Beruchte scène in 'Sex/Life 'gebruikte wel degelijk penisprothese

Dieter Blarinckx-25 juli 2021 om 20:39

Wie al gekeken heeft naar de nieuwe Netflix-serie ’Sex/Life’, of gewoon vaak op TikTok te vinden is, zal vast en zeker al gehoord hebben over die beruchte douchescène. Ondertussen is het een ware meme geworden op TikTok en doen de beelden van het abnormaal grote geslachtsdeel de ronde op sociale media, maar hoe écht was die penis nu eigenlijk? Voor wie trouwens nog niet weet om welke scène het gaat: zet de derde aflevering op van ‘Sex/Life’ en scroll tot 19m50s en aanschouw….

“Mensen vragen me regelmatig of het echt is of een prothese. En ik kan alleen maar zeggen wat Adam Demos er over zegt: ‘Een gentleman vertelt zoiets niet.’ Dus laten we het over aan de verbeelding van de kijker”, klinkt het bij de bedenker van de serie, Stacy Rukeyser.

Maar toch onthulde een crewlid dat er een prothese werd gebruikt om de penis abnormaal groot te laten lijken. Zo zie je maar!

‘Sex/Life’ is nu te streamen via Netflix!

Netflix maakt releasedatum tweede seizoen 'Tiger King' bekend

Karen Luiken-26 september 2021 om 07:42

Het duurt niet lang meer voordat het tweede seizoen van ‘Tiger King’ online komt te staan. De serie, die razend populair werd aan het begin van de coronapandemie, keert terug op 17 november. Dat heeft Netflix zaterdag bekendgemaakt tijdens een virtueel fan-evenement.

Het tweede seizoen van ‘Tiger King’ werd niet zo lang geleden aangekondigd. Netflix belooft dat de nieuwe afleveringen ‘net zoveel chaos en waanzin’ zullen bevatten als die van het eerste deel. Hoewel er nog niks duidelijk is over de verhaallijn, zijn er wel al beelden voorbij gekomen van Joe Exotic. Hij zit momenteel een gevangenisstraf van 22 jaar uit wegens het plannen van een moord op Carole Baskin en dierenmishandeling.

Of het tweede seizoen net zo’n groot succes wordt als het eerste, is nog maar de vraag. Daar keken in de eerste vier weken na de première in maart 2020 zo’n 64 miljoen huishoudens naar.

Nieuwe seizoen 'The Crown' pas eind 2022 te streamen

Dieter Blarinckx-26 september 2021 om 07:30

Gisterenavond lanceerde Netflix een video waarin de Britse actrice Imelda Staunton een update gaf over het nieuwe seizoen van 'The Crown'. Staunton zal voor het vijfde en zesde seizoen van de populaire koninklijke serie in de huid kruipen van Queen Elizabeth II. We zien haar trots en statig achter haar bureau, op de set van het nieuwe seizoen.

Staunton vertelt dat ze met veel trots de fakkel overneemt van Claire Foy en Olivia Colman, en dat het filmen van seizoen 5 nu écht begonnen is.

Ook geeft ze helaas mee dat fans nog wel even zullen moeten wachten. Het nieuwe seizoen zal immers pas vanaf november 2022 te streamen zijn via Netflix.

Maar hey, misschien een ideaal moment om nog eens alle voorgaande seizoenen te streamen? ;-)

Bekijk haar persoonlijke boodschap hieronder:

Ontdek meer