Fan van horrorfilms? Dan wil je deze nieuwe Netfix-parel zien!

Karen Luiken-04 oktober 2024 om 13:12

De maand oktober staat zoals ieder jaar weer in het teken van Halloween. Netflix speelt daar op in door verschillende horrorfilms naar het digitale scherm te brengen. Eén daarvan: ‘Time Cut’, een pareltje waarvan nu een nieuwe trailer is verschenen.

‘Time Cut’ gaat over een tienermeisje dat terugreist naar het begin van de jaren 2000 om een wrede moordenaar te stoppen die haar zus vermoordt. Gaat dat zonder slag of stoot? Natuurlijk niet! Lucy, zoals het hoofdpersonage heet, zal tegen behoorlijk wat problemen aanlopen en komt daarbij zelf ook regelmatig in de problemen.

De hoofdrol wordt gespeeld door Madison Bailey, die je kunt kennen uit ‘Outer Banks’. Andere rollen zijn weggelegd voor Antonia Gentry, Michael Shanks en Griffin Gluck.

‘Time Cut’ is vanaf 30 oktober te zien op Netflix. De trailer bekijk je hieronder.

'Love Island'-ster Tommy Fury ontkent geruchten over vreemdgaan

Karen Luiken-05 oktober 2024 om 15:05

Een paar weken na de bekendmaking van de breuk tussen Tommy Fury en Molly-Mae Hague heeft Tommy eindelijk gereageerd op de geruchten dat hij zou zijn vreemdgegaan. Volgens de ‘Love Island’-ster is daar niets van waar. “Ik ben een goede man.”

Tommy en Molly waren vijf jaar samen toen ze deze zomer hun breuk aankondigden. Een reden gaven ze nooit, maar volgens de geruchten was het gedrag van Tommy de oorzaak van alle ellende. Hij zou tijdens een mannenvakantie in Macedonië zijn vreemdgegaan.

Maar of dat klopt? “Absoluut niet”, zegt Tommy in een interview met Daily Mail. “Als je iemand gaat bedriegen, moet je tegen diegene zeggen dat je niet meer van haar houdt. Blijkbaar heb je dan namelijk behoefte om achter andere mensen aan te gaan. En als je dat punt bereikt, moet je er gewoon mee stoppen. Als je affaires wilt hebben met vrouwen, dan moet je dat niet doen terwijl je een partner hebt. Heb ik dat punt ooit bereikt? Nee.”

Maar wat speelt er dan wel tussen de twee? Daarover wil Tommy niet te veel zeggen. “De enige mensen die ervan weten zijn Molly-Mae en ikzelf.”

Zwangere Charlotte Crosby maakt geslacht kindje bekend

Karen Luiken-05 oktober 2024 om 08:00

‘Geordie Shore’-ster Charlotte Crosby en haar vriend Jake Ankers hebben het geslacht van hun tweede kindje bekendgemaakt. Met een reeks foto’s van hun gender reveal laten ze weten opnieuw een meisje te verwachten.

“Nog een babymeisje om van te houden en om te aanbidden”, aldus Charlotte, die in april 2022 beviel van haar eerste dochtertje Alba Jean. “Een zusje voor Alba en een vriendin voor altijd.”

Charlotte richt zich in haar bericht ook tot haar grote liefde Jake. Ze noemt hem speciaal en zegt dat hij haar altijd het gevoel geeft het mooiste meisje in de kamer te zijn. "Toen ik je ontmoette, liet je me dingen zien die ik nog nooit eerder had gevoeld in een relatie! Tederheid, vrede, wederzijds respect, loyaliteit en liefde als geen ander“, zo klinkt het. "Je bent een geweldige vader voor onze kleine Alba en ook ons volgende meisje heeft goud in handen.”

De kleine spruit wordt in januari verwacht.

Ontdek meer