Ex-verloofde Liam Payne overspoeld met online haat

Chelsy Vanlerberghe-17 oktober 2024 om 08:37

Amper enkele uren na het overlijden van voormalig One Direction-lid Liam Payne, wordt zijn ex-verloofde Maya Henry het doelwit van een storm aan online haat. Het 23-jarige model vroeg vorige week een contactverbod aan tegen de zanger wegens aanhoudende pogingen om contact op te nemen. Een insider vertelt aan PEOPLE dat Payne zich "extreem overweldigd" voelde door de juridische strijd. Fans wijzen nu met de beschuldigende vinger naar Henry.

Maya Henry diende vorige week een officieel verzoek tot een contactverbod in tegen Payne. Volgens bronnen van de Daily Mail beschuldigde ze hem ervan dat hij haar voortdurend probeerde te bereiken.

In een TikTok-video sprak Henry openlijk over de aanhoudende pogingen van haar ex om contact met haar te zoeken, zonder zijn naam expliciet te noemen, maar wel met verwijzingen naar zijn verleden als lid van One Direction. "Hij blijft me benaderen, zelfs via verschillende telefoonnummers. Ik weet nooit waar de volgende poging vandaan komt. Hij stuurt me ook e-mails", vertelde ze. "Hij belt zelfs mijn moeder aan de lopende band. Wie doet dat nou?"

In de podcast 'The Internet Is Dead' vertelde Maya eerder deze week over hoe Liam haar manipuleerde: "Hij bleef me berichten sturen sinds de breuk, dingen als 'Het gaat niet goed met me,' of 'Ik ga dood.' Het voelde altijd als een manier om mij schuldig te laten voelen", zei ze. "Ik probeerde hem te helpen, maar hij weigerde. Hij stuurde zelfs mijn moeder berichten omdat ik niet reageerde."

Na de aankondiging van haar boek in februari 2024 zocht hij opnieuw contact. "Hij zei weer dat hij er niet lang meer zou zijn. Ik wilde hem helpen, niet omdat ik terug wilde, maar omdat hij iemands kind en broer is."

Eerder dit jaar bracht Henry haar roman 'Looking Forward' uit. Hoewel het boek fictie is, haalt ze inspiratie uit echte gebeurtenissen, waaronder haar eigen ervaringen. In een heftige scène ondergaat het hoofdpersonage Mallory een abortus na dreigementen van haar partner. Volgens Henry lijkt dit erg op wat ze zelf doormaakte. Na complicaties tijdens haar abortus moest Henry zelf naar het ziekenhuis.

Maya en Liam leerden elkaar kennen in 2019 en verloofden zich in augustus 2020. Hun relatie kende ups en downs, en in april 2022 gingen ze definitief uit elkaar. De problemen in hun relatie leken een zware tol te eisen, vooral in het laatste jaar.

De zanger overleed woensdagavond op 31-jarige leeftijd na een val van de derde verdieping van een hotel in Buenos Aires. Hulpdiensten werden opgeroepen voor een incident met een 'agressieve man, mogelijk onder invloed', maar konden enkel zijn overlijden vaststellen. Het is nog onduidelijk of het om een tragisch ongeval of zelfmoord gaat.

Fans vinden nu dat de schuld bij Maya Henry ligt. "Ben je nu blij?", "Je hebt gekregen wat je wou" en "Het is allemaal jouw fout" klinkt het op sociale media.

Nieuwe castleden aangekondigd voor derde seizoen 'Monsters'

Karen Luiken-17 oktober 2024 om 12:31

Het eerste seizoen van de Netflix-hit ‘Monsters’ was veelbelovend, het tweede ook. Maar als we zien wie in het eerder aangekondigde derde seizoen van de reeks gaan spelen, kan het niet anders dan dat ook dit seizoen een groot succes zal worden.

We weten al een tijdje dat Charlie Hunnam, bekend van ‘Sons of Anarchy’, de hoofdrol gaat spelen in het derde seizoen van ‘Monsters’. Overige castleden ontbraken nog, maar daar komt nu verandering in. Variety meldt namelijk dat niemand minder dan Tom Hollander, Olivia Williams en Laurie Metcalf in de reeks te zien zullen zijn.

Waar het eerste seizoen in het teken stond van Jeffrey Dahmer en het tweede van de broers Lyle en Erik Menendez, gaat het derde seizoen over Ed Gein. Acteur Charlie Hunnam kruipt in de huid van de seriemoordenaar. Laurie Metcalf zou volgens bronnen zijn moeder spelen, Olivia Williams zijn vrouw Alma Reville en Tom Hollander gaat Alfred Hitchcock spelen.

Ed Gein werd bericht in de jaren ’50 nadat hij niet alleen meerdere mensen had vermoord, maar ook graven had opgegraven van een begraafplaats in de buurt van zijn huis en allerlei kleding en andere spullen had gemaakt van menselijke resten.

Beelden gedeeld van nieuwe Netflix-kerstthriller 'Carry On'

Karen Luiken-17 oktober 2024 om 12:25

Als je aan kerstfilms denkt, denk je waarschijnlijk automatisch aan romantische komedies. Maar Netflix komt dit jaar met een heel ander soort kerstfilm. Op 13 december verschijnt ‘Carry-On’, een spannende thriller die in het teken staat van de feestdagen. Dit zijn de eerste beelden.

‘Carry On’ gaat over een mysterieuze reiziger die een jonge agent van de Amerikaanse Transportveiligheidsdienst chanteert om een gevaarlijk pakket door de beveiliging te laten glippen en mee te nemen tijdens een vlucht op kerstdag.

De hoofdrollen worden gespeeld door Taron Egerton en Jason Bateman. Andere rollen zijn weggelegd voor Sofia Carson en Danielle Deadwyler.

Ontdek meer