Lippenstift van een maat kan geen kwaad!

Chelsy Vanlerberghe-03 oktober 2024 om 12:45

We trokken weer met het Peterman Challenge Wheel en een heleboel gekke opdrachten naar de Student Kick Off in Gent. Zou jij een draai aan het rad durven geven?

Alcoholmisbruik schaadt de gezondheid.

WIN: VIP-upgrade voor 10 YEARS TAGMAG UNITED

Chelsy Vanlerberghe-09 oktober 2024 om 10:17

TAGMAG x United viert zijn 10-jarig bestaan met een gigantisch feest in de Brielpoort in Deinze op 16 november. Met artiesten zoals Jebroer, 5NAPBACK, Laura Govaerts, Arthur Lewis & Gerben Tuerlinckx, en meer wordt dit hét feestje van het jaar. Maar het kan nog beter: jij kan een VIP-upgrade én €50 aan drankbonnen winnen voor jou en een vriend(in)!

Dus, hoe maak je kans op die upgrade?
Heel simpel! Volg deze drie stappen:

  1. Toon ons dat je al een ticket of bandje hebt voor 10 YEARS TAGMAG UNITED
  2. Volg @united_belgium en @tagmagbe op sociale media
  3. Deel de affiche van het evenement (hieronder te vinden) op je Instagram Story en tag @united_belgium

Met een beetje geluk ben jij één van de twee winnaars die zichzelf én een vriend(in) een onvergetelijke avond kan bezorgen. Feesten tussen de TAGMAG Insiders, toegang tot de VIP én altijd een lekker drankje in de hand? Check, check en dubbel check!

Meer info over 10 YEARS TAGMAG UNITED vind je hier. Heb je nog geen bandje? Geen stress, je kan een ticket kopen voor €10 via deze link.

Amerikaanse acteur David Boreanaz komt naar Gent

Karen Luiken-08 oktober 2024 om 14:00

David Boreanaz komt binnenkort naar ons land. De Amerikaanse acteur maakt in het weekend van 2 en 3 november zijn opwachting bij FACTS in Flanders Expo.

David heeft in zijn hele carrière in allerlei verschillende films en series gespeeld. Hij begon zijn loopbaan bij ‘Married With Children’, maar werd vooral bekend door zijn rol in ‘Buffy: The Vampire Slayer’. Later was hij ook nog te zien in ‘Bones’ en ‘SEAL Team’.

De acteur is op 2 en 3 november beschikbaar voor fotoshoots, handtekeningen, selfies en vraag-antwoordshows. Hij voegt zich bij de al eerder aangekondigde acteurs John Noble, Devon Murray, Felicia Day en Dominic Sherwood.

Ontdek meer