Hoofdrolspelers 'Outer Banks' onthullen details nieuw seizoen

Karen Luiken-26 juli 2021 om 04:00

De terugkeer van ‘Outer Banks’ laat niet lang meer op zich wachten. Over vier dagen verschijnt het tweede seizoen op Netflix. Wat we daarvan kunnen verwachten? Een aantal hoofdrolspelers geeft een tipje van de sluier.

De geliefde Pogues keren voor het nieuwe seizoen allemaal weer terug. Terwijl Kiara, JJ en Pope starten met een nieuw schooljaar, rouwen ze nog altijd om John B en Sarah. Onterecht, want wat ze niet weten is dat het koppel de storm uit de finale-aflevering van het eerste seizoen heeft overleefd.

Madelyn Cline, Sarah in de serie, laat in een gesprek met EW weten dat haar personage het niet makkelijk gaat krijgen. Ze worstelt met het maken van een keuze tussen de Pogues en haar eigen familie. “Het is een strijd tussen zekerheid en veiligheid. Als ze haar familie kiest, zal er voor haar worden gezorgd, maar dat moreel past niet bij haar. Ze heeft het echt moeilijk met die beslissing.”

Relatieproblemen
Maar dat is niet het enige probleem dat Sarah dit seizoen voor haar kiezen krijgt. Ook met John B loopt niet alles even soepel. Daarover zegt ze: “De realiteit komt hard aan. Ze zijn verstrikt geraakt een een roman, maar is die echt? Zal het zo blijven?" Chase Stokes, de acteur die John B speelt, bevestigt de relatietwijfels en zegt: “De relatie is erg snel tot stand gekomen, het tweede seizoen zal hen op de proef stellen.”

Goed, genoeg over Sarah en John B. Want er is nóg een connectie waar we meer over willen weten: Kiara en Pope. Zij sloten het eerste seizoen af met een zoen. Zetten ze hun prille romance voort? “Pope probeert erachter te komen wat die kus met Kiara was, maar alles wat ze hebben meegemaakt, maakt het moeilijk. In de loop van dit seizoen zullen we ze zien ontdekken wat ze voor elkaar voelen”, zegt Jonathan Daviss aka Pope.

Buitengesloten
JJ voelt zich ondertussen het vijfde wiel aan de wagen. En dat is niet alleen omdat al zijn vrienden zich nu settelen. “Hij vraagt zich af of hij het wel redt zonder John B. JJ heeft het gevoel dat hij alleen zijn vrienden heeft. Hij begrijpt waarom Kiara en Pope elkaar nodig hebben, maar tegelijkertijd is hij bang dat hij buitengesloten zal worden”, aldus Rudy Pankow, de acteur die verantwoordelijk is voor de rol van JJ.

Zien: nieuwe beelden van tweede seizoen ‘Bridgerton’

Dieter Blarinckx-22 januari 2022 om 10:23

Vanaf 25 maart kan je via Netflix genieten van het langverwachte tweede seizoen van de successerie ‘Bridgerton’. En hoewel er nog geen échte trailer verschenen is, heeft Netflix wél al enkele nieuwe beelden gedropt via sociale media!

“My oh my... Kan iemand aan Lady Whistledown vragen of we meer voorproefjes van Bridgerton seizoen 2 mogen? Pretty please?” klinkt het bij de post van Netflix Nederland & België.

Het tweede seizoen zal vanaf 25 maart te streamen zijn via Netflix.

Check de gloednieuwe beelden hier:

Vervolg op ‘Chicken Run' in de maak

Dieter Blarinckx-22 januari 2022 om 08:47

Netflix heeft eind deze week aangekondigd dat ze samen met productiehuis Aardman werken aan een vervolg op de meest succesvolle stop-motion-film aller tijden, ‘Chicken Run’. De eerste film is na 22 jaar nog steeds een énorm succes en is zelfs uitgegroeid tot een ware stop-motion-klassieker. Vanaf 2023 zal de film al te streamen zijn via Netflix. En méér zelfs: ook de cast werd al bekendgemaakt!

‘Chicken Run: Dawn of the Nugget’ zal de gekende personages bevatten, maar praktisch de hele stemmencast werd vervangen. Mel Gibson, die in het origineel de rol van haantje Rocky vertolkte, zal bijvoorbeeld vervangen worden door de jongere acteur Zachary Levi (bekend van ‘Shazam!’). Julia Sawalha, die hoofdrolpersonage Ginger speelde, moet onderdoen voor de jongere actrice Thandie Newton. Dat maakte Het Laatste Nieuws bekend.

‘Chicken Run: Dawn of the Nugget’, vanaf 2023 te streamen via Netflix!

Ontdek meer