten. Hier zitten superschurken die tot alles bereid zijn om eruit te mogen, zelfs lid worden van de supergeheime, superschimmige Task Force X. En wat is de opdracht van vandaag? Verzamel schurken, zoals o.a. Bloodsport, Peacemaker, Captain Boomerang, Ratcatcher 2, Savant, King Shark, Blackguard, Javelin en Harley Quinn. Bewapen ze tot de tanden en drop ze (letterlijk) op het afgelegen eiland Corto Maltese waar het wemelt van de vijanden. Geeft gegarandeerd vuurwerk!

'The Suicide Squad' is vanaf vandaag beschikbaar via Google Play, Apple TV, YouTube en in je dichtstbijzijnde mediawinkel. Als je nog een leuk cadeau zoekt, deze is een aanrader!

Kom in de kerstsfeer met de trailer van 'De Familie Claus 2'

Karen Luiken-01 december 2021 om 14:55

Vorig jaar kwam Netflix met de eerste Vlaams-Nederlandse kerstfilm ‘De Familie Claus’. Die bleek zo’n groot succes, dat een tweede film wel móést komen. Over een kleine week verschijnt ‘ie online, maar natuurlijk niet voordat er eerst een officiële trailer is verschenen.

In ‘De Familie Claus 2’ zien we hoe Jules kerst weer helemaal heeft omarmd en zijn rol als toekomstige Kerstman daarmee verzekerd is. Vol goede moed gaan opa Noël en Jules met z’n tweetjes aan de slag. De drukste periode van het jaar staat namelijk weer voor de deur. In het begin loopt alles op wieltjes, totdat Jules een brief in handen krijgt met daarin een bijzondere vraag...

De cast bestaat uit Mo Bakker, Jan Decleir, Bracha van Doesburgh, Amber Metdepenningen, Eva Van der Gucht, Josje Huisman, Sien Eggers, Janne Desmet, Stefaan Degand, Everon Jackson Hooi, Rashif El Kaoui, Renée Soutendijk, Carly Wijs, Jetty Mathurin, Lauren Müller, Kürt Rogiers, Sieg De Doncker, Elise Bundervoet, Pommelien Thijs, Jasmina Fall, Emma Moortgat en Pieter Verelst.

‘De Familie Claus 2’ is vanaf 7 december te streamen op Netflix.

Ontdek meer