Zot: schoenen van Michael Jordan brengen 1,3 miljoen op!

Dieter Blarinckx-25 oktober 2021 om 09:52

Op het internet kom je vaak de zotste verhalen tegen, zo ook dat van de basketbalschoenen van legende Michael Jordan. Op een veilig werd het paar schoenen verkocht voor maar liefst 1,26 miljoen euro! Dat werd bekendgemaakt door het bekende veilinghuis Sotheby’s.

Michael Jordan zelf droeg de rood-witte Nike Air Ships al in 1984 tijdens zijn debuutjaar bij de Chicago Bulls. Ze zijn dus al wel ettelijke jaren oud, maar daar hangt natuurlijk een stevig prijskaartje aan vast!

Nick Fiorella mag zich nu de trotse nieuwe eigenaar noemen van het paar. Hij is een rasechte en fervente verzamelijk van waardevolle sportitems. Dit iconische paar sneakers mocht dus zeker niet ontbreken!

Check de tweet van Sotheby’s hieronder:

Tommy Hilfiger en Timberland slaan opnieuw de handen in elkaar

Samuel Wornoo-25 november 2021 om 11:00

Tommy Hilfiger en Timberland hadden al eens eerder samengewerkt, en nu slaan ze de handen opnieuw in elkaar voor een spetterende herfstcollectie.

Terwijl de eerste drop van de twee modegiganten gefocust was op de gedeelde culturele waardes van de merken, zal de tweede drop van TommyxTimberland de focus leggen op ecologisch verantwoorde mode. De collectie zegt met haar stukken dat zorg voor het milieu en fashion perfect kunnen samengaan. Ecologisch verantwoord én stylish? Sign us up!

(Beelden: Tommy Hilfiger)

1
2

Zeeman lanceert streetwear kledinglijn met rapper Hef

Karen Luiken-16 november 2021 om 15:14

Na een trouwjurk, sneaker en eau de parfum vindt Zeeman het nu tijd voor het nieuws. De winkelketen komt met een gloednieuwe kledingcollectie en slaat daarvoor de handen ineen met rapper Hef. Samen brengen ze SKEER op de markt, een lijn met betaalbare streetwear, waarmee Zeeman het dragen van dure merkkleding ter discussie wil stellen.

Zeeman is van mening dat jongeren geen dure merkkleding nodig hebben om indruk te kunnen maken. En precies om die reden wordt nu de kledinglijn SKEER gelanceerd. Een toepasselijke naam, omdat SKEER in straattaal ‘blut’ of ‘goedkoop’ betekent.

De collectie bestaat uit allerlei items die perfect bij dit seizoen passen. Denk aan een bomber jack, hoodie, trainingspak, t-shirt en zelfs een badjas met bijpassende slippers.

Hiphopartiest Hef Bundy, afkomstig uit Nederland en ook in ons land geliefd, is het gezicht van de campagne en schreef zelfs een exclusief rapnummer om de collectie en de boodschap achter SKEER kracht bij te zetten. “Het gaat om wie je bent, hoe je denkt, en niet je kleding”, zo rapt hij. En: “kleren maken de man niet, deze man die maakt de kleren, er uitzien als een doezoe voor een barkie moet je leren.”

De collectie is vanaf 19 november om 15.00 uur exclusief online verkrijgbaar via zeeman.com.

1
2

Ontdek meer