'Big Brother'-ster Nick is samen met déze 'Temptation Island'-verleidster

Karen Luiken-25 oktober 2021 om 11:37

Nick uit ‘Big Brother’ is weer gelukkig in de liefde. De realityster heeft zijn oog laten vallen op een dame die fans van ‘Temptation Island’ bekend voor zal komen. Hij is samen met Kunzo, die in een eerder seizoen van het programma deelnam als verleidster.

Het is een bewogen jaar vol positieve en negatieve liefdesperikelen geweest voor Nick. Sandhya, de vrouw waar hij tijdens ‘Big Brother’ nog happy in love mee was, bleek toch geen match. De twee zetten een punt achter hun romance en Nick ging vervolgens een paar keer op date met Lisa uit ‘Love Island’. Nadat bleek dat ook zij niet de ware voor hem was, kwam hij in contact met Kunzo uit ‘Temptation Island’.

De twee werden verliefd op elkaar en zijn inmiddels een koppeltje. Via Instagram wordt de relatie aangekondigd met een kiekje. “Het is een connectie die we niet uit kunnen leggen. Jij bent mijn persoon”, schrijft Nick erbij.

Lizzo komt op tegen abortuswet en doneert een miljoen!

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 16:20

De Amerikaanse zangeres Lizzo heeft zich openlijk uitgesproken over de abortuswet die afgelopen week in Amerika onder vuur lag. Ze is ontgoocheld in Amerika en heeft ook besloten een serieuze som te doneren.

Sinds vorige week werd er in de Verenigde Staten beslist dat vrouwen niet meer grondwettelijk recht hebben op een abortus. Een actie die de klok even 150 jaar terugdraait. Zo vindt ook Lizzo, die nu 500.000 dollar van haar aankomende The Special Tour zal doneren aan verschillende abortusorganisaties. De organisatie van haar tour, Live Nation, doet op haar beurt hetzelfde. Zo zal er in totaal maar liefst 1 miljoen dollar gedoneerd worden!

“Het belangrijkste is actie en luide stemmen. Organisaties als Planned Parenthood en Abortion Funds hebben geld nodig om diensten te kunnen blijven aanbieden aan mensen die het meeste worden benadeeld door dit verbod”, aldus Lizzo.

Simon Cowell wil comeback van ‘The X Factor’

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 16:17- Foto:

ITV

De Britse presentator Simon Cowell vindt dat het tijd is voor een comeback van het populaire format ‘The X Factor’. Het laatste seizoen dateert immers al van 2018.

Ruim veertien jaar lang was de talentenjacht een vaste waarde op de Britse tv, maar daar kwam in 2018 een eind aan. En naar eigen zeggen vindt Cowell dat de “tijd nu wel rijp is voor een comeback”!

Grote artiesten zoals James Arthur, Leona Lewis en Little Mix werden wereldwijd bekend door hun deelname aan de populaire show. Het is dus duidelijk dat de show ook kan zorgen voor succesvolle carrières. En als het van Cowell afhangt gaan ze op zoek naar méér talent:

“Het is het juiste moment. Het is echt heel spannend allemaal. Iedereen die erbij betrokken is, kan niet wachten om aan de slag te gaan.”

Ontdek meer