Anne Hathaway keert officieel terug in 'Princess Diaries 3'

Karen Luiken-07 oktober 2024 om 08:54

We wisten al een tijdje dat er na twintig jaar eindelijk een nieuwe ‘Princess Diaries’-film komt. De kans dat hoofdrolspeelster Anne Hathaway daarin terug zou keren was groot, maar een keiharde bevestiging was er nog niet. Tot nu!

Anne heeft via Instagram zelf bevestigd dat ze een comeback maakt in het langverwachte vervolg. “Wonderen bestaan”, schrijft ze bij een bericht. “Terug naar Genovia. Het sprookje gaat door.”

Anne speelt de rol van Mia Thermopolis in zowel de eerste ‘Princess Diaries’-film uit 2001 als in de tweede uit 2004. Ze speelde samen met Julie Andrews, die de rol van haar grootmoeder koningin Clarisse Renaldi vertolkte. Ook zij zou terugkeren voor de derde film.

Amerikaans acteur David Boreanaz komt naar Gent

Karen Luiken-08 oktober 2024 om 14:00

David Boreanaz komt binnenkort naar ons land. De Amerikaanse acteur maakt in het weekend van 2 en 3 november zijn opwachting bij FACTS in Flanders Expo.

David heeft in zijn hele carrière in allerlei verschillende films en series gespeeld. Hij begon zijn loopbaan bij ‘Married With Children’, maar werd vooral bekend door zijn rol in ‘Buffy: The Vampire Slayer’. Later was hij ook nog te zien in ‘Bones’ en ‘SEAL Team’.

De acteur is op 2 en 3 november beschikbaar voor fotoshoots, handtekeningen, selfies en vraag-antwoordshows. Hij voegt zich bij de al eerder aangekondigde acteurs John Noble, Devon Murray, Felicia Day en Dominic Sherwood.

ZIEN: Sarafian verwelkomt nieuwe kotgenoot Aaron in 'Kotmadam'

Karen Luiken-08 oktober 2024 om 07:51

Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van 'Kotmadam Sarafian'. Dit keer zien we hoe er met het vertrek van Bram een kamer is vrij gekomen. Jitse ziet dat als de ideale gelegenheid om zijn beste vriend Aaron te introduceren.

Of dat succesvol is? Nou en of. Na een open ‘sollicitatiegesprek’ met mommy Barbara wordt hij warm onthaald in het Gentse kot.

“Ik vond het wel spannend en was vrij nieuwsgierig”, klinkt het bij Aaron. “Ik vond het sympathiek om zo open ontvangen te worden door mensen die ik eigenlijk totaal niet ken.”

Aaron kan je trouwens al kennen uit het TAGMAG-programma 'TAGMAG zkt. Festival Insider'.

'Kotmadam Sarafian' is elke dinsdag om 20u40 te zien bij VTM. Bekijk hieronder de preview voor vanavond.

Ontdek meer