Nieuwe teaser van tweede seizoen 'Knokke Off' gedeeld

Karen Luiken-23 oktober 2024 om 07:47

Hoe gaat het verhaal van ‘Knokke Off’ verder? Daar komen we deze winter achter als het tweede seizoen van de reeks op VRT MAX verschijnt. Gloednieuwe beelden geven alvast een klein tipje van de sluier.

De teaser volgt na een al eerder verschenen trailer en laat verschillende personages uit de serie zien. We spotten Louise, Daan en Alexander, maar ook Margaux en Melissa maken hun opwachting.

Het tweede seizoen gaat verder waar het eerste seizoen gestopt is. Terwijl Louise struggelt met mentale problemen, lijkt ze nog steeds geen keuze te kunnen maken tussen Daan en Alex. Komt alles goed, zowel op het gebied van liefde als privé? Komen hun ouders, die meer geheimen lijken te hebben dan hun puberende kinderen, weg met alle problemen die ze hebben veroorzaakt? En hoe loopt het af met het zusje van Alex nadat ze haar eigen vader heeft neergeschoten?

Je ziet het vanaf 6 december!

XINK komt naar de AB in Brussel

Chelsy Vanlerberghe-23 oktober 2024 om 15:58

Op woensdag 23 april 2025 staat de Kempense band XINK weer op het podium van de Ancienne Belgique in Brussel. Ze hebben net hun nieuwe single 'Neem Me Mee' uitgebracht en maken zich klaar om hun album 'Dag Nul' te lanceren in het voorjaar van 2025.

Na hun comeback in 2023, met vier uitverkochte shows in de AB en 8000 tickets verkocht, zijn ze hotter dan ooit. Hun optredens op grote festivals zoals Rock Werchter en Pukkelpop bewezen dat ze meer zijn dan alleen een herinnering aan vervlogen tijden. De nummers 'De Vriendschapsband', 'Laat me vrij', en 'De andere kant' klonken scherper dan ooit, terwijl nieuwe nummers als 'Misschien' en 'Aura' ook goed in de smaak vielen.

Het komende jaar wordt dus een groot avontuur voor XINK. Ze hebben een nieuw bandlid en een eerste langspeler in 20 jaar op komst. Er komt dus een heleboel nieuwe muziek aan en het concert in de AB wordt dé gelegenheid om dat live mee te maken!

Tickets zijn te koop voor €28 vanaf vrijdag 25 oktober om 10u via livenation.be.

Netflix deelt trailer van nieuwe kerstfilm 'Meet Me Next Christmas'

Karen Luiken-23 oktober 2024 om 11:45

Om te vieren dat de feestdagen steeds dichterbij komen, heeft Netflix deze week de trailer van de nieuwe kerstfilm ‘Meet Me Next Christmas’ gedeeld. Wat je daarvan mag verwachten? Precies wat een kerstfilm moet bevatten: een flinke portie romantiek!

‘Meet Me Next Christmas’ gaat over Layla die dolgraag kaartjes voor een concert wil bemachtigen omdat ze daar haar love interest James zou ontmoeten. Maar er is een probleem: de show is uitverkocht. In een poging toch een peperduur kaartje in handen te kunnen krijgen, schakelt ze de knappe en vriendelijke Teddy in. Met alle (romantische) gevolgen van dien...

De hoofdrollen worden gespeeld door Christina Milan, Devale Ellis en Kofi Siriboe. De film is vanaf 6 november op Netflix te zien.

Ontdek meer