Hoofdrolspelers 'Outer Banks' onthullen details nieuw seizoen

Karen Luiken-26 juli 2021 om 04:00

De terugkeer van ‘Outer Banks’ laat niet lang meer op zich wachten. Over vier dagen verschijnt het tweede seizoen op Netflix. Wat we daarvan kunnen verwachten? Een aantal hoofdrolspelers geeft een tipje van de sluier.

De geliefde Pogues keren voor het nieuwe seizoen allemaal weer terug. Terwijl Kiara, JJ en Pope starten met een nieuw schooljaar, rouwen ze nog altijd om John B en Sarah. Onterecht, want wat ze niet weten is dat het koppel de storm uit de finale-aflevering van het eerste seizoen heeft overleefd.

Madelyn Cline, Sarah in de serie, laat in een gesprek met EW weten dat haar personage het niet makkelijk gaat krijgen. Ze worstelt met het maken van een keuze tussen de Pogues en haar eigen familie. “Het is een strijd tussen zekerheid en veiligheid. Als ze haar familie kiest, zal er voor haar worden gezorgd, maar dat moreel past niet bij haar. Ze heeft het echt moeilijk met die beslissing.”

Relatieproblemen
Maar dat is niet het enige probleem dat Sarah dit seizoen voor haar kiezen krijgt. Ook met John B loopt niet alles even soepel. Daarover zegt ze: “De realiteit komt hard aan. Ze zijn verstrikt geraakt een een roman, maar is die echt? Zal het zo blijven?" Chase Stokes, de acteur die John B speelt, bevestigt de relatietwijfels en zegt: “De relatie is erg snel tot stand gekomen, het tweede seizoen zal hen op de proef stellen.”

Goed, genoeg over Sarah en John B. Want er is nóg een connectie waar we meer over willen weten: Kiara en Pope. Zij sloten het eerste seizoen af met een zoen. Zetten ze hun prille romance voort? “Pope probeert erachter te komen wat die kus met Kiara was, maar alles wat ze hebben meegemaakt, maakt het moeilijk. In de loop van dit seizoen zullen we ze zien ontdekken wat ze voor elkaar voelen”, zegt Jonathan Daviss aka Pope.

Buitengesloten
JJ voelt zich ondertussen het vijfde wiel aan de wagen. En dat is niet alleen omdat al zijn vrienden zich nu settelen. “Hij vraagt zich af of hij het wel redt zonder John B. JJ heeft het gevoel dat hij alleen zijn vrienden heeft. Hij begrijpt waarom Kiara en Pope elkaar nodig hebben, maar tegelijkertijd is hij bang dat hij buitengesloten zal worden”, aldus Rudy Pankow, de acteur die verantwoordelijk is voor de rol van JJ.

'Bridgerton'-actrice verklapt details over tweede seizoen

Karen Luiken-20 september 2021 om 07:24

Het wachten op het nieuwe seizoen van ‘Bridgerton’ is killing. Het duurt lang, het is niet bekend wanneer het zal verschijnen en ook andere grote details ontbreken nog. We weten inmiddels dat Anthony dit keer centraal staat in het verhaal, maar wat gaat er verder gebeuren? Actrice Nicola Coughlan geeft een klein tipje van de sluier.

Waar het eerste seizoen vooral om Daphne en Simon draaide, is het in het tweede seizoen Anthony die in de kijker wordt gezet. We volgen hem terwijl hij op reis gaat om een geschikte vrouw te vinden. Maar dingen veranderen wanneer hij Kate ontmoet.

Het zal je niet verbazen dat we meer te weten krijgen over Anthony, maar ook Penelope aka Lady Whistledown zullen we beter leren kennen. Dat zegt Nicola Coughlan, de actrice die haar speelt, in een gesprek met ET Online. “Het wordt een stuk pittiger. Je gaat meer kanten van haar zien. We ontdekken aan het einde van het eerste seizoen dat ze Lady Whistledown is, maar daar bleef het toen ook bij. In het tweede seizoen gaan we verder. Je gaat haar beter ontdekken. Ze is een brutale meid.”

Temptation-mannen volledig van de kaart na eerste kampvuurbeelden

Karen Luiken-18 september 2021 om 04:00

De eerste beelden van hun liefjes kwamen keihard aan bij de dames, maar ook het kampvuur van de heren slaat in als een bom. Vooral bij Bert. Hij is volledig de kluts kwijt als hij ziet hoe ‘zijn’ Delphine zich in de andere villa gedraagt. Zijn compagnon Wout probeert hem nog moed in te praten, maar of dat lukt? Je ziet het terug in onderstaand fragment.

Ontdek meer