Adele gaat eindelijk weer optreden

Karen Luiken-26 oktober 2021 om 12:06

Eindelijk. Ein-de-lijk gaat Adele weer optreden. De zangeres is er even tussenuit geweest, maar zal komende zomer na een lange tijd weer op het podium staan. Dat maakt ze bekend via Twitter.

Het is op muzikaal gebied jaren stil geweest rondom Adele. Tot een kleine twee weken terug was het vijf jaar geleden dat ze nieuwe muziek uitbracht. Op 15 oktober bracht ze daar verandering in door haar single ‘Easy On Me’ te lanceren. Over een kleine maand volgt een compleet album, dat de naam ‘30’ krijgt.

En nu kondigt ze dus ook twee gloednieuwe shows aan. Op 1 en 2 juli 2022 treedt Adele op in Hyde Park in Londen. Hopelijk volgen er snel meer data en locaties (het liefst iets dichter bij huis).

Bilal Wahib dropt debuutalbum

Karen Luiken-26 november 2021 om 13:11

Na een heftige periode heeft Bilal Wahib vandaag zijn debuutalbum gedropt. De plaat heet ‘El Mehdi’ en is vernoemd naar zijn tweede naam.

Bilal ging een jaar geleden keihard met zijn muziekcarrière en scoorde met de nummers ‘Tigers’ en ‘501’ hit na hit. Afgelopen zomer had eigenlijk zijn zomer moeten worden. Maar daar kwam abrupt een einde aan toen hij in maart werd aangehouden nadat hij via social media een minderjarige jongen ‘voor de grap’ naar zijn geslachtsdeel vroeg. Zowel zijn acteer- als muziekcarrière kwam daardoor op een laag pitje te staan. Radiozenders zonden zijn muziek niet meer uit en ook nieuwe acteerklussen bleven achterwege.

Maar nu is Bilal dus terug. Met een debuutalbum waar zowel nieuwe nummers als oudere liedjes op terug te vinden zijn. Er staan songs op die de zanger alleen maakte, maar ook samenwerkingen met onder meer Boef, Kraantje Pappie en Big2.

Remi vond lief tijdens ‘K2 zoekt K3’

Dieter Blarinckx-23 november 2021 om 19:02

Hoewel dat felbegeerde plaatsje tussen Hanne en Marthe toch niet naar Remi zal gaan, gaat de 19-jarige musicalster niet zonder lege handen naar huis. Tijdens de opnames van ‘K2 zoekt K3’ vond hij immers een lief! Zo werd hij verliefd op een medestudente. Dat vertelde hij aan het Vlaamse magazine Story.

Remi werd verliefd op een Hollands meisje dat ook musical studeert in Tilburg. Tijdens de opnames verbleef Remi natuurlijk vaak in België, waardoor het kersverse koppel elkaar niet vaak zag:

“Maar als je elkaar graag ziet, hou je vol. En na onze studies zien we wel waar we belanden…”, klinkt het in zijn interview met Story.

Proficiat tortelduifjes!

Beeld: VTM

Ontdek meer