Taylor Swift is rijkste vrouwelijke artiest

Karen Luiken-09 oktober 2024 om 10:57- Foto:

Reuters

Taylor Swift is de rijkste vrouwelijke artiest ter wereld. Forbes meldt dat ze een geschat vermogen heeft van 1,5 miljard euro en dat is genoeg om bovenaan de lijst te staan.

De zangeres stoot met deze mijlpaal Rihanna van haar troon, die voorheen de rijkste vrouwelijke artiest was. Zij heeft nu een geschat vermogen van 1,28 miljard euro, maar de teller stond voorheen op zo’n 1,55 miljard. Met dat laatste bedrag staat ze nog altijd te boek als de rijkste vrouwelijke artiest ooit.

Kijken we naar alle artiesten, dan staat alleen Jay-Z boven Taylor op de lijst. Zijn vermogen wordt geschat op zo’n 2,28 miljard euro. Na Taylor volgen de dames Rihanna, Madonna, Beyoncé en Céline Dion.

Nieuwe seizoen 'Outer Banks' vanaf nu te zien

Karen Luiken-10 oktober 2024 om 12:30

De grote dag is eindelijk aangebroken. Na lang wachten is het vierde seizoen van ‘Outer Banks’ vandaag eindelijk op Netflix verschenen.

Het is alweer anderhalf jaar geleden dat het derde seizoen gereleased werd. Fans kijken sindsdien reikhalzend uit naar het vervolg en nu is het dan eindelijk zover. De eerste vijf afleveringen staan vanaf vandaag online, begin november verschijnen de overige afleveringen.

Voor dit seizoen keren alle bekende castleden weer terug. Zo is Chase Stokes weer van de partij en zijn ook Madelyn Cline, Austin North, Drew Starkey en Rudy Pankow in het vierde seizoen te zien.

Shawn Mendes stelt release nieuwe album uit

Karen Luiken-10 oktober 2024 om 12:23

Slecht nieuws voor fans van Shawn Mendes die met smart op zijn vijfde studioalbum wachten. De zanger heeft laten weten dat zijn plaat een maand later uitkomt dan verwacht.

Shawn zou zijn nieuwe album eigenlijk op 18 oktober uitbrengen, maar die datum is nu verplaatst naar 15 november. “Mijn team en ik hebben besloten de releasedatum van het album te verplaatsen”, aldus Shawn. “We hebben iets meer tijd nodig om wat nieuwe inspiratie en ideeën tot leven te brengen. Ik hou van jullie. Bedankt dat jullie zo geduldig zijn.”

Op de plaat komen allerlei nieuwe liedjes te staan, waarvan Shawn er in de afgelopen tijd al een aantal uitbracht. Onder meer ‘Nobody Knows’ en ‘Why Why Why’ maken deel uit van het album.

Ontdek meer