Ook Grote Bevrijdingsfeest gaat niet door

Karen Luiken-23 juli 2021 om 12:20

Vorig jaar rond deze tijd zagen we hoe het ene na het andere festival de stekker eruit trok. Vol goede moed begonnen we een paar weken geleden aan een nieuwe zomer. Ervan overtuigd dat we dit jaar wél zouden kunnen feesten. Maar helaas: de vooruitzichten bleken te mooi om waar te zijn. Naast Pukkelpop heeft nu ook het Grote Bevrijdingsfeest besloten om de editie niet door te laten gaan.


Het Grote Bevrijdingsfeest stond eigenlijk gepland voor 26 juni. Omdat die datum niet realistisch bleek, werd het uitgesteld naar 30 juli. Maar ook door die planning kan nu een rood kruis worden gezet. “Het feest wordt met pijn in ons hart geannuleerd”, aldus de organisatie. “We hadden het heel graag anders gezien.”

Jammer, want de kaartjes voor het feest vlogen in eerste instantie als zoete broodjes over de toonbank. Iedereen die een ticket in zijn of haar bezit had, krijgt het betaalde bedrag teruggestort.

(Photo by Marvin Meyer on Unsplash)

Jonna Fraser & Bizzey komen naar Hips Don’t Lie-festival!

Lore Ketels-13 september 2021 om 14:00

We mogen al enkele weken terug dansen op festivals, nu we de smaak goed te pakken hebben is er nog meer goed nieuws voor urban musicfans. Bizzey en Jonna Fraser komen op Hips Don’t Lie-festival er een knaller van een feest van maken.

De festivalperiode is nog lang niet gedaan want op 25 september zetten tal van urban music artiesten Sint-Niklaas op stelten tijdens Hips Don’t Lie-festival.

Niet enkel Jonna Fraser en Bizzey zullen aanwezig zijn maar ook nog een hele hoop andere fantastische artiesten zoals bijvoorbeeld: Bryan MG, Yung Mavu, Freddie Konings en nog veel meer.

Ook zal je er Unregular kunnen spotten, jullie kennen hem misschien als onze eigenste Lifestyle Insider Simon Wauman. Hij gaat jullie daar ook verblijden met fantastische tunes.

Dit nieuwe festival zal plaatsvinden op de site van SVK, een steenfabriek in het midden van de stad. Een unieke locatie, geweldige dj’s, goede sfeer en frisse drankjes... Wat heeft een mens nog meer nodig?

Bel je vrienden op en bestel je tickets. Meer info over Hips Don’t Lie kan je hier vinden.

Photo by Jade Masri on Unsplash

On tour met Jamie-Lee VI & Louis XIV: first show ever!

Simon Smetryns-12 september 2021 om 15:00

Jamie Lee Six & Louis XIV vormden net voor de pandemie een partyduo. Hun eerste vette show heeft dus lang op zich laten wachten, maar eindelijk konden ze onlangs tonen wat ze waard zijn! Ze trokken met enkele vrienden op 1 dag naar Sunset Festival, Land of Love & Helmgras. TAGMAG was er ook bij!

Wil je Jamie-Lee VI & Louis XIV ook op jouw feest? Boek ze hier.

Ontdek meer