Dimitri Vegas lanceert nieuwe track voor overleden vader

Dieter Blarinckx-26 oktober 2021 om 09:34

Het bekende dj-duo Dimitri Vegas & Like Mike kreeg enkele maanden terug een serieuze klap te verwerken: de twee broers verloren hun vader. Als eerbetoon aan Takis, zo heette hun vader, lanceert Dimi nu zijn allernieuwste track: ‘One Day I'll Fly Away (a Song for Takis)’.

Takis werd 66 en was écht de grootste fan van zijn zonen. Hij reisde zelfs vaak mee met de twee om samen die zotte momenten te beleven. Dimi vond het dan ook niet meer dan passend om zijn vader te eren met een speciale, emotionele track. ‘One Day I'll Fly Away (a Song for Takis)’ is gebaseerd op het bestaande nummer van Randy Crawford, maar Dimi stak het in een nieuw jasje.

Luister ‘m hieronder:

Nieuwe single 'Waterval' nu overal te streamen!

Dieter Blarinckx-28 november 2021 om 10:23

Gisteren werd na een maandenlange zoektocht de 19-jarige Julia gekozen als vervangster van Klaasje Meijer. Julia zal nu haar plaatsje tussen Hanne en Marthe innemen en bewijzen dat zij dé ideale opvolgster is. Naast een spectaculaire show, kregen we ook voor het eerst de nieuwe single 'Waterval' te horen!

We hoorden al een klein stukje van het nieuwe nummer tijdens de bootcamp, toen de kandidaten op een snel tempo de tekst, zang en dans onder de knie moesten krijgen. Maar gisteren was het dan eindelijk zover: 'Waterval' werd voor de eerste keer volledig uitgevoerd door de nieuwe K3, mét Julia.

En voor wie er niet genoeg van krijgt, vanaf vandaag is die gewoon te streamen via Spotify én Apple Music. Oorwurm gegarandeerd!

Bekijk de clip hieronder:

Bilal Wahib dropt debuutalbum

Karen Luiken-26 november 2021 om 13:11

Na een heftige periode heeft Bilal Wahib vandaag zijn debuutalbum gedropt. De plaat heet ‘El Mehdi’ en is vernoemd naar zijn tweede naam.

Bilal ging een jaar geleden keihard met zijn muziekcarrière en scoorde met de nummers ‘Tigers’ en ‘501’ hit na hit. Afgelopen zomer had eigenlijk zijn zomer moeten worden. Maar daar kwam abrupt een einde aan toen hij in maart werd aangehouden nadat hij via social media een minderjarige jongen ‘voor de grap’ naar zijn geslachtsdeel vroeg. Zowel zijn acteer- als muziekcarrière kwam daardoor op een laag pitje te staan. Radiozenders zonden zijn muziek niet meer uit en ook nieuwe acteerklussen bleven achterwege.

Maar nu is Bilal dus terug. Met een debuutalbum waar zowel nieuwe nummers als oudere liedjes op terug te vinden zijn. Er staan songs op die de zanger alleen maakte, maar ook samenwerkingen met onder meer Boef, Kraantje Pappie en Big2.

Ontdek meer