Letitia Wright uit ‘Black Panther’ geschreven?

Dieter Blarinckx-25 juli 2021 om 12:40

Het lijkt erop dat Letitia Wright, de actrice die de rol speelde van Shuri in de eerste ‘Black Panther’-film, niet meer te zien zal zijn in de sequel. Verschillende bronnen beweren immers dat ze uit de film is geschreven aangezien ze zich ook openlijk niet laat vaccineren. Er is intussen zelfs al iemand anders gecast volgens die insiders.

De 27-jarige actrice kwam afgelopen december in de spotlights nadat ze openlijk bekendmaakte dat ze zich niet wou laten vaccineren. Dat zorgde natuurlijk voor een serieuze daling van haar populariteit.

“Als je niet akkoord gaat met de mening van de grote meute en je voor jezelf denkt... dan word je gecanceld. We weten niet wat er in deze vaccins zit, of wat de gevolgen zijn”, schreef ze op Twitter. Ook heeft ze intussen nog enkele Tweets geplaatst over het cancellen van ‘Black Panther: Wakanda Forever’.

Zowel Marvel als Letitia hebben nog niet gereageerd op de geruchten.

Kanye West koopt appartement in België

Karen Luiken-24 september 2021 om 06:51

Kanye West zal in het vervolg wat vaker in ons land te vinden zijn. Althans, dat is waarschijnlijk de bedoeling nu hij een appartement in Wijnegem zou hebben gekocht.

Volgens HLN zou het gaan om een optrekje bij Kanaal, een voormalige jeneverstokerij die is omgebouwd tot een particuliere kunstgalerie, luxe woningen en lofts. Het huis zou officieel niet te koop hebben gestaan.

Hoewel ze bij Kanaal niet bevestigen of Kanye inderdaad een woning heeft gekocht, geven mensen in de omgeving wel aan dat de rapper in de buurt is.

Mochten de geruchten kloppen, dan is het al het tweede optrekje dat Kanye in korte tijd koopt. Niet zo lang geleden legde hij nog 57 miljoen dollar neer voor een strandhuis in Malibu. Ook heeft hij woningen in Wyoming en Chicago.

'Fifty Shades Freed' komt naar Netflix!

Karen Luiken-24 september 2021 om 05:30

De gebeden van ‘Fifty Shades’-fans worden gehoord. De derde en laatste film uit de erotische reeks komt na veel geduld eindelijk naar Netflix. Dat is natuurlijk goed nieuws, maar er is meer: je hoeft er helemaal niet lang meer op te wachten!

In ‘Fifty Shades Freed’ zien we hoe de pasgetrouwde Christian en Anastasia een prachtige toekomst tegemoet gaan. Althans, dat hopen ze. Er wordt al snel roet in het eten gegooid wanneer Jack Hyde, de voormalige baas van Anastasia, in beeld komt. Hij wil wraak en doet er alles aan om dat te krijgen.

De film met Jamie Dornan en Dakota Johnson in de hoofdrollen zal op 6 oktober op Netflix verschijnen.

Ontdek meer