Dua Lipa draagt juwelen van Belgische designer

Dieter Blarinckx-25 juli 2021 om 12:32

De 25-jarige zangeres Dua Lipa heeft een nieuwe samenwerking met een Belgische designer. Gisteren plaatste ze enkele foto’s op Insta, waarop ze te zien is met mooie oorbellen van het merk BARE, een Belgisch designmerk.

Ontwerper Dries Criel is er natuurlijk énorm trots op! De zangeres koos voor het model BRUTE Diamanti, die in verschillende uitvoeringen te koop is. Voor één oorbel betaal je tussen de 1.255 en 3.000 euro, afhankelijk van de uitvoering.

Ook Lady Gaga was in het verleden al fan van het Belgische merk. Zij droeg nog enkele juwelen van BARE tijdens het New York Pride weekend.

Zien: Shawn Mendes gaat tegen de grond op instagram

Dieter Blarinckx-23 januari 2022 om 09:15

De Canadese zanger Shawn Mendes is niet vies van een hike tussen de bergen in de Hollywood Hills, maar dat verloopt niet altijd vlekkeloos. In zijn laatste post op insta zien we immers hoe de 23-jarige zanger tegen de vlakte gaat bij het afdalen van een helling.

Gelukkig mankeerde hij niets, en bleef zijn killer body ongedeerd.

Check zijn video hier:

Zien: emotionele Adele cancelt tournee

Dieter Blarinckx-22 januari 2022 om 08:39

De Britse zangeres Adele begon normaal aan haar tournee, maar in haar laatste video zit ze even emotioneel samen met haar volgers.

In de video op insta vertelt ze openlijk over haar gevoelens en zegt ze dat ze - met spijt in het hart - haar shows zal annuleren. Volgens haar is de show helemaal niet klaar, is ze zelf niet klaar om terug op het podium te staan en is ze er niet meer zeker van of het een show is die ‘“waardig” genoeg is. Daarnaast is de helft van haar crew uitgevallen door COVID, waardoor ze natuurlijk veel vertraging hebben opgelopen.

Tickethouders zullen persoonlijk op de hoogte gebracht worden via mail.

Bekijk de emotionele video hier:

Ontdek meer