Levensecht 'Squid Game'-event vindt binnenkort plaats in Hasselt

Nico De Greef-23 oktober 2021 om 14:23

'Squid Game'-fans die maar geen genoeg kunnen krijgen van de Koreaanse Netflixserie, kunnen binnenkort zelf de actie vanop de eerste rij meemaken. Op 27 november organiseert Escape House namelijk een heus 'Squid Game'-event in Hasselt. En ja, er valt ook wat te winnen!

In 'Squid Game' nemen 465 deelnemers het tegen elkaar op in een reeks kinderspelletjes om kans te maken op een grote som geld. Iets dat de deelnemers echter niet weten is dat, wanneer ze een spel verliezen, ze dat met hun leven bekopen.

Escape House wil fans van de onverwachte hitserie nu zelf de kans geven om deel te nemen aan het spel. Al zullen verliezers dit keer gelukkig wel weer levend naar huis kunnen terugkeren.

Op zaterdag 27 november organiseert Escape House Leuven in een pand te Hasselt een heus 'Squid Game'-evenement waar maar liefst honderd deelnemers het tegen elkaar zullen opnemen in een reeks kinderspelletjes, waarbij 'gemaskerde' personeelsleden de deelnemers in de gaten zullen houden. "De winnaar gaat naar huis met € 1000 euro of een gelijkwaardige prijs", aldus de organisatie. Om alle deelnemers een eerlijke kans op overwinning te geven, wordt er geen informatie over de spelletjes op voorhand gecommuniceerd.

Klinkt als easy money? Inschrijven kan nog steeds via deze link, maar we raden je aan snel te zijn. Alle beschikbare plaatsen zijn namelijk al bijna helemaal volzet. Om te mogen deelnemen aan het evenement moet je minstens 16 jaar oud zijn. Een ticket kost 100 euro.

Metejoor kondigt extra concerten aan in Gent en Oostende

Karen Luiken-19 november 2021 om 14:15

Goed nieuws voor fans die dolgraag naar een concert van Metejoor willen, maar het tot nu toe niet voor elkaar kregen een ticket te bemachtigen. De artiest, echte naam Joris van Rossem, kondigt extra concerten aan in Gent en Oostende!

De eerste theatertournee van Metejoor werd met groot enthousiasme onthaald. Fans kochten massaal tickets in en dat zorgde al snel voor uitverkochte zalen. De zanger besloot daarom twee extra shows aan zijn toerschema toe te voegen, maar ook daarvoor lopen de kaartjes storm. Hoog tijd dus om opnieuw twee data aan te kondigen!

Met de extra toegevoegde shows staat Metejoor komend voorjaar maar liefst zeven keer op het podium met zijn tournee. De twee nieuwste staan gepland voor zaterdag 16 april in Capitole Gent en zaterdag 23 april in Kursaal Oostende. Daarvoor zijn nog tickets verkrijgbaar. De andere optredens vinden plaats op 26 & 27 maart (Antwerpen), 15 april (Gent), 18 april (Leuven) en 6 mei (Hasselt).

Jaël Ost, Ilias El Kostit en Maximiliaan Verheyen ontdekken FACTS 2021

Simon Smetryns-15 november 2021 om 17:35

Na lange tijd stonden we eindelijk terug op FACTS! Ilias El Kostit en Insider Jaël Ost kregen een rondleiding van niemand minder dan Batman Maximiliaan Verheyen.

Ontdek meer