Yes! De trailer van 'The Princess Switch 3' is hier

Karen Luiken-25 oktober 2021 om 12:06

Wat kerst naast het overtollige eten en de vele wijntjes zo geweldig maakt? De films. Netflix komt ieder jaar weer met een heerlijk aanbod en dit keer is dat niet anders. Eén van de vele kersttitels die we binnenkort op de streamingsdienst mogen verwachten, is ‘The Princess Switch 3’. Dit zijn de eerste beelden.

In de derde film van de 'Princess Switch'-reeks zien we hoe koningin Margaret en prinses Stacy met de handen in het haar zitten wanneer een kostbaar relikwie wordt gestolen. Ze roepen de hulp in van Margarets nicht Fiona, die verdacht veel op hen lijkt. Met z'n drietjes gaan ze op zoek naar hun kostbaarheid en dat doen ze niet zonder een mysterieuze man...

Vanessa Hudgens keert uiteraard weer terug voor haar vertrouwde hoofdrol(len). Vanaf 18 november kunnen we haar acteerkunsten aanschouwen; dan verschijnt ‘The Princess Switch 3’ op Netflix.

Ontdek hier de eerste trailer van 'Hocus Pocus 2'

Karen Luiken-28 juni 2022 om 16:42

Disney+ heeft een cadeautje voor fans die reikhalzend uitkijken naar de langverwachte film ‘Hocus Pocus 2’. De streamingsdienst heeft (eindelijk) de eerste trailer gedeeld!

Johnny Depp keert voor megadeal mogelijk toch terug als Jack Sparrow

Karen Luiken-28 juni 2022 om 05:08

Johnny Depp keert misschien tóch terug naar ‘Pirates of the Caribbean’ nadat hij vier jaar geleden uit de franchise werd verwijderd. Poptopic meldt dat de 59-jarige acteur met Disney praat over een megadeal.

Nu Johnny de rechtszaak tegen zijn ex Amber Heard heeft gewonnen, zou Disney hem tóch weer terug willen laten keren in de nieuwe ‘Pirates of the Caribbean’. En daar staat een flink bedrag tegenover. Volgens een bron gaat het om een deal van 300 miljoen dollar.

“Disney heeft contact met de acteur opgenomen voorafgaand aan zijn proces wegens smaad tegen Amber Heard”, aldus de insider. “Ze hebben gevraagd of hij geïnteresseerd zou zijn om terug te keren voor nog een of twee piratenfilms.”

De bron voegt daar nog aan toe dat er ook nog een ander project in de maak is voor Johnny. “De deal is naar verluidt voor een terugkeer als Jack Sparrow in ‘Pirates of the Caribbean 6’, maar ook voor een spin-off over het vroegere leven van de Captain of the Black Pearl’.

Voor dat laatste project zou al een concept klaarliggen. “Ze hebben goede hoop dat Johnny hen zal vergeven en terug zal keren als zijn iconische personage”, zegt de bron nog over Disney.

Ontdek meer