Ex brengt digitale ode aan Naya Rivera

Karen Luiken-26 juli 2021 om 04:00

Het was afgelopen weekend precies één jaar geleden dat Naya Rivera naar haar laatste rustplaats werd gebracht. Haar ex Ryan Dosrsey kan het nog altijd niet geloven dat de ‘Glee’-ster er niet meer is. Via social media brengt hij haar een digitale ode.

Naya overleed vorig jaar tijdens een boottochtje met haar zoon. De actrice nam een duik, maar keerde niet meer terug. Dagenlang werd er naar haar gezocht, totdat haar lichaam op 13 juli levenloos werd gevonden. “Ik kan het nog steeds niet geloven”, schrijft haar ex Ryan. “Het jaar is omgevlogen, zo snel dat het niet lijkt alsof er al een jaar voorbij is gegaan.”

Hij laat weten dat het met Josey, het zoontje dat het voormalige koppel samen kreeg, goed gaat. “Hij is een veerkrachtige, sterke jongen. Hij mist je, maar weet dat hij je weer zal zien (...) Vlieg hoog, rust in vrede, wetende dat het goed met hem gaat. Hij wordt goed opgevoed, heeft veel familie en mensen om zich heen die van hem houden. En van jou.”

Kanye West koopt appartement in België

Karen Luiken-24 september 2021 om 06:51

Kanye West zal in het vervolg wat vaker in ons land te vinden zijn. Althans, dat is waarschijnlijk de bedoeling nu hij een appartement in Wijnegem zou hebben gekocht.

Volgens HLN zou het gaan om een optrekje bij Kanaal, een voormalige jeneverstokerij die is omgebouwd tot een particuliere kunstgalerie, luxe woningen en lofts. Het huis zou officieel niet te koop hebben gestaan.

Hoewel ze bij Kanaal niet bevestigen of Kanye inderdaad een woning heeft gekocht, geven mensen in de omgeving wel aan dat de rapper in de buurt is.

Mochten de geruchten kloppen, dan is het al het tweede optrekje dat Kanye in korte tijd koopt. Niet zo lang geleden legde hij nog 57 miljoen dollar neer voor een strandhuis in Malibu. Ook heeft hij woningen in Wyoming en Chicago.

EOTB-ster Jørney gaat voor compleet nieuwe look

Karen Luiken-23 september 2021 om 07:59

Er zijn veel transformaties gaande in het leven van Jørney Hendrikx. Terwijl de ‘Ex On The Beach’-babe zich klaarmaakt voor de komst van haar eerste kindje en daarmee een nieuw hoofdstuk in haar leven, verandert ook haar uiterlijk langzaam maar zeker. En daarmee bedoelen we niet alleen haar buik, die natuurlijk boller en boller wordt. Ook haar kapsel heeft een metamorfose gekregen.

Jørney vond het hoog tijd voor een nieuwe look en heeft haar blonde lokken daarom ingeruild voor vlechtjes. Heel veel vlechtjes. Op haar Instagram-account vinden we een foto van het eindresultaat. “Maak een verandering. Lach meer. Wees opgewonden”, schrijft ze erbij.

Fans zijn enthousiast over het kapsel. “Omg, staat je prachtig”, zegt er een. “Waauw zo knap”, aldus een ander. En een derde: “Wat zie je er prachtig uit.”

Ontdek meer