Gert Verhulst komt met eerste solo-album

Dieter Blarinckx-26 juli 2021 om 10:53

Gert Verhulst, de man achter het succes van Studio 100, brengt op 10 september zijn eerste solo-album uit. ‘Zijn Mooiste Liedjes’ is een verzameling van enkele ‘vergeten’ songs uit het Studio 100-archief. Zo haalt hij onder meer nummers van ‘Spring' en ‘Het Huis Anubis’ van onder het stof en steekt deze in een nieuw jasje. Wél de rode draad doorheen het album is het feit dat Gert alle liedjes zélf schreef.

“Ik speelde al enkele jaren met dit idee. Ik heb samen met Johan Vanden Eede de afgelopen 25 jaar enorm veel nummers geschreven voor onze artiesten, maar aangezien sommige series al enkele jaren gestopt zijn, bleef er een rijk repertoire in de kast liggen”, klinkt het in een interview met Het Laatste Nieuws.

De eerste single van de plaat, ‘Zij’, zal al vanaf 20 augustus te koop zijn. Het volledige album volgt dan op 10 september.

Ed Sheeran geeft volgend jaar show in ons land

Karen Luiken-17 september 2021 om 10:50

Ed Sheeran gaat op tournee. De zanger reist volgend jaar door Europa en maakt ook een pitstop in ons landje. Op vrijdag 22 juli komt hij voor een optreden naar het Koning Boudewijnstadion in Brussel!

De show maakt deel uit van de stadiontour ‘+ - + ÷ x’, die (godzijdank) ook uitgesproken mag worden als ‘The Mathematics Tour’. Het is de eerste concertreeks die Ed sinds zijn pauze doet.

De Britse artiest zal tijdens zijn shows onder meer gloednieuwe nummers spelen die op zijn album ‘=’ komen te staan. Die plaat verschijnt eind oktober en bevat in ieder geval het liedje ‘Bad Habits’.

Kaartjes voor ‘The Mathematics Tour’ gaan vanaf 25 september in de verkoop. Behalve in België zal Ed ook in landen als Nederland, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland en Denemarken het podium beklimmen.

Maksim Stojanac lanceert debuutsingle!

Dieter Blarinckx-16 september 2021 om 18:16

De 23-jarige Maksim Stojanac, beter bekend van de Ketnet-reeks #LikeMe, heeft supergroot nieuws bekendgemaakt: hij lanceert immers zijn debuutsingle op 23 september! Dat werd groots bekendgemaakt via sociale media en met een grote projectie op 't MAS in Antwerpen.

'Vechten Voor Je' zal de eerste solosingle zijn van Maksim, en je kan 'm nu al pre-orderen via deze link!

Check zijn aankondiging hieronder:

Ontdek meer