Levensecht 'Squid Game'-event vindt binnenkort plaats in Hasselt

Nico De Greef-23 oktober 2021 om 14:23

'Squid Game'-fans die maar geen genoeg kunnen krijgen van de Koreaanse Netflixserie, kunnen binnenkort zelf de actie vanop de eerste rij meemaken. Op 27 november organiseert Escape House namelijk een heus 'Squid Game'-event in Hasselt. En ja, er valt ook wat te winnen!

In 'Squid Game' nemen 465 deelnemers het tegen elkaar op in een reeks kinderspelletjes om kans te maken op een grote som geld. Iets dat de deelnemers echter niet weten is dat, wanneer ze een spel verliezen, ze dat met hun leven bekopen.

Escape House wil fans van de onverwachte hitserie nu zelf de kans geven om deel te nemen aan het spel. Al zullen verliezers dit keer gelukkig wel weer levend naar huis kunnen terugkeren.

Op zaterdag 27 november organiseert Escape House Leuven in een pand te Hasselt een heus 'Squid Game'-evenement waar maar liefst honderd deelnemers het tegen elkaar zullen opnemen in een reeks kinderspelletjes, waarbij 'gemaskerde' personeelsleden de deelnemers in de gaten zullen houden. "De winnaar gaat naar huis met € 1000 euro of een gelijkwaardige prijs", aldus de organisatie. Om alle deelnemers een eerlijke kans op overwinning te geven, wordt er geen informatie over de spelletjes op voorhand gecommuniceerd.

Klinkt als easy money? Inschrijven kan nog steeds via deze link, maar we raden je aan snel te zijn. Alle beschikbare plaatsen zijn namelijk al bijna helemaal volzet. Om te mogen deelnemen aan het evenement moet je minstens 16 jaar oud zijn. Een ticket kost 100 euro.

To do: Studio 100 lanceert belevingsexpo in Oostende!

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 14:47

Van 8 juli tot en met 4 september kan je je in het Kursaal van Oostende helemaal onderdompelen in de wereld van Studio 100. Niet alleen met de bootcamp van K3, maar ook met de exclusieve Studio 100 belevingsexpo!

Plop, Bumba, K3, Mega Mindy, Samson & Marie, Piet Piraat en nog vele andere Studio 100-figuren nemen jong en oud mee doorheen de rijkgevulde geschiedenis van Studio 100. Bezoekers kunnen zich verwachten aan een leuke en verrassende belevingsexpo waar ‘fun’ en ‘doen’ centraal staan. Decors, kostuums, weetjes, doe- activiteiten,… de expo biedt puur plezier voor de hele familie.

Bezoekers krijgen bij het binnenkomen een exclusieve gratis “Studio 100 Aan Zee”-strip die ze doorheen de expo zelf kunnen vervolledigen door de ontbrekende plaatjes te verzamelen. De strip is exclusief getekend in het kader van deze expo én enkel deze zomer te verkrijgen in Kursaal Oostende.

Tickets zijn nu te koop via deze website! Een ticket voor de expo kost 16 euro, maar je kan ook een combi kopen (mét toegang tot de K3 bootcamp) voor 26 euro!

ABSOLUT geeft festivalliefhebbers de kans op een Tomorrowland-ervaring 

Karen Luiken-29 juni 2022 om 12:30

Over twee dikke weken barst Tomorrowland los. We hebben er zó veel zin in, dat het wachten oneindig lang lijkt te duren. Wodkamerk ABSOLUT voelt met festivalliefhebbers mee en geeft hen de kans op een unieke Tomorrowland-ervaring.

ABSOLUT organiseert een evenement waar je niet alleen de sterren van de hemel kunt dansen, maar ook nog eens een plekje op Tomorrowland of een van de andere prijzen kunt bemachtigen.

Het gaat allemaal plaatsvinden op het Theaterplein in Antwerpen. Jana Vitiligo en DJ Licious komen langs voor het draaien van fijne plaatjes. Enige wat jij hoeft te doen is op een feestelijk verlichte dansvloer je beste moves showen. Stopt de muziek? En komt het nummer van jouw polsbandje overeen met het nummer dat je ziet op het scherm? Dan ben jij misschien wel de gelukkige die naar Tomorrowland gaat of één van de andere leuke Tomorrowland prijzen verdient!

De dansvloer van ABSOLUT x Tomorrowland opent vrijdag om 20.30 uur.
Be there or be square.

Klik hier voor meer info!

Ontdek meer