Beruchte scène in 'Sex/Life 'gebruikte wel degelijk penisprothese

Dieter Blarinckx-25 juli 2021 om 20:39

Wie al gekeken heeft naar de nieuwe Netflix-serie ’Sex/Life’, of gewoon vaak op TikTok te vinden is, zal vast en zeker al gehoord hebben over die beruchte douchescène. Ondertussen is het een ware meme geworden op TikTok en doen de beelden van het abnormaal grote geslachtsdeel de ronde op sociale media, maar hoe écht was die penis nu eigenlijk? Voor wie trouwens nog niet weet om welke scène het gaat: zet de derde aflevering op van ‘Sex/Life’ en scroll tot 19m50s en aanschouw….

“Mensen vragen me regelmatig of het echt is of een prothese. En ik kan alleen maar zeggen wat Adam Demos er over zegt: ‘Een gentleman vertelt zoiets niet.’ Dus laten we het over aan de verbeelding van de kijker”, klinkt het bij de bedenker van de serie, Stacy Rukeyser.

Maar toch onthulde een crewlid dat er een prothese werd gebruikt om de penis abnormaal groot te laten lijken. Zo zie je maar!

‘Sex/Life’ is nu te streamen via Netflix!

'The Santa Clause' krijgt serie op Disney+

Dieter Blarinckx-15 januari 2022 om 09:51

Hoewel Kerstmis nu toch al enkele weken achter ons ligt, heeft Disney aangekondigd dat niemand minder dan Tim Allen binnenkort zijn rol als Scott Calvin zal hernemen voor een serie rond ‘The Santa Clause’! De productie zou al in maart starten.

De serie gaat verder op de originele trilogie en volgt Scott, die zich realiseert dat hij niet voor eeuwig de Kerstman kan blijven. Zo zal hij in de serie op zoek gaan naar een waardige vervanger, iemand die het waardig is om de mantel van de Kerstman te dragen.

De eerste film ‘The Santa Clause’ uit ’94 was een énorm succes en blijft tot op vandaag nog een echte kerstklassieker bij jong en oud.

Naar alle waarschijnlijkheid zal de nieuwe serie vanaf de winter van 2022 te streamen zijn via Disney+.

Het vierde seizoen van 'Mocro Maffia' heeft een nieuwe trailer

Karen Luiken-15 januari 2022 om 08:13

‘Mocro Maffia’ keert terug. Met nog meer spannende verhaallijnen, nog meer geweld, nog meer drugs en nog meer drama. Een paar weken geleden werden we al getrakteerd op een voorproefje in de vorm van een kleine clip. Nu volgt er een officiële trailer.

Het vierde seizoen gaat verder waar het vorige gebleven is. We zien hoe Paus de strijd opnieuw aangaat nadat hij op het randje van de dood balanceerde. We zien Tatta bij een graf. We zien Romana die een terugkeer maakt én we zien hoe de cast wordt uitgebreid door het nieuwe personage Meltem. Laatstgenoemde werd onlangs voorgesteld in een kortfilm en richt zich op een criminele wereld waarin creditcardfraude centraal staat.

“Het verraad wordt groter en heftiger dan ooit”, schrijft Videoland bij de trailer. Kijk, dat belooft veel goeds! De nieuwe afleveringen verschijnen 28 januari op Videoland en Streamz.

Ontdek meer