WIN: VIP-upgrade voor 10 YEARS TAGMAG UNITED

Chelsy Vanlerberghe-09 oktober 2024 om 10:17

TAGMAG x United viert zijn 10-jarig bestaan met een gigantisch feest in de Brielpoort in Deinze op 16 november. Met artiesten zoals Jebroer, 5NAPBACK, Laura Govaerts, Arthur Lewis & Gerben Tuerlinckx, en meer wordt dit hét feestje van het jaar. Maar het kan nog beter: jij kan een VIP-upgrade én €50 aan drankbonnen winnen voor jou en een vriend(in)!

Dus, hoe maak je kans op die upgrade?
Heel simpel! Volg deze drie stappen:

  1. Toon ons dat je al een ticket of bandje hebt voor 10 YEARS TAGMAG UNITED
  2. Volg @united_belgium en @tagmagbe op sociale media
  3. Deel de affiche van het evenement (hieronder te vinden) op je Instagram Story en tag @united_belgium

Met een beetje geluk ben jij één van de twee winnaars die zichzelf én een vriend(in) een onvergetelijke avond kan bezorgen. Feesten tussen de TAGMAG Insiders, toegang tot de VIP én altijd een lekker drankje in de hand? Check, check en dubbel check!

Meer info over 10 YEARS TAGMAG UNITED vind je hier. Heb je nog geen bandje? Geen stress, je kan een ticket kopen voor €10 via deze link.

Amerikaanse acteur David Boreanaz komt naar Gent

Karen Luiken-08 oktober 2024 om 14:00

David Boreanaz komt binnenkort naar ons land. De Amerikaanse acteur maakt in het weekend van 2 en 3 november zijn opwachting bij FACTS in Flanders Expo.

David heeft in zijn hele carrière in allerlei verschillende films en series gespeeld. Hij begon zijn loopbaan bij ‘Married With Children’, maar werd vooral bekend door zijn rol in ‘Buffy: The Vampire Slayer’. Later was hij ook nog te zien in ‘Bones’ en ‘SEAL Team’.

De acteur is op 2 en 3 november beschikbaar voor fotoshoots, handtekeningen, selfies en vraag-antwoordshows. Hij voegt zich bij de al eerder aangekondigde acteurs John Noble, Devon Murray, Felicia Day en Dominic Sherwood.

Doja Cat geeft uniek huiskamerconcert in eigen woonkamer

Chelsy Vanlerberghe-04 oktober 2024 om 10:06- Foto:

Jacob Webster

Fan van Doja Cat? Dan wil je dit écht niet missen! De ster nodigt 15 lucky fans uit voor een exclusief huiskamerconcert, in haar eigen woning!.Dit superintieme optreden wordt mogelijk gemaakt door Airbnb Icoon, een nieuw concept waarmee je de grootste sterren van dichtbij kunt meemaken, in settings die normaal niet voor het publiek toegankelijk zijn.

Op zaterdag 26 oktober neemt Doja je mee in haar wereld. Denk aan kunst van haar oma, een handpicked playlist en natuurlijk... een live akoestisch optreden. En dat gewoon in haar huiskamer in Los Angeles.

Wat kun je verwachten?

    • Je wordt naar een geheime locatie gebracht. Daar bezoek je de persoonlijke galerij van Doja, waar de schilderijen van haar grootmoeder hangen. Je luistert er ook naar een playlist die Doja zelf heeft samengesteld.
    • Geniet van haar favoriete hapjes: fruit, kaas en kaviaar.
    • Laat je creativiteit de vrije loop aan de make-uptafel, waar je een vraag beantwoordt die Doja voor jou heeft achtergelaten.
    • Laat in het gastenboek je naam en een persoonlijk bericht achter voor Doja.
    • Beleef een intiem live-optreden met Doja's meest recente hits en enkele van haar persoonlijke favorieten.
    • Leuke afsluiter? Maak een groepsselfie met Doja en de andere gasten.

Hoe je erbij kunt zijn?

Vanaf dinsdag 8 oktober om 15:00 kun je proberen een plekje te scoren via airbnb.be/dojacat. Let op: er zijn maar 15 plekken, dus wees snel! Je hebt tot vrijdag 12 oktober om 08:59 om je boeking in te dienen. Voor €70 (ja, echt!) kan je kans maken op deze unieke ervaring. Kleine sidenote: je moet wel zelf in West-Hollywood geraken.

Oh, en je moet wel 21+ zijn en je ID meenemen.

Ontdek meer