Meer bekend over situatie zwaargewonde EOTB-ster Dusty

Karen Luiken-25 juli 2021 om 10:00

De situatie van Dusty Taconis lijkt heel voorzichtig de goede kant op te gaan. De ‘Ex On The Beach: Double Dutch’-ster raakte afgelopen week betrokken bij een ernstig ongeluk en ligt sindsdien zwaargewond in het ziekenhuis.

Eerder deze week liet het team van Dusty nog weten dat de realityster ‘vecht voor zijn leven’. Nu krijgen fans een nieuwe update. Op het Instagram-kanaal van Dusty Cream, de zonnebrand die Dusty onlangs lanceerde, staat het volgende: ‘Dusty reageert langzamerhand op prikkels en zijn ogen gaan af en toe open. Ook nemen zijn zwellingen rustig af. Laten we positief blijven.’

Het ongeluk gebeurde naar verluidt in de nacht van dinsdag op woensdag. Dusty kwam ten val met een scooter en moest met zware verwondingen naar het ziekenhuis worden gebracht. Shownieuws meldde dat hij vanwege een zwelling in zijn hersenen in coma werd gehouden.

EOTB-ster Jørney gaat voor compleet nieuwe look

Karen Luiken-23 september 2021 om 07:59

Er zijn veel transformaties gaande in het leven van Jørney Hendrikx. Terwijl de ‘Ex On The Beach’-babe zich klaarmaakt voor de komst van haar eerste kindje en daarmee een nieuw hoofdstuk in haar leven, verandert ook haar uiterlijk langzaam maar zeker. En daarmee bedoelen we niet alleen haar buik, die natuurlijk boller en boller wordt. Ook haar kapsel heeft een metamorfose gekregen.

Jørney vond het hoog tijd voor een nieuwe look en heeft haar blonde lokken daarom ingeruild voor vlechtjes. Heel veel vlechtjes. Op haar Instagram-account vinden we een foto van het eindresultaat. “Maak een verandering. Lach meer. Wees opgewonden”, schrijft ze erbij.

Fans zijn enthousiast over het kapsel. “Omg, staat je prachtig”, zegt er een. “Waauw zo knap”, aldus een ander. En een derde: “Wat zie je er prachtig uit.”

Trouble in paradise voor EOTB-sterren Shani en Davey

Karen Luiken-23 september 2021 om 07:23

Het loopt even niet zo lekker tussen ‘Ex On The Beach’-sterren Shani en Davey. Wie op hun Instagram-pagina’s heeft gekeken, zal al hebben opgemerkt dat de twee elkaars foto’s hebben verwijderd. Betekent dit dat ze uit elkaar zijn? Shani geeft in een YouTube-video met Nick Eshuis duidelijkheid.

Het leek tot een paar dagen terug ontzettend goed te gaan tussen Shani en Davey. Ze werden smoorverliefd op elkaar tijdens de opnames van ‘Ex On The Beach’, kregen een relatie en besloten niet veel later te gaan samenwonen. Hoewel ze onlangs nog genoten van een romantisch tripje naar Turkije – waar Davey nota bene door Shani getrakteerd werd op een nieuw gebit – is er nu sprake van trouble in paradise.

Ze hebben bonje met elkaar, legt Shani uit. “Het probleem is dat wij soms andere keuzes maken in het leven. Wij zijn alle twee bekende personen. Iedereen wil onze relatie kapotmaken. Iedereen ziet Davey als een bedrieger, terwijl hij echt een goede man is voor mij. Dat weegt heel hard op je relatie.”

Shani geeft toe dat het niet lekker loopt, maar van een definitieve break spreekt ze nog niet. “Ik kan niet zeggen dat we uit elkaar zijn. We gaan er goed over praten en zien waar we komen. Ik kan niet tegen de media zeggen dat het goed komt, want dat weet ik niet. Maar ik hoop het wel want ik hou met heel mijn hart van hem.”

Ontdek meer