H&M en 'Sex Education' brengen samen collectie uit

Karen Luiken-26 juli 2021 om 12:15

Je kan het bijna niet gemist hebben, maar het derde seizoen van ‘Sex Education’ zit eraan te komen. Een heuglijk feitje dat gevierd wordt door H&M. De kledingwinkel slaat voor een back-to-campus geïnspireerde collectie de handen ineen met de populaire Netflix-hit.

Wie de eerdere twee seizoenen van ‘Sex Education’ heeft gezien, weet dat onderwerpen als vrouwelijke empowerment, zelfliefde en transparantie hoog op het lijstje van de makers van de show staan. H&M speelt daar op in door een campagne te creëren die zich richt op herkenbare en sterke momenten uit de serie.

De kledingstukken uit de lijn bevatten bijna allemaal een rood kleurtje en het logo van de fictieve stad Moordale. Het ene item heeft een leuke print van Otis of Maeve, het andere item is voorzien van een tekst. Er zijn shirts, broeken, rokjes, vesten, tassen en petten. Allemaal in de retro-stijl die je van een ‘Sex Education’-collectie verwacht.

Je vind de kledingstukken vanaf 9 augustus in de (online) winkel van H&M.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Levi's onthult gloednieuwe sneaker

Karen Luiken-20 januari 2022 om 17:28

Hoewel Levi’s vooral bekendstaat om zijn stijlvolle jeans, kun je bij het merk ook terecht voor allerlei andere kledingstukken. Shirts, truien, jasjes en zelfs sneakers: je vindt het allemaal terug in het uitgebreide aanbod. En alsof je nog niet genoeg keuzestress had als je naar de collecties van Levi’s kijkt, komen er nu nog wat pareltjes bij.

Levi’s introduceert LS1, sneakers die gemaakt worden van gekatoeniseerde hennep. De schoenen komen er in verschillende modellen die allemaal geïnspireerd zijn op skatewear. Ze gaan gepaard met een dikke zool, contrasterende sierstiksels, metalen ogen in de stijl van klinknagels en een rode lus aan de hiel.

Je kunt zowel kiezen voor een lage als een hoge variant. De lage wordt gelanceerd in de kleuren indigoblauw, zwart, okergeel en ecru. De hoge is beschikbaar in de kleuren ecru en zwart.

Hebben? Nog héél even geduld. De schoenen worden op 21 februari gereleaset op de webshop van Levi’s. Twee weken later vind je ze ook in fysieke winkels.

1
2

Timothée Chalamet lanceert eerste eigen hoodie

Dieter Blarinckx-23 december 2021 om 07:19

De Frans-Amerikaanse acteur Timothée Chalamet heeft via zijn eigen instagram bekendgemaakt dat hij een eigen hoodie lanceert. Die hoodie is een samenwerking met Haider Ackermann.

De hoodie komt er niet zomaar, want Timothée en Haider wilden al langer samen iets doen maar vonden nooit de juiste opportuniteit. In augustus hoorden de twee over de humanitaire crisis in Afghanistan, waarna ze de koppen even bij mekaar staken. De volledige opbrengst van de hoodie gaat 100% naar Afghanistan Libre, een organisatie die zich ter plaatste inzet voor de getroffenen van de crisis.

De witte hoodie is in twee maten beschikbaar, in medium en large. Voor één exemplaar betaal je zo'n 175 euro. Meer info kan je hier vinden.

Ontdek meer