The Pussycat Dolls maken comeback volgend jaar!

Dieter Blarinckx-25 oktober 2021 om 09:43

De Amerikaanse girlband The Pussycat Dolls zou dan toch volgend jaar terug een comeback maken. Hun reünietournee zou dan in september 2022 starten. Door de hele coronacrisis werd hun geplande reünie op de lange baan geschoven, tot nu dus…

The Pussycat Dolls zijn eigenlijk al gesplit sinds 2010, maar kondigden zo’n twee jaar geleden aan dat ze eindelijk terug samen op het podium zouden staan.

“Niemand heeft tegen me gezegd dat de tour is geannuleerd, dus ik houd de hoop dat het september 2022 gaat worden. Tot ik iets anders hoor”, klinkt het bij zangeres Kimberly Wyatt aan het Britse The Sun. “Ik ben zo enthousiast om er weer voor te gaan, ik heb er eindelijk weer het juiste gevoel bij. Onze fans steunen ons al zo lang. We moeten ervoor gaan en ons ding doen”, gaat ze verder.

Meer details zijn er helaas nog niet bekend, dus stay tuned!

Sam Fender niet naar Rock Werchter wegens stemproblemen

Karen Luiken-30 juni 2022 om 05:49

Slecht nieuws voor fans van Sam Fender. De zanger zou dit weekend eigenlijk optreden op Rock Werchter, maar moet zijn show helaas cancelen wegens stemproblemen.

De organisatie van Rock Werchter laat weten dat de Britse zanger Sam Fender tonsillitis heeft, een ontsteking van de keelamandelen, en daarom niet kan optreden op de stage die The Barn wordt genoemd. Wel is er al een vervanger voor hem geregeld: Charles, een zangeres van eigen Belgische bodem.

Rock Werchter gaat vandaag van start en duurt tot en met zondag. Grote namen als Pearl Jam, The War on Drugs, The Kid Laroi en Carly Rae Jepsen treden op.

Winnaars van Student Rock Rally zijn bekend

Karen Luiken-29 juni 2022 om 15:34

De winnaars van de Student Rock Rally 2022 zijn bekend. Blind drift & LANI hebben de meeste stemmen gekregen en verdienen daarmee een plekje op het podium van de Student Kick-Off op 28 september.

Maar liefst vijftig inzendingen deden mee aan de Student Rock Rally, waarvan er uiteindelijk twee tot winnaar zijn gekroond. Eén daarvan is Blind drift, een indiepop band die staat te popelen om nieuwe muziek voor te stellen aan het publiek. Het andere muzikale talent is LANI, die met een mix van sappige subs en boeiende melodieën voor aanstekelijke popsongs zorgt.

Blind drift wist de meeste stemmen van het publiek te verzamelen, LANI was de grootste favoriet bij de jury, bestaande uit organisatoren, muzikanten en professionals uit de sector.

Beide artiesten winnen een optreden tijdens de Student Kick-Off eind september. Na de opener speelt eerst Blind drift een set en laat daarna LANI zich van haar beste kant zien.

Ontdek meer