Zus over Dusty: 'Hij is buiten levensgevaar'

Karen Luiken-26 juli 2021 om 12:19

Dusty Taconis heeft meerdere hersenbloedingen opgelopen door het ernstige ongeluk dat hij vorige week had. Dat vertelt zijn zus in een filmpje op Instagram, waarmee ze fans van de ‘Ex On The Beach: Double Dutch’-ster een update geeft over zijn situatie.

Het is nu een kleine week geleden dat Dusty hard ten val kwam met een scooter. Hij raakte ernstig gewond en moest met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht. Daar heeft hij vanwege meerdere hersenbloedingen een zware hersenoperatie gehad. Ook heeft hij dagenlang aan de beademing gelegen.

De realityster vocht voor zijn leven en was in levensgevaar, maar daar is volgens zijn zus inmiddels geen sprake meer van. Wel is het nog de vraag hoe Dusty eraan toe zal zijn als hij wakker wordt. “Hij gaat met stappen vooruit. Hij is buiten levensgevaar en van de beademing af. Wel zit hij nog aan heel veel pijnstillers en morfine. Hij wordt niet meer in slaap gehouden, want hij moet zelf gaan ademen. Dat doet hij nu ook zelf. Hij reageert op prikkels als wij daar zijn.”

Hoewel dat positief klinkt, is er nog geen reden voor gejuich. Het is namelijk niet zeker of Dusty weer helemaal de oude zal worden. Zijn zus: “Ik hoop dat jullie met ons mee bidden dat het ooit nog goed komt met deze jongen. Het is een heel sterke jongen, hij is heel erg positief (...) Of hij dit gaat halen, dat is altijd af te vragen.”

Jonatan Medart en Elodie Gabias samen op de vlucht in 'Klopjacht Celebs'

Dieter Blarinckx-09 augustus 2022 om 09:19

Hoewel het nog even wachten is op het tweede seizoen van 'Klopjacht', verwent zender Play4 ons wel met een leuk tussendoortje: 'Klopjacht Celebs'. Jonatan Medart en Elodie Gabias vormen een team en nemen het op tegen Julie Vermeire en Laurins Dursin.

"THE WORD IS OUT 🙏🥰🤩 @elogabias en ik vormen samen een team in Klopjacht Celebs en nemen het op tegen @julievermeire en @laudursin ! Heb zo moeten lachen 😅 Je kan vanaf vandaag, 12u, elke dag (t.e.m. vrijdag) een aflevering checken op @goplay.be @play4_be Zeker kijken! 🤩" klinkt het bij de enthousiaste aankondiging van Jonatan.

In 'Klopjacht Celebs' krijgen de bekende duo's exact 50 uur om onder de radar te blijven en een bepaald eindpunt te bereiken. Om dat punt te bereiken krijgen ze verschillende tips. Danny Kampers gaat, net zoals in de normale reeks, aan de slag met zijn ganse team om de voortvluchtigen zo snel mogelijk op te pakken.

‘Klopjacht Celebs’ is vanaf nu elke dag om 12 uur te zien op GoPlay.be.

Stripper veilt onderbroek van prins Harry uit Las Vegas

Sofie Verbeeck-09 augustus 2022 om 08:15- Foto:

Photo by rupixen.com on Unsplash

Ex-stripper Carrie Royale gaat de onderbroek van prins Harry online plaatsen voor verkoop op entertainmentsite TMZ. Althans dat beweert ze. Volgens haar zou prins Harry die onderbroek gedragen hebben tijdens zijn beruchte avond in Las Vegas in 2012.

Ex-stripper Carrie zal de onderbroek vanaf donderdag online veilen. Ze begint met een startbod van 10.000 dollar, maar ze verwacht er veel meer voor te krijgen. Volgens haar zou het hoogste bod voor de onderbroek wel een miljoen kunnen zijn. Ze zou een deel van de opbrengst doneren aanArchewell, de stichting die Harry en zijn vrouw Meghan samen hebben opgericht.

In 2012 doken er beelden op van prins Harry in Las Vegas. Tijdens een potje stripbiljart was hij al zijn kleren verloren. Carrie Royale beweert dat ze er die avond ook bij was en dat ze toen Harry's onderbroek heeft bijgehouden. Naast de onderbroek zal ze ook de jurk en badkleding die ze toen droeg online veilen.

Ontdek meer