Dua Lipa is in Nederland gespot!

Karen Luiken-26 oktober 2021 om 03:34

Een oproep aan alle fans van Dua Lipa: stel je op in rijen van tien en pak zo snel mogelijk de trein naar onze noorderburen. De Britse zangeres is gespot in Nederland en het zou zomaar eens kunnen dat ze zich daar nog steeds bevindt.

Dua Lipa bezoekt het land niet zonder reden. Ze is tante geworden en is naar Amsterdam gereisd om voor het eerst kennis te maken met haar kersverse nichtje. Via Instagram deelt ze een foto van haar. “Ik ben niet zomaar een tante, ik ben een coole tante”, aldus de zangeres. “Mijn prachtige nichtje gaf me een nieuwe beste vriendin en ik krijg maar geen genoeg van haar. Ze is mijn kleine prinses voor de rest van mijn leven.”

Ook deelde de popster verschillende foto’s van haar tripje door Nederland. Op beelden is te zien hoe ze meerdere plekjes in Amsterdam bezoekt; ze maakt een rondvaart, loopt over de grachten en maakt plezier met haar vrienden.

Stalker wéér aangehouden bij huis Ariana Grande

Karen Luiken-29 juni 2022 om 05:30

Een man genaamd Aharon Brown is aangehouden nadat hij zondag, op de dag dat Ariana Grande 29 jaar oud werd, inbrak bij het huis van de zangeres. En het is niet voor het eerst dat hij haar lastigvalt, meldt TMZ.

De stalker is al vaker betrapt op het achtervolgen van Ariana. In september werd hij gearresteerd in haar huis in Los Angeles nadat hij een groot jachtmes meebracht en naar de beveiliging schreeuwde ‘dat hij haar zou vermoorden’.

De man kreeg een straatverbod, maar dat weerhield hem er niet van om Ariana toch weer op te zoeken. Zondag reisde hij naar Montecito en brak in bij het huis van de zangeres. Ariana was op dat moment niet thuis, maar het beveiligingsalarm ging af en alarmeerde de politie. Agenten hebben de man uiteindelijk gearresteerd.

Brown is aangeklaagd wegens stalking, inbraak, het beschadigen van elektriciteitsleidingen, het overtreden van een gerechtelijk bevel en obstructie. Hij zit vast.

Vanessa Hudgens brengt bezoekje aan school uit 'High School Musical'

Karen Luiken-27 juni 2022 om 15:09

Terwijl het gros van ons zich voorbereidt op een welverdiende vakantie zonder lessen en leraren, gaat Vanessa Hudgens juist terug de schoolbanken in. De actrice heeft een bezoekje gebracht aan de school die centraal stond in ‘High School Musical’.

Vanessa post op Instagram een foto van het nostalgische tafereel. “Weet je nog hoe je op de kleuterschool een kind ontmoette en niets over diegene wist, en je vervolgens tien seconden later beste vrienden was omdat je alleen jezelf hoefde te zijn?”, schrijft ze in het onderschrift, refererend naar een quote die haar ‘High School Musical’-personage ooit uitsprak.

De actrice speelde jarenlang Gabrielle Montez, een meisje dat smoorverliefd werd op Troy Bolton, de aanvoerder van het basketbalteam van East High School. Ze was in drie ‘High School Musical’-films te zien.

Ontdek meer