Letitia Wright uit ‘Black Panther’ geschreven?

Dieter Blarinckx-25 juli 2021 om 12:40

Het lijkt erop dat Letitia Wright, de actrice die de rol speelde van Shuri in de eerste ‘Black Panther’-film, niet meer te zien zal zijn in de sequel. Verschillende bronnen beweren immers dat ze uit de film is geschreven aangezien ze zich ook openlijk niet laat vaccineren. Er is intussen zelfs al iemand anders gecast volgens die insiders.

De 27-jarige actrice kwam afgelopen december in de spotlights nadat ze openlijk bekendmaakte dat ze zich niet wou laten vaccineren. Dat zorgde natuurlijk voor een serieuze daling van haar populariteit.

“Als je niet akkoord gaat met de mening van de grote meute en je voor jezelf denkt... dan word je gecanceld. We weten niet wat er in deze vaccins zit, of wat de gevolgen zijn”, schreef ze op Twitter. Ook heeft ze intussen nog enkele Tweets geplaatst over het cancellen van ‘Black Panther: Wakanda Forever’.

Zowel Marvel als Letitia hebben nog niet gereageerd op de geruchten.

Opnames ‘Black Panther: Wakanda Forever’ terug gestart

Dieter Blarinckx-16 januari 2022 om 08:59

Goed nieuws voor de Marvelfanaten onder jullie want Marvel & Disney hebben laten weten dat de opnames van de sequel op de monsterhit ‘Black Panther’, ‘Wakanda Forever’, terug gestart zijn. Actrice Letitia Wright, die in de film de zus van de overleden hoofdrolspeler Chadwick Boseman speelt, keert terug in een belangrijkere rol. Er gaan zelfs roddels de ronde dat Marvel van plan is om haar de fakkel te laten overnemen van haar broer.

De productie werd meermaals stopgezet door de opflakkering van het coronavirus, maar als alles vanaf nu goed verloopt, zou de film dit najaar nog in de zalen te zien zijn.

‘Encanto’ kent grootste hit sinds ‘Let It Go’!

Dieter Blarinckx-15 januari 2022 om 10:15

‘Encanto’, de gloednieuwe animatiefilm van Disney, heeft een zotte hit beet met ‘We Don’t Talk About Bruno’. Het lied is zelfs hét populairste lied sinds ‘Let It Go’ uit Frozen. En dat wil wel al wat zeggen…

‘We Don't Talk About Bruno’ staat zo plots naast Adele en Lil Nas X in de Billboard Hot 100. Ook op Spotify is het één van de meest gestreamde tracks van het moment, om over TikTok maar te zwijgen…

De muziek werd geschreven door Lin Manuel Miranda, die ook de muziek van ‘Moana’ en ‘Hamilton’ schreef. Momenteel werkt Miranda aan de soundtrack van de opkomende film ‘The Little Mermaid’.

Beluister ‘We Don’t Talk About Bruno’ hier:

Ontdek meer