The Pussycat Dolls maken comeback volgend jaar!

Dieter Blarinckx-25 oktober 2021 om 09:43

De Amerikaanse girlband The Pussycat Dolls zou dan toch volgend jaar terug een comeback maken. Hun reünietournee zou dan in september 2022 starten. Door de hele coronacrisis werd hun geplande reünie op de lange baan geschoven, tot nu dus…

The Pussycat Dolls zijn eigenlijk al gesplit sinds 2010, maar kondigden zo’n twee jaar geleden aan dat ze eindelijk terug samen op het podium zouden staan.

“Niemand heeft tegen me gezegd dat de tour is geannuleerd, dus ik houd de hoop dat het september 2022 gaat worden. Tot ik iets anders hoor”, klinkt het bij zangeres Kimberly Wyatt aan het Britse The Sun. “Ik ben zo enthousiast om er weer voor te gaan, ik heb er eindelijk weer het juiste gevoel bij. Onze fans steunen ons al zo lang. We moeten ervoor gaan en ons ding doen”, gaat ze verder.

Meer details zijn er helaas nog niet bekend, dus stay tuned!

Justin Bieber is meest gestreamde artiest van het jaar in België

Karen Luiken-01 december 2021 om 14:39

Van alle artiesten die deze aardbol rijk is, luisterden we dit jaar in België massaal naar de muziek van Justin Bieber. Hij is de meest gestreamde artiest van Spotify, zo blijkt uit de jaarlijkse Wrapped-lijst die de liedjesdienst vandaag deelt.

Justin Bieber neemt met zijn gloednieuwe koppositie de troon over van The Weeknd, die vorig jaar op de eerste plaats stond. Dua Lipa landt op de tweede plaats, gevolgd door The Weeknd, Ed Sheeran en onze eigen Damso op plaats vijf.

Met vrouwelijke artiesten als Ariana Grande, Olivia Rodrigo en Billie Eilish die ook schitteren in de lijst, is België een van de weinige Europese landen met zoveel vrouwelijke artiesten in de top vijftien van meest gestreamde artiesten van 2021. Kijken we naar artiesten van eigen bodem, dan verdienen naast Damso ook Lost Frequencies en Angèle een vermelding in de top 50 van meest gestreamde artiesten in ons land.

Op het gebied van de meest succesvolle nummers is Lil Nas X met 'Montero' de grote winnaar. Olivia Rodrigo doet het met 'Drivers License' ook niet slecht op de tweede plek. Rito vult het podium aan met de plaat 'Friday'.

Wereldwijd blijft Bad Bunny, net als in 2020, de meest gestreamde artiest. Hij krijgt gezelschap van Taylor Swift (tweede plaats), BTS (derde plaats), Drake (vierde plaats) en Justin Bieber (vijfde plaats).

Nieuwe single 'Waterval' nu overal te streamen!

Dieter Blarinckx-28 november 2021 om 10:23

Gisteren werd na een maandenlange zoektocht de 19-jarige Julia gekozen als vervangster van Klaasje Meijer. Julia zal nu haar plaatsje tussen Hanne en Marthe innemen en bewijzen dat zij dé ideale opvolgster is. Naast een spectaculaire show, kregen we ook voor het eerst de nieuwe single 'Waterval' te horen!

We hoorden al een klein stukje van het nieuwe nummer tijdens de bootcamp, toen de kandidaten op een snel tempo de tekst, zang en dans onder de knie moesten krijgen. Maar gisteren was het dan eindelijk zover: 'Waterval' werd voor de eerste keer volledig uitgevoerd door de nieuwe K3, mét Julia.

En voor wie er niet genoeg van krijgt, vanaf vandaag is die gewoon te streamen via Spotify én Apple Music. Oorwurm gegarandeerd!

Bekijk de clip hieronder:

Ontdek meer