Dimitri Vegas lanceert nieuwe track voor overleden vader

Dieter Blarinckx-26 oktober 2021 om 09:34

Het bekende dj-duo Dimitri Vegas & Like Mike kreeg enkele maanden terug een serieuze klap te verwerken: de twee broers verloren hun vader. Als eerbetoon aan Takis, zo heette hun vader, lanceert Dimi nu zijn allernieuwste track: ‘One Day I'll Fly Away (a Song for Takis)’.

Takis werd 66 en was écht de grootste fan van zijn zonen. Hij reisde zelfs vaak mee met de twee om samen die zotte momenten te beleven. Dimi vond het dan ook niet meer dan passend om zijn vader te eren met een speciale, emotionele track. ‘One Day I'll Fly Away (a Song for Takis)’ is gebaseerd op het bestaande nummer van Randy Crawford, maar Dimi stak het in een nieuw jasje.

Luister ‘m hieronder:

Zien: Avril Lavigne recreëert iconische albumcover

Dieter Blarinckx-01 juli 2022 om 19:06

Het is 20 jaar geleden dat Avril Lavigne’s debuutalbum ‘Let Go’ uitkwam. En die albumcover staat bij velen waarschijnlijk op het netvlies gebrand. En nu heeft ze die iconische cover gerecreëerd!

Op TikTok plaatse Lavigne een video waarin ze de plaats waar de originele cover werd geshoot terug bezocht. Ze poseerde op exact dezelfde manier, op exact dezelfde plek in de New Yorkse buurt SoHo, uiteraard in een volledig zwarte outfit.

De Canadese zangeres is volop bezig aan haar comeback en staat volgend jaar ook op het podium van Vorst Nationaal!

Check de remake van het album hier:

Sam Fender niet naar Rock Werchter wegens stemproblemen

Karen Luiken-30 juni 2022 om 05:49

Slecht nieuws voor fans van Sam Fender. De zanger zou dit weekend eigenlijk optreden op Rock Werchter, maar moet zijn show helaas cancelen wegens stemproblemen.

De organisatie van Rock Werchter laat weten dat de Britse zanger Sam Fender tonsillitis heeft, een ontsteking van de keelamandelen, en daarom niet kan optreden op de stage die The Barn wordt genoemd. Wel is er al een vervanger voor hem geregeld: Charles, een zangeres van eigen Belgische bodem.

Rock Werchter gaat vandaag van start en duurt tot en met zondag. Grote namen als Pearl Jam, The War on Drugs, The Kid Laroi en Carly Rae Jepsen treden op.

Ontdek meer