Dua Lipa is in Nederland gespot!

Karen Luiken-26 oktober 2021 om 03:34

Een oproep aan alle fans van Dua Lipa: stel je op in rijen van tien en pak zo snel mogelijk de trein naar onze noorderburen. De Britse zangeres is gespot in Nederland en het zou zomaar eens kunnen dat ze zich daar nog steeds bevindt.

Dua Lipa bezoekt het land niet zonder reden. Ze is tante geworden en is naar Amsterdam gereisd om voor het eerst kennis te maken met haar kersverse nichtje. Via Instagram deelt ze een foto van haar. “Ik ben niet zomaar een tante, ik ben een coole tante”, aldus de zangeres. “Mijn prachtige nichtje gaf me een nieuwe beste vriendin en ik krijg maar geen genoeg van haar. Ze is mijn kleine prinses voor de rest van mijn leven.”

Ook deelde de popster verschillende foto’s van haar tripje door Nederland. Op beelden is te zien hoe ze meerdere plekjes in Amsterdam bezoekt; ze maakt een rondvaart, loopt over de grachten en maakt plezier met haar vrienden.

Temptation-ster Rodanya bevallen van tweede kindje

Karen Luiken-01 december 2021 om 14:32

De ‘Temptation Island’-familie heeft er een nieuw lid bij. Rodanya en Morgan, die twee jaar geleden meededen aan het televisieprogramma, zijn de trotse ouders geworden van hun tweede kindje.

Rodanya deelt het heugelijke nieuws via Instagram. Daar post ze een (onherkenbare) foto van haar kersverse dochtertje, dat Feyla Mae is genoemd. De kleine zag op 30 november het levenslicht.

Het meisje is het zusje van Levay. Hij kwam in januari 2020 ter wereld en is nu bijna twee jaar oud. Hoewel Rodanya lange tijd mysterieus deed over wie de vader was, bleek het achteraf om Morgan te gaan.

Terrortwin Esmee heeft compleet nieuw gezicht

Karen Luiken-01 december 2021 om 08:45

Esmee Ipema, vooral bekend als terrortwin uit ‘Ex On The Beach’, heeft een compleet andere look. Niet in de vorm van een kapsel, haarkleur of make-up, maar een nieuw gezicht. Ze heeft flink aan zichzelf laten sleutelen.

De realityster is onder het mes geweest voor een aantal nieuwe ingrepen. “Na lang getwijfeld te hebben heb ik toch ervoor gekozen om opnieuw te beginnen met mijn fillers”, schrijft Esmee. Ze gaat vanaf nu door het leven met ‘flat lips', volgens de brunette het tegenovergestelde van ‘duck’ lippen.

Maar daar blijft het niet bij, want ze heeft ook nog prikjes laten zetten in haar kaak, kin, jukbeenderen en lippen. “Ik ben enorm tevreden, omdat ze al mijn verwachtingen kunnen waarmaken.”

Bekijk hieronder het resultaat. Links is hoe het eerst was, rechts zie je de nieuwe Esmee.

Ontdek meer