Ex brengt digitale ode aan Naya Rivera

Karen Luiken-26 juli 2021 om 04:00

Het was afgelopen weekend precies één jaar geleden dat Naya Rivera naar haar laatste rustplaats werd gebracht. Haar ex Ryan Dosrsey kan het nog altijd niet geloven dat de ‘Glee’-ster er niet meer is. Via social media brengt hij haar een digitale ode.

Naya overleed vorig jaar tijdens een boottochtje met haar zoon. De actrice nam een duik, maar keerde niet meer terug. Dagenlang werd er naar haar gezocht, totdat haar lichaam op 13 juli levenloos werd gevonden. “Ik kan het nog steeds niet geloven”, schrijft haar ex Ryan. “Het jaar is omgevlogen, zo snel dat het niet lijkt alsof er al een jaar voorbij is gegaan.”

Hij laat weten dat het met Josey, het zoontje dat het voormalige koppel samen kreeg, goed gaat. “Hij is een veerkrachtige, sterke jongen. Hij mist je, maar weet dat hij je weer zal zien (...) Vlieg hoog, rust in vrede, wetende dat het goed met hem gaat. Hij wordt goed opgevoed, heeft veel familie en mensen om zich heen die van hem houden. En van jou.”

Dit is het afvalgeheim van Rebel Wilson

Karen Luiken-12 januari 2022 om 11:47

Rebel Wilson is maar liefst 35 kilo afgevallen. Zonder gek dieet, zonder sportschool. Hoe ze dat in hemelsnaam gedaan heeft? Ze onthult het in een gesprek met 'Apple Fitness+'.

De ‘Pitch Perfect’-actrice heeft geen drastische dingen hoeven doen om te komen waar ze nu is. Het enige wat ze wél heeft gedaan, is wandelen. Iedere dag een uur lang.

“Ik weet dat ik in een luxe positie zit met de meest geweldige personal trainers om me heen”, zegt Rebel. “Maar ik wil dat jullie weten dat ik vooral heb gewandeld. Dat is gratis. Iedereen kan het en het is veilig.”

De actrice voegt toe dat wandelen voor haar lichaamstype de beste manier is om vet te verliezen. “Mijn grootste tip is om naar buiten te gaan en te lopen. Als je dat een uur kunt doen, is dat het beste. Breng je lichaam gewoon in beweging.”

Temptations Jaydi laat van zich horen na breuk met Ricky

Karen Luiken-12 januari 2022 om 08:58

Een paar dagen geleden verrasten Jaydi en Ricky van ‘Temptation Island’ al hun volgers met een schokkend nieuwtje. Ze hebben besloten uit elkaar te gaan. Over een duidelijke reden hielden de twee hun lippen stijf op elkaar, maar Jaydi heeft nu toch besloten haar fans wat meer tekst en uitleg te geven.

Jaydi en Ricky leerden elkaar kennen tijdens ‘Temptation Island’. Jaydi deed samen met haar vriend Sonny mee aan het programma, maar viel al snel voor de charmes van de knappe Ricky. Ze ging een relatie met hem aan en was zielsgelukkig. Tot nu.

“Nooit hadden wij verwacht dat we op dit punt zouden komen. Helaas hebben wij beide besloten dat aan ons liefdesavontuur een einde is gekomen”, schreef Jaydi vorige week in een bericht op Instagram.

De realityster kreeg ontzettend veel vragen over de breuk en beantwoordt er nu een paar tijdens een Q&A. Zo vertelt ze onder meer dat het een gezamenlijke beslissing was. “Dit is niet iets wat we hadden gewild, maar het is beter zo. We spreken elkaar nog steeds, hebben absoluut geen ruzie en dat willen we zo houden.”

Het voormalige koppel heeft twee hondjes samen en zal onder meer om die reden contact blijven houden. Ondertussen probeert Jaydi zich sterk te houden. “Ik probeer zoveel mogelijk afleiding te vinden. En gewoon door te gaan met alles waar ik mee bezig was”, schrijft ze. “Tuurlijk zijn er momenten dat ik even moet huilen en mij kut voel, maar dat hoort erbij en ook dat is gewoon oké.”

Ontdek meer