Zus over Dusty: 'Hij is buiten levensgevaar'

Karen Luiken-26 juli 2021 om 12:19

Dusty Taconis heeft meerdere hersenbloedingen opgelopen door het ernstige ongeluk dat hij vorige week had. Dat vertelt zijn zus in een filmpje op Instagram, waarmee ze fans van de ‘Ex On The Beach: Double Dutch’-ster een update geeft over zijn situatie.

Het is nu een kleine week geleden dat Dusty hard ten val kwam met een scooter. Hij raakte ernstig gewond en moest met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht. Daar heeft hij vanwege meerdere hersenbloedingen een zware hersenoperatie gehad. Ook heeft hij dagenlang aan de beademing gelegen.

De realityster vocht voor zijn leven en was in levensgevaar, maar daar is volgens zijn zus inmiddels geen sprake meer van. Wel is het nog de vraag hoe Dusty eraan toe zal zijn als hij wakker wordt. “Hij gaat met stappen vooruit. Hij is buiten levensgevaar en van de beademing af. Wel zit hij nog aan heel veel pijnstillers en morfine. Hij wordt niet meer in slaap gehouden, want hij moet zelf gaan ademen. Dat doet hij nu ook zelf. Hij reageert op prikkels als wij daar zijn.”

Hoewel dat positief klinkt, is er nog geen reden voor gejuich. Het is namelijk niet zeker of Dusty weer helemaal de oude zal worden. Zijn zus: “Ik hoop dat jullie met ons mee bidden dat het ooit nog goed komt met deze jongen. Het is een heel sterke jongen, hij is heel erg positief (...) Of hij dit gaat halen, dat is altijd af te vragen.”

Contact tussen Amy en K3 verwaterd

Karen Luiken-19 januari 2022 om 07:41

Van de band die Amy met Hanne en Marthe opbouwde tijdens ‘K2 zoekt K3’ is niet veel meer over. In een gesprek met HLN vertelt de verliezende finalist dat ze de zangeressen nauwelijks nog spreekt.

Amy geeft toe dat ze Hanne, Marthe en het gloednieuwe K3’tje Julia na de finale slechts een enkele keer heeft gesproken via Instagram. “Ik heb Julia gisteren toevallig een berichtje gestuurd, maar ik denk dat ze ondertussen een nieuw nummer heeft.”

En ook van Studio100 hoort Amy weinig. Ze had gehoopt op een nieuwe job bij het entertainmentbedrijf, maar daar is helaas (nog) geen sprake van. “Gertje heeft mij geen bericht gestuurd, maar hij mag dat nog steeds doen.”

Wel zegt Amy dat er andere leuke dingen op de planning staan. “Daar kan ik nog niet te veel over zeggen.”

Daniel Radcliffe heeft nieuwe grote rol beet

Dieter Blarinckx-18 januari 2022 om 21:16

Hij zal voor velen altijd Harry Potter blijven, maar toch heeft acteur Daniel Radcliffe een nieuwe grote rol beet. De inmiddels 32-jarige Britse acteur kruipt binnenkort in de huid van muzikant Weird Al Yankovic. Dat werd begin deze week bekendgemaakt.

‘Weird: The Al Yankovic Story’, vertelt het verhaal van de bekende zanger rond de tijd dat hij zijn eerste grote hits ‘Eat It’ en ‘Like a Surgeon’ maakte, maar ook zijn celebrity-affaires en extravagante levensstijl komen aan bod. Opnames zullen al starten in februari.

Waar en wanneer de film net te zien zal zijn, is helaas nog niet geweten, dus stay tuned!

Ontdek meer