Zwangere Guy dropt nieuwe single 'Overtreders'

Chelsy Vanlerberghe-04 oktober 2024 om 13:49

Zwangere Guy blijft keihard gaan. Na een reeks uitverkochte shows, een festivalzomer vol grote podia en een rij platinum platen, is hij nu klaar om ook op het scherm te knallen. Later dit jaar komt namelijk 'PUTAIN', een 10-delige reeks, naar Streamz. En alsof dat nog niet genoeg is, dropt hij op 22 november de officiële soundtrack, die hij zelf heeft samengesteld.

De soundtrack belooft een mix te zijn van jong talent en bekende namen. Fans zullen binnenkort te weten komen wie er allemaal op staan, maar één ding is al zeker: de eerste track 'Overtreders' is nu al overal te streamen. Opgenomen met Faberyayo van De Jeugd Van Tegenwoordig en Chuki Beats, toont Zwangere Guy dat hij met "30 kilo minder" nog steeds vlijmscherp is.

'Love Island'-ster Tommy Fury ontkent geruchten over vreemdgaan

Karen Luiken-05 oktober 2024 om 15:05

Een paar weken na de bekendmaking van de breuk tussen Tommy Fury en Molly-Mae Hague heeft Tommy eindelijk gereageerd op de geruchten dat hij zou zijn vreemdgegaan. Volgens de ‘Love Island’-ster is daar niets van waar. “Ik ben een goede man.”

Tommy en Molly waren vijf jaar samen toen ze deze zomer hun breuk aankondigden. Een reden gaven ze nooit, maar volgens de geruchten was het gedrag van Tommy de oorzaak van alle ellende. Hij zou tijdens een mannenvakantie in Macedonië zijn vreemdgegaan.

Maar of dat klopt? “Absoluut niet”, zegt Tommy in een interview met Daily Mail. “Als je iemand gaat bedriegen, moet je tegen diegene zeggen dat je niet meer van haar houdt. Blijkbaar heb je dan namelijk behoefte om achter andere mensen aan te gaan. En als je dat punt bereikt, moet je er gewoon mee stoppen. Als je affaires wilt hebben met vrouwen, dan moet je dat niet doen terwijl je een partner hebt. Heb ik dat punt ooit bereikt? Nee.”

Maar wat speelt er dan wel tussen de twee? Daarover wil Tommy niet te veel zeggen. “De enige mensen die ervan weten zijn Molly-Mae en ikzelf.”

Zwangere Charlotte Crosby maakt geslacht kindje bekend

Karen Luiken-05 oktober 2024 om 08:00

‘Geordie Shore’-ster Charlotte Crosby en haar vriend Jake Ankers hebben het geslacht van hun tweede kindje bekendgemaakt. Met een reeks foto’s van hun gender reveal laten ze weten opnieuw een meisje te verwachten.

“Nog een babymeisje om van te houden en om te aanbidden”, aldus Charlotte, die in april 2022 beviel van haar eerste dochtertje Alba Jean. “Een zusje voor Alba en een vriendin voor altijd.”

Charlotte richt zich in haar bericht ook tot haar grote liefde Jake. Ze noemt hem speciaal en zegt dat hij haar altijd het gevoel geeft het mooiste meisje in de kamer te zijn. "Toen ik je ontmoette, liet je me dingen zien die ik nog nooit eerder had gevoeld in een relatie! Tederheid, vrede, wederzijds respect, loyaliteit en liefde als geen ander“, zo klinkt het. "Je bent een geweldige vader voor onze kleine Alba en ook ons volgende meisje heeft goud in handen.”

De kleine spruit wordt in januari verwacht.

Ontdek meer