Meer bekend over situatie zwaargewonde EOTB-ster Dusty

Karen Luiken-25 juli 2021 om 10:00

De situatie van Dusty Taconis lijkt heel voorzichtig de goede kant op te gaan. De ‘Ex On The Beach: Double Dutch’-ster raakte afgelopen week betrokken bij een ernstig ongeluk en ligt sindsdien zwaargewond in het ziekenhuis.

Eerder deze week liet het team van Dusty nog weten dat de realityster ‘vecht voor zijn leven’. Nu krijgen fans een nieuwe update. Op het Instagram-kanaal van Dusty Cream, de zonnebrand die Dusty onlangs lanceerde, staat het volgende: ‘Dusty reageert langzamerhand op prikkels en zijn ogen gaan af en toe open. Ook nemen zijn zwellingen rustig af. Laten we positief blijven.’

Het ongeluk gebeurde naar verluidt in de nacht van dinsdag op woensdag. Dusty kwam ten val met een scooter en moest met zware verwondingen naar het ziekenhuis worden gebracht. Shownieuws meldde dat hij vanwege een zwelling in zijn hersenen in coma werd gehouden.

Timtation wordt vader na “geweldige vrijpartij”

Dieter Blarinckx-15 januari 2022 om 10:07

Tim Wauters, beter bekend als Timtation, heeft via sociale media laten weten dat hij voor het eerst vader wordt. En dat doet hij op geheel eigen wijze met de woorden: “Na een geweldige vrijpartij, krijgt Mathis er een broertje of zusje bij”. Die caption staat te lezen naast een foto van zijn vriendin Sofie en zijn stiefzoontje Mathis. De nieuwe baby wordt verwacht in juli.

Tim Wauters heeft al een woelig liefdesleven achter te rug. Zijn deelname aan ‘Temptation Island’ met zijn toenmalige vriendin Deborah, dan viel hij als een blok voor verleidster Cherish, maar dat bleek - na de opnames dan toch - niet wederzijds. Toch vond hij de liefde (en een baby) bij zijn huidige vriendin Sofie.

Proficiat!

Ed Sheeran bouwt begraafplaats in eigen tuin

Karen Luiken-14 januari 2022 om 07:44

Ed Sheeran heeft wilde plannen. De zanger is niet alleen druk met het bouwen van een eigen kerk op zijn uitgestrekte landgoed in Suffolk, hij realiseert er ook meteen zijn eigen begraafplaats bij. Dat meldt The Sun.

De plannen voor de kerk liggen er al een tijdje. Ed wil het bouwwerk compleet maken met een toren, bankjes, altaar en glas-in-loodramen. Maar nu komt daar dus nog een extraatje bij. De ‘Shape of You’-zanger heeft een aanvraag ingediend voor een begraafplaats of graftombe. Die zal worden aangelegd onder zijn kerk en is straks toegankelijk via een luik.

Het landgoed in Suffolk, met de bijnaam Sheeranville, is maar liefst 4,4 miljoen euro waard. Er staan vijf huizen, inclusief een zwembad, boomhut met twee verdiepingen, een pub en voetbalveld.

Ontdek meer