Tweede seizoen 'Emily in Paris' wordt 'intens'

Karen Luiken-25 juli 2021 om 09:43

Het tweede seizoen van ‘Emily in Paris’ belooft intens te worden. Sterker nog: het wordt een achtbaan. Dat zegt Camille Razat in een gesprek met People.

Dat er een tweede seizoen komt, wisten we natuurlijk allang. De opnames zijn in volle gang en dat betekent dat fans zich langzaam maar zeker klaar kunnen maken voor nieuwe afleveringen. Afleveringen die volgens Camille ‘een achtbaan worden’. Zij speelt in de show een goede vriendin van Emily en is tevens de vriendin van Gabriel.

“Het is veel gecompliceerder”, zegt de actrice. “Er zijn veel meer emotionele scènes. Mijn karakter wordt belangrijker. Ik denk dat het tweede seizoen beter wordt dan het eerste.”

Hoewel iedereen natuurlijk groot fan is van Emily, houden we ook van Camille. De actrice die haar speelt weet wel waarom: “Ik denk dat iedereen zo van haar personage houdt omdat ze eenvoudig is. Ze draagt haar vrienden, is beschermend, grappig. Ze heeft geen complex.”

Temptation-mannen volledig van de kaart na eerste kampvuurbeelden

Karen Luiken-18 september 2021 om 04:00

De eerste beelden van hun liefjes kwamen keihard aan bij de dames, maar ook het kampvuur van de heren slaat in als een bom. Vooral bij Bert. Hij is volledig de kluts kwijt als hij ziet hoe ‘zijn’ Delphine zich in de andere villa gedraagt. Zijn compagnon Wout probeert hem nog moed in te praten, maar of dat lukt? Je ziet het terug in onderstaand fragment.

Zien: De trailer van ‘You’ seizoen 3

Lore Ketels-17 september 2021 om 15:52

Binnen een kleine maand is het zo ver, dan komt het langverwachte derde seizoen van ‘You’ uit.

Netflix gaf ons de afgelopen weken al enkele kleine teasers, zo wisten we al dat het kindje van Joe en Love de naam Henry kreeg en dat hun nieuwe buurvrouw een belangrijke rol ging spelen in het nieuwe seizoen.

Maar vanaf vandaag weten we eindelijk meer, sinds een uurtje staat de trailer van het derde seizoen online. En jongens, het beloofd een ongelooflijk spannend seizoen te worden.

De trailer enkel voor meer vragen maar hij geeft toch al enkele belangrijke details prijs.
De mysterieuze buurvrouw krijgt eindelijk een naam en een gezicht: Nathalie, een mooie blonde vrouw waarvan we kunnen zeggen dat ze een beetje op Love lijkt.
Het is ook duidelijk dat niet iedereen het er levend vanaf zal brengen dit seizoen, Joe en Love worden een echt moordkoppel, ze gaan over lijken voor hun liefde.

Wat we wel al weten is dat het nagelbijten gaat zijn vanaf minuut één.

Hou 15 oktober alvast vrij zodat je het hele seizoen kan bingewatchen!

Ontdek meer