De actie spat er vanaf in de lanceringstrailer van Marvel's Guardians of the Galaxy

Nico De Greef-26 oktober 2021 om 15:00

Bereidt je voor op een epische reis door de kosmos! Marvel's Guardians of the Galaxy is vanaf nu verkrijgbaar voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, pc en via de cloud op Nintendo Switch!

Marvel-fans hebben er maanden naar uitgekeken en vandaag is de dag eindelijk aangebroken waarop ze aan de slag kunnen met de allernieuwste game over de bekendste helden in de ruimte: de Guardians of the Galaxy!

Om de lancering te vieren, heeft ontwikkelaar Eidos-Montréal een flashy nieuwe trailer gedropt die laat zien wat fans mogen verwachten van de game. Blijf zeker kijken tot het einde, want de met actie doordrenkte beelden bevatten een verrassende cameo.

In Marvel's Guardians of the Galaxy speel je als Star-Lord, leider van een groepje intergalactische bandieten die samenwerken om de melkweg te beschermen tegen het kwaad. Als leider stuur je jouw team aan door ze instructies te geven tijdens gevechten, verken je samen vreemde alien-werelden en neem je het op tegen een aantal bekende maar ook minder bekende schurken uit het Marvel-universum.

Unlock meer dan 40 unieke outfits, upgrade vaardigheden en luister naar een killer soundtrack gevuld met de grootste hits uit de jaren 80 waaronder songs van Billy Idol, KISS en Bonnie Tyler.

Marvel's Guardians of the Galaxy ligt vanaf vandaag in de (digitale) winkelrekken. Of zoals een bepaald boomachtig wezen zou zeggen: I am Groot!

Grootste gaminghal van Europa komt naar Antwerpen!

Dieter Blarinckx-18 juni 2022 om 10:50

Het is eindelijk beslist: de grootste gaminghal van Europa komt binnenkort naar Antwerpen. Het Antwerpse stadsbestuur heeft het bedrijf achter de gaminghal een vergunning gegeven voor een hal van 3.000 vierkante meter.

De grootste gaminghal van Europa zal dus te vinden zijn op de gelijkvloerse en kelderverdieping van cinemacomplex UGC aan De Keyserlei. Daar kan je je gaan uitleven op flipperkasten, poolbiljart, airhockey, shootergames en iconische videospelletjes zoals Pacman, Pong, Mario Kart en Moto GP.

“De gelijkvloerse verdieping wordt volledig benut als speelruimte. Er wordt gewerkt met een kaart waarop je geld laadt. Die kan je vervolgens tegen de spelautomaten swipen om te kunnen spelen. Deelnemers kunnen tijdens het spelen punten verdienen. Daarmee kan men later een prijs ophalen. In de kelderverdieping wil Gamestate twaalf automatische kegelbanen onderbrengen. In de plannen is er daar ook plek voor een bar voorzien”, klinkt het alvast in een interview met Het Laatste Nieuws.

Helaas is voorlopig wel nog niet geweten wanneer de gaminghal zal openen. Maar er zullen ongetwijfeld snel updates volgen!

Ubisoft viert 15e verjaardag van 'Assassin's Creed'

Dieter Blarinckx-16 juni 2022 om 16:57

Eén van de meest succesvolle en populaire gamefracnhises, 'Assassin's Creed', bestaat 15 jaar en dat gaat het bedrijf achter de games, Ubisoft, uitgebreid vieren met de fans!

Via sociale media liet Ubisoft weten dat ze 12 weken lang de 12 succesvolle en geliefde games zullen vieren. Iedere week zal er één van de games uit de franchise in de spotlights staan. Wat mag je dan zoal verwachten? Denk aan leuke wedstrijden, unieke behind-the-scenes, leuke activiteiten en zoveel meer!

Blijf zeker op de hoogte via de officiële kanalen van Ubisoft én 'Assassin's Creed'!

Ontdek meer