Marvel-film ‘Blade’ komt later dan verwacht

Karen Luiken-25 oktober 2024 om 09:35

Helaas: 'Blade' verschijnt niet op de geplande datum. De nieuwe Marvel-film zou eigenlijk in november op het witte doek verschijnen, maar Deadline meldt dat de release voor onbepaalde tijd is uitgesteld.

De komst van ‘Blade’ werd in 2019 al aangekondigd en fans wachten sindsdien met smart tot het zover is. Maar hun geduld wordt op de proef gesteld. De productie en ontwikkeling van de film liepen vertraging op door de coronapandemie én een staking in Hollywood, en bovendien vertrokken er tijdens het maken van de film maar liefst twee regisseurs. Het gevolg daarvan: de releasedatum wordt uitgesteld. Het is nog niet bekend wanneer we de film kunnen verwachten.

'Blade' is een reboot van de gelijknamige film uit 1998. Daarin speelde Wesley Snipes de hoofdrol. In de reboot is die taak weggelegd voor Mahershala Ali.

Netflix lanceert nieuwe functie: 'Momenten'

Chelsy Vanlerberghe-28 oktober 2024 om 14:23

Kijk jij je favoriete Netflix-scènes soms honderd keer opnieuw? Good news, Netflix maakt het je nu nóg makkelijker met een gloednieuwe feature: 'Momenten'! Vanaf nu kan je op je telefoon alle iconische scènes opslaan, herbekijken én delen.

Hoe werkt het? Stel, je kijkt de nieuwste aflevering van 'Bridgerton' en daar is 'ie: dé kus tussen Colin en Penelope. Gewoon even op 'Momenten' tikken, en voilà, de scène wordt opgeslagen in jouw Netflix-collectie onder 'Mijn Netflix'. Vanaf daar kan je het moment zo vaak terugzien als je wil.

Deel je Momenten rechtstreeks via Instagram, Facebook en meer! Zo kunnen al je vrienden zien waarom je zo’n fan bent, en met één klik worden ze naar Netflix gestuurd om zelf mee te genieten. 'Momenten' is nu al beschikbaar op iOS en binnen enkele weken ook voor Android.

Chappell Roan eist excuses van fotograaf

Chelsy Vanlerberghe-28 oktober 2024 om 13:05

Chappell Roan liet zich luid en duidelijk horen op de rode loper van de première van Olivia Rodrigo's 'Guts World Tour'-concertfilm en haalde uit naar een fotograaf.

De Amerikaanse zangeres, die het voorprogramma verzorgde van Olivia Rodrigo, beschuldigde hem ervan haar “zo respectloos” behandeld te hebben tijdens de Grammy Awards eerder dit jaar. “Je schreeuwde tegen mij tijdens de Grammy's… Ja, ik herinner het me nog. Je was zo onbeleefd tegen mij en ik verdien excuses. Je moet je excuses aanbieden", zei de popster in een video die intussen viraal gaat op sociale media.

Dit is niet de eerste keer dat Roan haar frustraties uit tegen de paparazzi. Vorige maand nog stond ze in de spotlights vanwege een andere botsing met een fotograaf tijdens de MTV Video Music Awards. "Hou je bek!" schreeuwde ze toen.

Ontdek meer