Boom wordt ontmaskerd in 'The Masked Singer'

Karen Luiken-05 oktober 2024 om 07:58

Het doek is gevallen voor Boom in ‘The Masked Singer’. Het figuur kreeg helaas niet genoeg stemmen en moest zijn ware gezicht laten zien. Wie er vanonder de takken verscheen? VRT-journaalanker Wim De Vilder.

Het was een verrassing die niemand zag aankomen. Het publiek niet maar ook de speurders uit het programma niet. “Na 25 jaar op die journaalstoel wilde ik wel eens een klein uitstapje maken. Voor dit programma maak ik graag een uitzondering. Zo’n mooi programma”, aldus Wim, die niet zonder ervaring deelnam. “Ik heb als tiener veel gezongen in een koor. Mijn ouders zaten ook allebei in dat koor, hun vrienden en kinderen ook. Heel mijn jeugd heb ik dus veel horen zingen en wij zongen mee. Daarom heb ik ‘ja’ gezegd. Omdat het voor mij een opportuniteit was om dat zingen terug op te halen.”

Boom is alweer het derde figuur dat ontmaskerd wordt in ‘The Masked Singer’. Twee weken geleden was Mister Withlove aan de beurt, een week later moest De Mike het ontgelden.

Meilandjes krijgen eigen bioscoopfilm

Karen Luiken-06 oktober 2024 om 07:51

Pak je wijn er maar bij, want de Meilandjes komen binnenkort met een leuk project. De familie gaat een eigen bioscoopfilm maken!

Martien, Erica, Maxime en Montana zijn al jarenlang op de buis te zien met verschillende realityprogramma’s, maar binnenkort komt daar dus ook een bioscoopfilm bij. “In de meest spannende scène komt er, letterlijk en figuurlijk, een lijk uit de kast vallen”, zegt Martien tegen De Telegraaf. “Dat is nog eens wat anders dan een bouwval of achterstallig onderhoud. Ik hou me wel netjes aan het verhaal en improviseer niks, tenzij mij daar door de regisseur specifiek naar wordt gevraagd."

De film heeft nog geen titel en de opnames vinden volgende zomer plaats. Het eindresultaat hoeven we niet voor het einde van 2025 of begin van 2026 verwachten.

'Love Island'-ster Tommy Fury ontkent geruchten over vreemdgaan

Karen Luiken-05 oktober 2024 om 15:05

Een paar weken na de bekendmaking van de breuk tussen Tommy Fury en Molly-Mae Hague heeft Tommy eindelijk gereageerd op de geruchten dat hij zou zijn vreemdgegaan. Volgens de ‘Love Island’-ster is daar niets van waar. “Ik ben een goede man.”

Tommy en Molly waren vijf jaar samen toen ze deze zomer hun breuk aankondigden. Een reden gaven ze nooit, maar volgens de geruchten was het gedrag van Tommy de oorzaak van alle ellende. Hij zou tijdens een mannenvakantie in Macedonië zijn vreemdgegaan.

Maar of dat klopt? “Absoluut niet”, zegt Tommy in een interview met Daily Mail. “Als je iemand gaat bedriegen, moet je tegen diegene zeggen dat je niet meer van haar houdt. Blijkbaar heb je dan namelijk behoefte om achter andere mensen aan te gaan. En als je dat punt bereikt, moet je er gewoon mee stoppen. Als je affaires wilt hebben met vrouwen, dan moet je dat niet doen terwijl je een partner hebt. Heb ik dat punt ooit bereikt? Nee.”

Maar wat speelt er dan wel tussen de twee? Daarover wil Tommy niet te veel zeggen. “De enige mensen die ervan weten zijn Molly-Mae en ikzelf.”

Ontdek meer