Jonas Brothers krijgen eigen show op Netflix

Karen Luiken-26 oktober 2021 om 03:51

De Jonas-broertjes Nick, Joe en Kevin zijn binnenkort te zien in hun eigen comedyspecial op Netflix. In ‘Jonas Brothers Family Roast’ krijgen ze met een knipoog flink wat kritiek over zich heen en wordt de keiharde waarheid over hen zonder pardon verteld.

De roast wordt aangekondigd als een viering van ‘de universele waarheid die onder je huid kan kruipen zoals alleen je eigen familie dat kan’. Er komen schetsen voorbij, liedjes en spelletjes, die allemaal bedoeld zijn om de broers te plagen. Verschillende (bekende) gasten maken grappen over hun leven en carrières, waarin zaken als acteerklussen, spraakmakende exen, huwelijken en baby’s de revue zullen passeren.

Niall Horan is een van de sprekers. Hij gaat samen met Pete Davidson, John Legend, Jack Whitehall, Lilly Singh en Gabriel Iglesias zijn best doen om Nick, Joe en Kevin in een pijnlijke maar grappige schijnwerper te zetten. Meer gasten worden later aangekondigd.

‘Jonas Brothers Family Roast’ gaat op 23 november in première op Netflix.

Amber Heard gaat boek over Johnny Depp schrijven

Dieter Blarinckx-24 juni 2022 om 08:17

Hoewel het verdict al enkele weken geleden gevallen is, wil actrice Amber Heard zich nog niet gewonnen geven. Volgens anonieme bronnen zou ze nu helemaal blut zijn en daarom ook van plan is om een onthullende biografie te schrijven over haar ex-man, Johnny Depp.

Amber moet van de Amerikaanse overheid 9 miljoen betalen aan haar ex Johnny Depp. Maar dat geld zou ze zelf niet hebben: “Ze beschouwt haar carrière in Hollywood als een verloren zaak. En ze heeft dus niets te verliezen. Ze bevindt zich niet in een positie om geld af te slaan. Ze is momenteel in gesprek met een uitgeverij om een boek te schrijven over haar ex Johnny Depp.”

Amber heeft nu ook de rechtbank laten weten dat ze niet de fondsen heeft om Johnny te betalen, en hoopt op een strafvermindering.

Zwangere Hanne wil gewoon blijven optreden

Karen Luiken-24 juni 2022 om 05:54

Hanne Verbruggen is momenteel zwanger van haar eerste kindje. De kleine spruit wordt in december verwacht en tot die tijd wil de K3-zangeres zo lang mogelijk blijven optreden. “Maar als het niet gaat dan moeten we oplossingen zoeken”, zegt ze in een interview met HLN.

Een week geleden kwam het heuglijke nieuws naar buiten: Hanne en haar man verwachten een baby samen. Fans vragen zich natuurlijk af wat dat betekent voor de toekomst van K3 en daar geeft Hanne nu een antwoord op. “Als het lichamelijk en mentaal lukt, dan wil ik zeker doorbijten. Maar als het niet gaat of het mag gewoon niet, dan gaan we oplossingen moeten zoeken.”

Er wordt volgens de zangeres al nagedacht over die oplossingen. Maar zoals het er nu uitziet, kan Hanne naar eigen zeggen nog wel een tijdje mee. Met andere worden: dan kan ze de K3-tour waar zij, Marthe en Julia mee bezig zijn, nog in zijn geheel meepakken. “We gaan van het beste scenario uit dat we de tour gewoon kunnen afronden.”

Ontdek meer