Deze 'Big Brother'-ster is zwanger

Karen Luiken-23 oktober 2024 om 07:40

Er breken mooie tijden aan voor Rohani uit het meest recente seizoen van ‘Big Brother’. De realityster laat via Instagram weten dat ze in verwachting is van haar eerste kindje.

“Baby 2025. Zo dankbaar”, schrijft Rohani bij een reeks foto’s. Op de beelden is ze samen met haar vriend te zien, met wie ze ook voor ‘Big Brother’ al samen was.

De plaatjes lijken op een gender reveal party te zijn gemaakt, maar omdat ze zwart-wit zijn gemaakt (en er dus geen roze of blauwe kleuren te zien zijn), is het voor Rohani’s volgers nog niet bekend of ze een jongen of meisje krijgt.

XINK komt naar de AB in Brussel

Chelsy Vanlerberghe-23 oktober 2024 om 15:58

Op woensdag 23 april 2025 staat de Kempense band XINK weer op het podium van de Ancienne Belgique in Brussel. Ze hebben net hun nieuwe single 'Neem Me Mee' uitgebracht en maken zich klaar om hun album 'Dag Nul' te lanceren in het voorjaar van 2025.

Na hun comeback in 2023, met vier uitverkochte shows in de AB en 8000 tickets verkocht, zijn ze hotter dan ooit. Hun optredens op grote festivals zoals Rock Werchter en Pukkelpop bewezen dat ze meer zijn dan alleen een herinnering aan vervlogen tijden. De nummers 'De Vriendschapsband', 'Laat me vrij', en 'De andere kant' klonken scherper dan ooit, terwijl nieuwe nummers als 'Misschien' en 'Aura' ook goed in de smaak vielen.

Het komende jaar wordt dus een groot avontuur voor XINK. Ze hebben een nieuw bandlid en een eerste langspeler in 20 jaar op komst. Er komt dus een heleboel nieuwe muziek aan en het concert in de AB wordt dé gelegenheid om dat live mee te maken!

Tickets zijn te koop voor €28 vanaf vrijdag 25 oktober om 10u via livenation.be.

Netflix deel trailer van concertfilm Olivia Rodrigo

Karen Luiken-23 oktober 2024 om 12:08

Waarom kaartjes kopen voor een concert van Olivia Rodrigo als je haar show ook vanaf je luie zetel thuis kunt kijken? Tuurlijk, een show in real life zorgt voor een complete beleving, maar het kost ook veel geld. En precies daarom zijn we heel blij met Netflix. De streamingsdienst brengt deze maand de ‘GUTS World Tour’ van de zangeres naar je scherm!

Olivia startte de wereldtournee begin dit jaar nadat ze vorig jaar haar tweede album ‘GUTS’ uitbracht. Ze bezocht allerlei verschillende landen en maakte ook een stop in België. Maar voor iedereen die daar om wat voor reden dan ook niet bij kon zijn, of voor de mensen die wél gingen en het concert nóg een keertje willen zien, zet Netflix over een paar dagen een concertfilm van Olivia online.

‘Olivia Rodrigo: GUTS World Tour’ verschijnt op 29 oktober. Hieronder bekijk je de trailer.

Ontdek meer