H&M en 'Sex Education' brengen samen collectie uit

Karen Luiken-26 juli 2021 om 12:15

Je kan het bijna niet gemist hebben, maar het derde seizoen van ‘Sex Education’ zit eraan te komen. Een heuglijk feitje dat gevierd wordt door H&M. De kledingwinkel slaat voor een back-to-campus geïnspireerde collectie de handen ineen met de populaire Netflix-hit.

Wie de eerdere twee seizoenen van ‘Sex Education’ heeft gezien, weet dat onderwerpen als vrouwelijke empowerment, zelfliefde en transparantie hoog op het lijstje van de makers van de show staan. H&M speelt daar op in door een campagne te creëren die zich richt op herkenbare en sterke momenten uit de serie.

De kledingstukken uit de lijn bevatten bijna allemaal een rood kleurtje en het logo van de fictieve stad Moordale. Het ene item heeft een leuke print van Otis of Maeve, het andere item is voorzien van een tekst. Er zijn shirts, broeken, rokjes, vesten, tassen en petten. Allemaal in de retro-stijl die je van een ‘Sex Education’-collectie verwacht.

Je vind de kledingstukken vanaf 9 augustus in de (online) winkel van H&M.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Sneakerness A'dam: waarom draag je die sneaker?

Simon Smetryns-17 september 2021 om 14:30

TAGMAG Lifestyle Insider Simon Wauman trok afgelopen weekend naar Sneakerness in Amsterdam en vroeg de bezoekers wat ze mooi vinden aan de sneaker die ze aanhebben om naar de beurs te komen.

Deze broek van ASOS heeft een ingebouwde string

Karen Luiken-16 september 2021 om 03:50

Een verontrustende trend uit de jaren ’90 lijkt een comeback te maken. Ken je de broeken nog die zo laag zaten dat je string er ver (maar echt heel ver) bovenuit kwam? Nou, die komen – als het aan Asos ligt – weer vrolijk terug op de fashionmarkt.

De webshop verkoopt een broek die gepaard gaat met een string. Dat heeft z’n voordelen en z’n nadelen. Aan de ene kant betekent het dat je geen los ondergoed hoeft te kopen. Aan de andere kant moet je je ook bedenken dat als je het kledingstuk in huis haalt, je zéér sexy over straat zal lopen.

Aan de voorkant ziet het item eruit als een normale broek met krokodillenprint. Maar draai je jezelf om, dan krijg je een weinig verhullende achterkant met een zwarte string die behoorlijk zichtbaar is.

Interesse? De broek is nu in de sale en kost slechts 25 euro.

Ontdek meer