Zus over Dusty: 'Hij is buiten levensgevaar'

Karen Luiken-26 juli 2021 om 12:19

Dusty Taconis heeft meerdere hersenbloedingen opgelopen door het ernstige ongeluk dat hij vorige week had. Dat vertelt zijn zus in een filmpje op Instagram, waarmee ze fans van de ‘Ex On The Beach: Double Dutch’-ster een update geeft over zijn situatie.

Het is nu een kleine week geleden dat Dusty hard ten val kwam met een scooter. Hij raakte ernstig gewond en moest met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht. Daar heeft hij vanwege meerdere hersenbloedingen een zware hersenoperatie gehad. Ook heeft hij dagenlang aan de beademing gelegen.

De realityster vocht voor zijn leven en was in levensgevaar, maar daar is volgens zijn zus inmiddels geen sprake meer van. Wel is het nog de vraag hoe Dusty eraan toe zal zijn als hij wakker wordt. “Hij gaat met stappen vooruit. Hij is buiten levensgevaar en van de beademing af. Wel zit hij nog aan heel veel pijnstillers en morfine. Hij wordt niet meer in slaap gehouden, want hij moet zelf gaan ademen. Dat doet hij nu ook zelf. Hij reageert op prikkels als wij daar zijn.”

Hoewel dat positief klinkt, is er nog geen reden voor gejuich. Het is namelijk niet zeker of Dusty weer helemaal de oude zal worden. Zijn zus: “Ik hoop dat jullie met ons mee bidden dat het ooit nog goed komt met deze jongen. Het is een heel sterke jongen, hij is heel erg positief (...) Of hij dit gaat halen, dat is altijd af te vragen.”

Hailey Bieber ontkent dat Justin haar mishandelt

Karen Luiken-20 september 2021 om 06:44

Er gaat al een tijdje een gerucht rond dat Justin Bieber zijn vrouw Hailey slecht zou behandelen en haar zelfs zou hebben mishandeld. Maar in tegenstelling tot wat veel mensen misschien denken, is The Biebs juist hartstikke goed voor zijn grote liefde. Van mishandeling is absoluut geen sprake, laat Hailey weten in een podcast van Demi Lovato.

“Er doen zoveel verhalen de ronde over mij, over hem, over ons samen”, aldus het model. “Justin zou niet aardig tegen mij zijn en me mishandelen. Hier klopt helemaal niks van. Het tegenovergestelde is juist waar.”

Hailey noemt Justin haar beste vriend en is ontzettend blij dat ze met iemand is die haar iedere dag speciaal laat voelen. “We zijn nog nooit zo geobsedeerd door elkaar geweest en hebben veel plezier samen.”

Temptations Demi weer gelukkig in de liefde

Karen Luiken-19 september 2021 om 12:42

Demi Rutting heeft een nieuw liefje. De brunette die twee jaar geleden met haar toenmalige vriend Sidney Bout meedeed aan ‘Temptation Island’, is samen met ene Daan Raijmakers. Via Instagram maakt ze haar rela official.

De ultieme relatietest (lees: Temptation Island) heeft in 2019 niet goed uitgepakt voor Demi en Sidney. Kort na het programma besloten ze een punt achter hun relatie te zetten. De perfecte match die zij niet voor elkaar leken te zijn, lijkt Demi nu wel te hebben gevonden bij haar nieuwe vriend. “Ik ben voor hem gevallen doordat ik op zo’n bizar goed en fijn niveau met hem kan communiceren”, zegt Demi tegen LoveReality. “Ik kan alles met hem bespreken en voel me in de zes maanden dat ik hem ken zo ontzettend op mijn gemak bij hem.”

De twee hebben elkaar leren kennen via Instagram. “Ik voel me heel erg tot hem aangetrokken”, vervolgt Demi. “Hij is heel erg bezig met mindset en gezondheid en dat is precies waar ik nu ook mee bezig ben. Het was niet de planning, maar we zijn heel spontaan naar elkaar toegegroeid en zijn nu echt samen.”

Ontdek meer