De actie spat er vanaf in de lanceringstrailer van Marvel's Guardians of the Galaxy

Nico De Greef-26 oktober 2021 om 15:00

Bereidt je voor op een epische reis door de kosmos! Marvel's Guardians of the Galaxy is vanaf nu verkrijgbaar voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, pc en via de cloud op Nintendo Switch!

Marvel-fans hebben er maanden naar uitgekeken en vandaag is de dag eindelijk aangebroken waarop ze aan de slag kunnen met de allernieuwste game over de bekendste helden in de ruimte: de Guardians of the Galaxy!

Om de lancering te vieren, heeft ontwikkelaar Eidos-Montréal een flashy nieuwe trailer gedropt die laat zien wat fans mogen verwachten van de game. Blijf zeker kijken tot het einde, want de met actie doordrenkte beelden bevatten een verrassende cameo.

In Marvel's Guardians of the Galaxy speel je als Star-Lord, leider van een groepje intergalactische bandieten die samenwerken om de melkweg te beschermen tegen het kwaad. Als leider stuur je jouw team aan door ze instructies te geven tijdens gevechten, verken je samen vreemde alien-werelden en neem je het op tegen een aantal bekende maar ook minder bekende schurken uit het Marvel-universum.

Unlock meer dan 40 unieke outfits, upgrade vaardigheden en luister naar een killer soundtrack gevuld met de grootste hits uit de jaren 80 waaronder songs van Billy Idol, KISS en Bonnie Tyler.

Marvel's Guardians of the Galaxy ligt vanaf vandaag in de (digitale) winkelrekken. Of zoals een bepaald boomachtig wezen zou zeggen: I am Groot!

Zesde seizoen Fall Guys krijgt een feest-thema

Nico De Greef-24 november 2021 om 14:17

Ontwikkelaar Mediatonic heeft het zesde seizoen van Fall Guys onthuld. Het nieuwe seizoen zal van start gaan op 30 november en krijgt een feest-thema.

Na een maandenlange tocht door de jungle mogen Fall Guys-spelers zich opmaken voor een seizoen vol festiviteiten. Op 30 november wordt Party Spectacular gelanceerd, het nieuwste seizoen van Fall Guys dat zoals de naam al verklapt, helemaal in het teken staat van feesten!

Zo zal het seizoen cosmetische items bevatten in het thema van onder andere carnaval en het circus. In totaal zal het seizoen meer dan 25 nieuwe kostuums met zich meebrengen en kunnen spelers aan de slag met 5 nieuwe speelbare rondes. Nieuwe obstakels in de rondes zijn onder meer trapezes waar spelers aan kunnen slingeren en grote buizen die snelreizen door de levels mogelijk maakt. Het Fame Path, waarlangs spelers beloningen kunnen vrijspelen, zal wederom uit 50 levels bestaan.

Het zesde seizoen van Fall Guys gaat volgende week van start en is nu beschikbaar op PlayStation 4, PlayStation 5 en pc. Een versie van het spel voor Xbox-consoles en Switch is momenteel in ontwikkeling maar heeft nog geen releasedatum.

Fall Guys Seizoen 6 cinematic trailer:

Fall Guys Seizoen 6 gameplay trailer:

Ubisoft bouwt eigen pretpark in Frankrijk!

Dieter Blarinckx-21 november 2021 om 09:50

Ubisoft, de bekende gamestudio achter o.a. de Assassin’s Creed-games, heeft bevestigd dat ze plannen hebben voor een eigen pretpark in Frankrijk. Méér zelfs, ze zijn momenteel al bezig aan een eerste Ubisoft Entertainment Center, dat zal openen in 2025 in Zuid-Frankrijk!

Ubisoft maakt videogames en wil dan ook bezoekers helemaal onderdompelen in de wondere wereld van gaming. Bedoeling is dat bezoekers een meeslepende ervaring beleven, die hun helemaal transporteert naar de wereld van hun favoriete games. Het Ubisoft Entertainment Center is een eerste stap in die richting. Vanaf 2025 kunnen bezoekers in de buurt van Montpellier op avontuur in de gamewereld van Ubisoft. Ook hebben ze plannen om later een geheel eigen en dedicated pretpark te bouwen in Frankrijk.

Ubisoft leverde fantastische en succesvolle games zoals Far Cry, Prince of Persia, Just Dance, Watch Dogs, Rayman, Assassin’s Creed en Beyond Good & Evil.

Ontdek meer