H&M en 'Sex Education' brengen samen collectie uit

Karen Luiken-26 juli 2021 om 12:15

Je kan het bijna niet gemist hebben, maar het derde seizoen van ‘Sex Education’ zit eraan te komen. Een heuglijk feitje dat gevierd wordt door H&M. De kledingwinkel slaat voor een back-to-campus geïnspireerde collectie de handen ineen met de populaire Netflix-hit.

Wie de eerdere twee seizoenen van ‘Sex Education’ heeft gezien, weet dat onderwerpen als vrouwelijke empowerment, zelfliefde en transparantie hoog op het lijstje van de makers van de show staan. H&M speelt daar op in door een campagne te creëren die zich richt op herkenbare en sterke momenten uit de serie.

De kledingstukken uit de lijn bevatten bijna allemaal een rood kleurtje en het logo van de fictieve stad Moordale. Het ene item heeft een leuke print van Otis of Maeve, het andere item is voorzien van een tekst. Er zijn shirts, broeken, rokjes, vesten, tassen en petten. Allemaal in de retro-stijl die je van een ‘Sex Education’-collectie verwacht.

Je vind de kledingstukken vanaf 9 augustus in de (online) winkel van H&M.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Hebben: heerlijke t-shirts van het Belgische merk FRIT

Dieter Blarinckx-07 augustus 2022 om 09:51

Ben jij helemaal zot van onze heerlijke Belgische frietjes en frituursnacks? Dan is dit nieuwe Belgische kledingmerk écht wel iets voor jou!

FRIT lanceert namelijk een hele collectie aan t-shirts met leuke verwijzingen naar onze frietcultuur. Denk aan een bakje friet met stoofvlees, bitterballen of zelfs een cheeseburger!

"FRIT is een Belgisch kledingmerk dat onze heerlijke frietcultuur viert. Zeg nu zelf, wie begint er niet te watertanden bij de gedachte van zoute, goudbruin gefrituurde stukjes aardappel omhuld met smeuïge mayonaise? FRIT is een Belgisch merk met Belgisch design en Belgische productie", klinkt het op hun website.

De shirts zijn telkens beschikbaar in verschillende kleuren en kosten zo'n 30 euro per stuk.

Meer info kan je hier vinden!

Hebben: NMBS lanceert T-shirts en sokken met eigen logo op

Nico De Greef-02 augustus 2022 om 19:26

De Belgische spoorwegenmaatschappij NMBS verkoopt vanaf nu ook eigen kleding (zogenaamde "fanwear") met daarop hun eigen logo. De NMBS treedt daarmee in de voetsporen van onder meer IKEA, Lidl, Albert Heijn en Zeeman die eerder ook al hippe kleding met hun eigen logo op de markt brachten.

Van sokken tot vissershoedjes: op de online webshop van Trainworld kun je deze zomer tijdelijk terecht voor kledingstukken en accessoires met daarop het bekende B-logo van de NMBS. "Ideal voor tijdens een festival, een bbq of dagje treinreizen", luidt de campagne. Ook T-shirts en sweaters met daarop het naambordje van meer dan 550 verschillende treinstations worden te koop aangeboden.

Wil jij de trotse bezitter worden van één van deze felbegeerde collector's items? Haast je dan snel, want de webshop zal na de zomer weer verdwijnen.

Foto: NMBS

1
2
3

Ontdek meer